Σύνολο ψηφοφόρων: 796
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τον Γκεσούλη τον ξεχάσατε; Ήταν μετά τον Πέτρο Ευθυμίου και πριν τηνΜαριέττα. Κατά την γνώμη μου ήταν ο καλύτερος.
Ο Γκεσουλης............. τι μου θυμισες τωρα.................. τον ειχα καθηγητη στι φροντηστηριο...................οταν ηταν υφυπουργος νομίζω ειχε τετοιο μενος με τα φροντιστηρια αλλο πραμα. Πολυ αλοκοτο!!!! δεν έκανε και τιποτα νομιζω έλαμψε δια της αποσιας του που έλεγε και η Καρεζη!!
Ο πρώτος μη πολιτικός - Υπουργός Παιδείας θα είναι, δίχως άλλο, και ο επαρκέστερος ...
Στην Ελλάδα ζούμε ! Στη χώρα που : α) κάποιοι μπαίνουν από το παράθυροβ) σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι ελπίζουν ότι κάποιο παράθυρο θα βρεθεί κάποτε και γι αυτούς γ) τα ροζοκόκκινα κόμματα ζητάνε τη μονιμοποίηση των γαλαζοπράσινων παιδιών που μπήκαν από τα παράθυρα
γιατι να κατηγορουμε αυτους που βολευτηκαν και οχι αυτους που τους βολεψαν;;;;
υπάρχουν και 5 συνάδελφοι που ψήφισαν την κ. Διαμαντοπούλου
Αυτός που θα έχει πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας
Ο Σουφλιάς, γιατί επανέφερε τα αρχαία από πρωτότυπο στο γυμνάσιο και έκανε τα ΠΕΚ ΤΟ 1992-3. Τότε λόγω ΠΕΚ καλούσαν αναπληρωτές φιλολόγους μόλις τέλειωναν τη σχολή.Καλύτερα θα ήταν η ερώτηση: ποιος είναι ο χειρότερος: γιωργάκης,γιαννάκου και διαμάντω θα έκαναν ρεκόρ.
Παράθεση από: knkn στις Ιουνίου 18, 2010, 01:36:04 pmΣτην Ελλάδα ζούμε ! Στη χώρα που : α) κάποιοι μπαίνουν από το παράθυροβ) σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι ελπίζουν ότι κάποιο παράθυρο θα βρεθεί κάποτε και γι αυτούς γ) τα ροζοκόκκινα κόμματα ζητάνε τη μονιμοποίηση των γαλαζοπράσινων παιδιών που μπήκαν από τα παράθυραΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουνίου 18, 2010, 05:45:48 pmγιατι να κατηγορουμε αυτους που βολευτηκαν και οχι αυτους που τους βολεψαν;;;; Αυτούς που βόλεψαν τους κατηγορούμε όλοι ( ακόμα και αυτοί που βολεύτηκαν !!!!! ) .Εμένα θα μου επιτρέψεις να κατηγορώ και τους ψηφοφόρους όμως ( δηλαδή όλους εμάς ) . Γιατί αυτοί που βολεύουν δεν μπήκαν μόνοι τους στη βουλή . Οι ψηφοφόροι τους έβαλαν !
