0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: emmaki στις Ιουνίου 24, 2010, 05:34:36 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Ιουνίου 24, 2010, 05:26:29 pmΠαράθεση από: olyadro στις Ιουνίου 23, 2010, 03:10:35 pmΠρος emmaki:Θα ξεφύγω από το θέμα της Δραγώνα και συγνώμη κιόλας, αλλά δεν έχω καταλάβει τι σε πειράζει να έχουν πρόσβαση στα πτυχία σου αυτοί που σε αμφισφητουν. Τι φοβάσαι; μήπως στα ματιάσουν; Ίσα-ίσα που θα τους κλείσεις το στόμα μια και καλή! Εδώ τα κορνιζάρουμε κι εσύ ανησυχείς μήπως τα δει κανένας; γκουχ, γκουχ...Προς τι ο βήχας; κρύωσες καλοκαιριάτικα;emmaki παραπανω σου εχω θεσει το ερωτημα :για ποιο λογο πρεπει να μενουν κρυφα τα προσοντα για καλυψη δημοσιας θεσης σε δημοσιο διαγωνισμο ;εδω καποιοι δεχονται να μπαινουν σε πινακες με αναπηριες που αυτο ως ενα βαθμο εχει σχεση με το ιατρικο απορρητο και θα πουμε οτι καποιος εχει μεταπτυχιακα , ξενες γλωσσες , γνωσεις η/υ και ντρεπεται γι αυτο ;δωσε μου μια εξηγηση , βαλε με λιγο στη λογικη σου...
Παράθεση από: GiannisV στις Ιουνίου 24, 2010, 05:26:29 pmΠαράθεση από: olyadro στις Ιουνίου 23, 2010, 03:10:35 pmΠρος emmaki:Θα ξεφύγω από το θέμα της Δραγώνα και συγνώμη κιόλας, αλλά δεν έχω καταλάβει τι σε πειράζει να έχουν πρόσβαση στα πτυχία σου αυτοί που σε αμφισφητουν. Τι φοβάσαι; μήπως στα ματιάσουν; Ίσα-ίσα που θα τους κλείσεις το στόμα μια και καλή! Εδώ τα κορνιζάρουμε κι εσύ ανησυχείς μήπως τα δει κανένας; γκουχ, γκουχ...Προς τι ο βήχας; κρύωσες καλοκαιριάτικα;
Παράθεση από: olyadro στις Ιουνίου 23, 2010, 03:10:35 pmΠρος emmaki:Θα ξεφύγω από το θέμα της Δραγώνα και συγνώμη κιόλας, αλλά δεν έχω καταλάβει τι σε πειράζει να έχουν πρόσβαση στα πτυχία σου αυτοί που σε αμφισφητουν. Τι φοβάσαι; μήπως στα ματιάσουν; Ίσα-ίσα που θα τους κλείσεις το στόμα μια και καλή! Εδώ τα κορνιζάρουμε κι εσύ ανησυχείς μήπως τα δει κανένας; γκουχ, γκουχ...
Προς emmaki:Θα ξεφύγω από το θέμα της Δραγώνα και συγνώμη κιόλας, αλλά δεν έχω καταλάβει τι σε πειράζει να έχουν πρόσβαση στα πτυχία σου αυτοί που σε αμφισφητουν. Τι φοβάσαι; μήπως στα ματιάσουν; Ίσα-ίσα που θα τους κλείσεις το στόμα μια και καλή! Εδώ τα κορνιζάρουμε κι εσύ ανησυχείς μήπως τα δει κανένας;
Παράθεση από: GiannisV στις Ιουνίου 24, 2010, 11:05:32 pmΠαράθεση από: emmaki στις Ιουνίου 24, 2010, 05:34:36 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Ιουνίου 24, 2010, 05:26:29 pmΠαράθεση από: olyadro στις Ιουνίου 23, 2010, 03:10:35 pmΠρος emmaki:Θα ξεφύγω από το θέμα της Δραγώνα και συγνώμη κιόλας, αλλά δεν έχω καταλάβει τι σε πειράζει να έχουν πρόσβαση στα πτυχία σου αυτοί που σε αμφισφητουν. Τι φοβάσαι; μήπως στα ματιάσουν; Ίσα-ίσα που θα τους κλείσεις το στόμα μια και καλή! Εδώ τα κορνιζάρουμε κι εσύ ανησυχείς μήπως τα δει κανένας; γκουχ, γκουχ...Προς τι ο βήχας; κρύωσες καλοκαιριάτικα;Στον olyadro έβηξα, εσύ γιατί αντιδράς? Τόσο πολύ ενδιαφέρεσαι για την υγεία μου? Γιάννη, είμαι η olyadro και εδώ που τα λέμε, ούτε εγώ κατάλαβα γιατί έβηξες.
