Σύνολο ψηφοφόρων: 796
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει αξιοκρατία στις προσλήψεις ακόμη και στα εκκλησιαστικά!
Ακόμη και στους διευθυντές των διευθύνσεων κάποιοι δεν το πιστεύουν ακόμη οτι ήταν αξιοκρατικό.
νυν διευθυντής που είναι ΝΔ
Τελοσπάντων κάποια πράγματα άλλαξαν σε λίγο καιρό που άλλοι δεν τα κατάφεραν για χρόνια.
Και το νέο σύστημα διορισμών είναι μια χαρά σε σχέση με το παλιότερο όσο και αν φωνάζουν κάποιοι λίγοι!
εγώ προσωπικά πιστέυω οτι και η Διαμάντω θα αναγνωριστεί αρκετά αργότερα,
με αυτά και με αυτά έχω αρχίσει να "σιχαίνομαι" μερικούς συναδέλφους και να βλέπω πιο θετικά την Διαμαντοπούλου.... αυτααά.
Συνδικαλιστής νεοδιόριστος δεν "πάτησε" καθόλου στο νησί του διορισμού του. Πήρε κατευθείαν απόσπαση.Αναπληρωτές σε διάφορους νομούς δεν έχουν ώρες (προφανώς για να "μπει" και κάποιος άλλος).Πολλά σχολεία ακόμα περιμένουν αναπληρωτές (δείτε επιστολές συλλόγων γονέων και κηδεμόνων).Στα Χανιά (και αλλού) σχολεία δεν έκαναν παρέλαση γιατί δεν είχαν γυμναστές.Αναπληρωτές εκκλησιαστικών συμπληρώνουν ώρες σε άλλα (εκτός εκκλησιαστικού) σχολεία.Και αυτά είναι πράγματα που ξέρω προσωπικά και σίγουρα.Να μας ζήσει η κ. Υπουργός μας
Παράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 02, 2010, 07:44:13 pmΣυνδικαλιστής νεοδιόριστος δεν "πάτησε" καθόλου στο νησί του διορισμού του. Πήρε κατευθείαν απόσπαση.Αναπληρωτές σε διάφορους νομούς δεν έχουν ώρες (προφανώς για να "μπει" και κάποιος άλλος).Πολλά σχολεία ακόμα περιμένουν αναπληρωτές (δείτε επιστολές συλλόγων γονέων και κηδεμόνων).Στα Χανιά (και αλλού) σχολεία δεν έκαναν παρέλαση γιατί δεν είχαν γυμναστές.Αναπληρωτές εκκλησιαστικών συμπληρώνουν ώρες σε άλλα (εκτός εκκλησιαστικού) σχολεία.Και αυτά είναι πράγματα που ξέρω προσωπικά και σίγουρα.Να μας ζήσει η κ. Υπουργός μαςΔεν ειχανε γυμναστες και χεστηκε η φοραδα στο χωραφι. Τα πιο χοντρα παιδια της Ευρωπης.Και μια ερωτηση ποιο σχολειο εχει τις υποδομες που προσφερει ενα γυμναστηριο η ενας γυμναστικος συλλογος.Χωρια οτι πολλα σχολεια ειναι επικινδυνα για την αθληση των μαθητων.Αντε τωρα που θα γινουν οι αλλαγες μερικα μαθηματα και ειδικοτητες θα πρεπει να οδηγηθουν στην εξοδο γιατι η παραμονη τους το μονο που εξυπηρετει ειναι κομματικα οφελη. ΠΧ γυμναστες , θεολογοι, κοινωνιολογοι , κτλ ...
Η μάνα μου την καμάρωνε. Εγώ απλώς άκουγα τη μάνα μου που τη στόλιζε στα γαλλικά.....