Παράθεση από: knkn στις Ιουνίου 19, 2010, 09:11:11 amΠαράθεση από: knkn στις Ιουνίου 18, 2010, 01:36:04 pmΣτην Ελλάδα ζούμε ! Στη χώρα που : α) κάποιοι μπαίνουν από το παράθυροβ) σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι ελπίζουν ότι κάποιο παράθυρο θα βρεθεί κάποτε και γι αυτούς γ) τα ροζοκόκκινα κόμματα ζητάνε τη μονιμοποίηση των γαλαζοπράσινων παιδιών που μπήκαν από τα παράθυραΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουνίου 18, 2010, 05:45:48 pmγιατι να κατηγορουμε αυτους που βολευτηκαν και οχι αυτους που τους βολεψαν;;;; Αυτούς που βόλεψαν τους κατηγορούμε όλοι ( ακόμα και αυτοί που βολεύτηκαν !!!!! ) .Εμένα θα μου επιτρέψεις να κατηγορώ και τους ψηφοφόρους όμως ( δηλαδή όλους εμάς ) . Γιατί αυτοί που βολεύουν δεν μπήκαν μόνοι τους στη βουλή . Οι ψηφοφόροι τους έβαλαν !ο καθενας πραττει κατα συνειδηση,σου επιτρεπω :Pλοιπον να κατηγορεις οποιον θελεις...Μια ερωτηση μονο,αν ολοι εμεις βρισκαμε ενα παραθυρο και μας ελεγαν μπειτε,αν παρουμε σαν δεδομενο οτι ολοι θελουμε δουλεια γιατι εχουμε αναγκες, δεν θα το αξιοποιουσαμε; εχω την αισθηση οτι θα καναμε βουτια για να μπουμε...οχι επειδη ειμαστε πιο εξυπνοι απο ολους τους αλλους αλλα γιατι θα θεωρουσαμε οτι εμεις το αξιζουμε αλλα επειδη δεν υπαρχει αλλος τροπος να αναγνωριστουν τα προσοντα μας θα δεχομασταν αυτον τον ανηθικο τροπο...φταιμε λοιπον επειδη θελουμε να εργαστουμε ;θελω να πω οτι στη θεωρια ολοι γνωριζουμε και υπερασπιζομαστε το ηθικο και το δικαιο,στη πραξη ομως και οταν προκειται για το τομαρι μας αλλαζουν τα πραγματα φιλτατε συναδελφε....υπαρχουν ατομα που αν και βισματουχοι κατεβαινουν στους δρομους στο πλευρο των μη προνομιουχων(ανεργων).υπαρχουν φυσικα και οι καφροι ,παρτακιδες που λενε εγω να ειμαι καλα και ας κοψουν το λαιμο τους ολοι οι αλλοι. και τελειωνοντας θα σου πω οτι δικαιωμα στην εργασια εχουν ολοι ανεξαρτητως χρωματος.Και επειδη οι πολιτικοι το εστησαν ετσι το μαγαζακι τους ,ωστε να συνδεσουν την πολιτικη τους σταδιοδρομια με την εργασια μου ,σου,του φταιμε τωρα εμεις,εσεις αυτοι που γιναμε/τε πελατες..Οντως φταινε γιατι ηθελαν να εργαστουν αυτο ειναι το αμαρτημα τους επειδη λιγο πριν την συνταξη απολυθηκαν απο τον ιδιωτικο τομεα και ο μονος τροπος και χωρος να βρουν δουλεια ηταν να καθαριζουν τα σκαλια του χ ψ υπουργειου μεχρι να βγουν επιτελους στη συνταξη...αααρε ατιμο βυσμα.... :-\οντως ειναι προνομιουχοι...βλεπεις τελικα οτι δεν πρεπει να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουνίου 19, 2010, 11:15:02 amΠαράθεση από: knkn στις Ιουνίου 19, 2010, 09:11:11 amΠαράθεση από: knkn στις Ιουνίου 18, 2010, 01:36:04 pmΣτην Ελλάδα ζούμε ! Στη χώρα που : α) κάποιοι μπαίνουν από το παράθυροβ) σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι ελπίζουν ότι κάποιο παράθυρο θα βρεθεί κάποτε και γι αυτούς γ) τα ροζοκόκκινα κόμματα ζητάνε τη μονιμοποίηση των γαλαζοπράσινων παιδιών που μπήκαν από τα παράθυραΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουνίου 18, 2010, 05:45:48 pmγιατι να κατηγορουμε αυτους που βολευτηκαν και οχι αυτους που τους βολεψαν;;;; Αυτούς που βόλεψαν τους κατηγορούμε όλοι ( ακόμα και αυτοί που βολεύτηκαν !!!!! ) .