Παράθεση από: emmaki στις Ιουνίου 24, 2010, 05:34:36 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Ιουνίου 24, 2010, 05:26:29 pmΠαράθεση από: olyadro στις Ιουνίου 23, 2010, 03:10:35 pmΠρος emmaki:Θα ξεφύγω από το θέμα της Δραγώνα και συγνώμη κιόλας, αλλά δεν έχω καταλάβει τι σε πειράζει να έχουν πρόσβαση στα πτυχία σου αυτοί που σε αμφισφητουν. Τι φοβάσαι; μήπως στα ματιάσουν; Ίσα-ίσα που θα τους κλείσεις το στόμα μια και καλή! Εδώ τα κορνιζάρουμε κι εσύ ανησυχείς μήπως τα δει κανένας; γκουχ, γκουχ...Προς τι ο βήχας; κρύωσες καλοκαιριάτικα;Στον olyadro έβηξα, εσύ γιατί αντιδράς? Τόσο πολύ ενδιαφέρεσαι για την υγεία μου?
Παράθεση από: olyadro στις Ιουνίου 23, 2010, 02:38:07 pmemmaki, στην ουσία συμφωνούμε, γιατί κανένας πολίτης, έχων σώας τα φρένας, δε θα πήγαινε στα καλά καθούμενα να ψάχνει τα πτυχία των άλλων, χωρίς λογο. Όμως ειδικά για τα δημόσια πρόσωπα όπως η Δραγώνα, πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε αν έχουν πραγματι τα προσόντα, για να κατέχουν το αξίωμά τους.Για το αξίωμα της "Γραμματέας στι υπουργείο" δεν χρειάζεται κάποια ειδικά προσόντα.Τώρα, για τη θέση στο πανεπιστήμιο, για την οποία γίνεται και όλη η φασαρία, νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Δεν θεωρώ ότι μπορεί όποιος θέλει να πάει στο ΔΟΑΤΑΠ. Και νομίζω ότι και πρακτικά είναι αδύνατον! Φαντάζεσαι πόσος κόμσος θα πήγαινε; Τουλάχιστον εγώ, έχοντας τελευταία μπει στο ρουθουνι πολλών , νομίζω ότι θα υπήχαν πολές αιτήσεις για τα πτυχία μου (Ω ναι! Πολλοί, επειδή δεν συμφωνούν μαζί μου, και επειδή θα ήθελαν να έχουν τη θέση μου ασχέτως που ποτέ κανέις δεν είχε κάνει αίτηση, αμφισβητούν το ότι έχω 2 μεταπτυχιακα, το ότι έχω πτυχία σε αρκετές γλώσσες κλπ) ...Μπορεί, λοιπόν, ο κ΄θε πολίτης να αιτηθέι στο ΔΟΑΤΑΠ για το πτυχίο άλλου πολίτη; Γιατί και η Δραγώνα είναι πολίτης.....Άλλο να περέμβει ο εισαγγελέας και να ζητήσει να δει τη νομιμότητα της διαδικασίας...
emmaki, στην ουσία συμφωνούμε, γιατί κανένας πολίτης, έχων σώας τα φρένας, δε θα πήγαινε στα καλά καθούμενα να ψάχνει τα πτυχία των άλλων, χωρίς λογο. Όμως ειδικά για τα δημόσια πρόσωπα όπως η Δραγώνα, πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε αν έχουν πραγματι τα προσόντα, για να κατέχουν το αξίωμά τους.