Εμένα θα μου επιτρέψεις να κατηγορώ και τους ψηφοφόρους όμως ( δηλαδή όλους εμάς ) . Γιατί αυτοί που βολεύουν δεν μπήκαν μόνοι τους στη βουλή . Οι ψηφοφόροι τους έβαλαν !ο καθενας πραττει κατα συνειδηση,σου επιτρεπω :Pλοιπον να κατηγορεις οποιον θελεις...Μια ερωτηση μονο,αν ολοι εμεις βρισκαμε ενα παραθυρο και μας ελεγαν μπειτε,αν παρουμε σαν δεδομενο οτι ολοι θελουμε δουλεια γιατι εχουμε αναγκες, δεν θα το αξιοποιουσαμε; εχω την αισθηση οτι θα καναμε βουτια για να μπουμε...οχι επειδη ειμαστε πιο εξυπνοι απο ολους τους αλλους αλλα γιατι θα θεωρουσαμε οτι εμεις το αξιζουμε αλλα επειδη δεν υπαρχει αλλος τροπος να αναγνωριστουν τα προσοντα μας θα δεχομασταν αυτον τον ανηθικο τροπο...φταιμε λοιπον επειδη θελουμε να εργαστουμε ;θελω να πω οτι στη θεωρια ολοι γνωριζουμε και υπερασπιζομαστε το ηθικο και το δικαιο,στη πραξη ομως και οταν προκειται για το τομαρι μας αλλαζουν τα πραγματα φιλτατε συναδελφε....υπαρχουν ατομα που αν και βισματουχοι κατεβαινουν στους δρομους στο πλευρο των μη προνομιουχων(ανεργων).υπαρχουν φυσικα και οι καφροι ,παρτακιδες που λενε εγω να ειμαι καλα και ας κοψουν το λαιμο τους ολοι οι αλλοι. και τελειωνοντας θα σου πω οτι δικαιωμα στην εργασια εχουν ολοι ανεξαρτητως χρωματος.Και επειδη οι πολιτικοι το εστησαν ετσι το μαγαζακι τους ,ωστε να συνδεσουν την πολιτικη τους σταδιοδρομια με την εργασια μου ,σου,του φταιμε τωρα εμεις,εσεις αυτοι που γιναμε/τε πελατες..Οντως φταινε γιατι ηθελαν να εργαστουν αυτο ειναι το αμαρτημα τους επειδη λιγο πριν την συνταξη απολυθηκαν απο τον ιδιωτικο τομεα και ο μονος τροπος και χωρος να βρουν δουλεια ηταν να καθαριζουν τα σκαλια του χ ψ υπουργειου μεχρι να βγουν επιτελους στη συνταξη...αααρε ατιμο βυσμα.... :-\οντως ειναι προνομιουχοι...βλεπεις τελικα οτι δεν πρεπει να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι;; Όχι! Υπάρχουν κάποιοι λίγοι, που προτιμούν να πάνε από την πόρτα και όχι από το παράθυρο!Αφελείς; Ηλίθιοι; Δεν ξέρω. Μάλλον είναι κάποια εμμονή...
Όλοι ( ή σχεδόν όλοι ) έχουν ανάγκη να δουλέψουν . Αλλά δεν ψάχνουν όλοι για παράθυρα . Υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα και ταυτόχρονα μπαίνουν στην διαδικασία να δίνουν Α.Σ.Ε.Π. κάθε 2 χρόνια . Δεν ζήτησαν ποτέ ρουσφέτι . Δούλεψαν στον ιδιωτικό τομέα ( ή έμειναν άνεργοι ). Και ακούνε τους ροζοκόκκινους '' προοδευτικούς '' να ζητάνε την μονιμοποίηση όλων των γαλαζοπράσινων παιδιών που μπήκαν από το παράθυρο !!!