Τι θα πούμε στους τόσους διδάκτορες της χώρας μας που μένουν άνεργοι, παρόλο που έφαγαν τη ζωή τους στα θρανιά? Αυτούς τους σκέφτηκε κανείς?
Παράθεση από: maritina στις Ιουνίου 23, 2010, 02:18:31 pmKi εγω θελω να δω τα πτυχια της ....εμας μας χιλιοτσεκαρουν να δουν αν ειμαστε ικανοι...κι αφου περναμε ΑΣΕΠ παλι μας πεταμε απ εξω....αυτη πως ξεφυτρωσε?παντως καπνος δεν υπαρχει χωρις φωτια και δεν την κοβω καθαρη την Κυρια!!!!!!!!Καταρχήν για να έχει κάνει διδακτορικό.....κάτι ξέρει.Για να έχει συμμετοχή σε τόσα ερευνητικά πάλι κάτι ξέρει.Για να εχει δημοσιεύσεις σε μεγάλα πριοδικά και παρουσιάσεις σε μεγάλα συνέδρια....κάτι ξέρει (πίστεψε με δεν είναι καθόλου εύκολο να δημοσιεύσεις στα καλά περιοδικά και να πάτρεις με΄ρος σε καλά συνέδρια και αυτή το έχει κάνει).Επίσης, δεν έχω δει κανέναν να πει άσχημα λόγια για τη δουλειά της στο πανεπιστήμιο (εκτός από ιδειολογικές κριτικές ενεντίον της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης), άρα από τους φοιτητές της έχει κριθεί εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποδειχτεί τουλάχιστον επαρκής ως καθηγήτρια....
Ki εγω θελω να δω τα πτυχια της ....εμας μας χιλιοτσεκαρουν να δουν αν ειμαστε ικανοι...κι αφου περναμε ΑΣΕΠ παλι μας πεταμε απ εξω....αυτη πως ξεφυτρωσε?παντως καπνος δεν υπαρχει χωρις φωτια και δεν την κοβω καθαρη την Κυρια!!!!!!!!
Παράθεση από: tequila01 στις Ιουνίου 26, 2010, 01:56:59 amΤι θα πούμε στους τόσους διδάκτορες της χώρας μας που μένουν άνεργοι, παρόλο που έφαγαν τη ζωή τους στα θρανιά? Αυτούς τους σκέφτηκε κανείς?Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω αρκετούς διδάκτορες, και στη κατάσταση του "υποψήφιου" διδάκτορα, αλλά και με ολοκληρωμένα διδακτορικά, μπορώ να σου πώ οτι ολοι όσοι γνωρίζω φρόντισαν πρώτα να διοριστούν (ή φρόντισαν στη πορεία να διοριστούν) και μετά να ξεκινήσουν διδακτορικό, δηλαδή να πάνε για το "κατι παραπάνω", εξασφαλίζοντας αποσπάσεις από το μέρος διορισμού τους, στο μέρος όπου κάνουν το διδακτορικό τους (Θεσσαλονίκη, αυτοί που ξέρω εγώ).Οπότε δε νομίζω οτι είναι για να τους λυπόμαστε...
Χμμμ, δηλαδή, όσοι εξ' ημών έχουμε ΔΟΝΤΙΑ (πολλά και κοφτερά ), θα κοπούμε από τις υψηλόβαθμες θέσεις, γιατί ... διαθέτουμε πτυχίο; (Φτου σκόρδα) GiannisV, με εννοείς φαντάζομαι!