0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι έχουν 23 με 29 μόρια και είναι μετριοπαθείς στις κινήσεις τους (λογικότατη αντίδραση... ανήκω και εγώ σε αυτούς) θα είναι οι χαμένοι αυτής της χρονιάς... Αυτή η κατηγορία που προανέφερα θα είναι η χαμένη ...
συναδελφοι το τηλ του υπεπθ ειναι 2103442261. μου ειπαν πως αν κληθουμε σε εκκλησιαστικο λυκειο και μας απορριψουν στη συνεντευξη χανουμε τη σειρα μας.....!!!
Τι εκανε λεει??? Θα καλουν για συνεντευξη στο εκκλησιαστικο???
μαζί σου fotini...μαζί σου...!!!!και κάτι άλλο,δεν ξέρω αν γράφτηκε και πιο πριν..τα κενά των σχολείων πρόκειται να δημοσιευθούν κάπου ...σε κάποια ιστοσελίδα τα κενά των σχολείων ώστε να τα γνωρίζουμε κι εμείς;;;Γιατί...ποιός μας εγγυάται πως σε ένα σχολείο στο οποίο θα υπάρχουν 20 ώρες θα πάρουν έναν ΑΚΩ και όχι 2 ΑΜΩ...εεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;
Συνάδελφοι, είμαι ΠΕ02 με μηδενική προϋπηρεσία. Τον Αύγουστο μπαίνω φαντάρος και απολύομαι το Μάϊο του 2011. Να πάω να κάνω τα χαρτιά μου για αναπληρωτής; Εγώ λέω να μην πάω να κάνω αίτηση, γιατί όλη τη σχολική χρονιά θα είμαι μέσα και έτσι δε θα μπορώ να εργαστώ. Επίσης με μηδεν μόρια δεν θα υπήρχε ελπίδα ακόμη και αν είχα τελειώσει το στρατό. Άλλοι μου λένε να κάνω τα χαρτιά μου μόνο και μόνο για να βρίσκομαι στον πίνακα, ακόμη και αν δεν υπάρχει ελπίδα να με καλέσουν. Τί να κάνω;
Παράθεση από: nikgre στις Ιουνίου 28, 2010, 07:03:15 pmΣυνάδελφοι, είμαι ΠΕ02 με μηδενική προϋπηρεσία. Τον Αύγουστο μπαίνω φαντάρος και απολύομαι το Μάϊο του 2011. Να πάω να κάνω τα χαρτιά μου για αναπληρωτής; Εγώ λέω να μην πάω να κάνω αίτηση, γιατί όλη τη σχολική χρονιά θα είμαι μέσα και έτσι δε θα μπορώ να εργαστώ. Επίσης με μηδεν μόρια δεν θα υπήρχε ελπίδα ακόμη και αν είχα τελειώσει το στρατό. Άλλοι μου λένε να κάνω τα χαρτιά μου μόνο και μόνο για να βρίσκομαι στον πίνακα, ακόμη και αν δεν υπάρχει ελπίδα να με καλέσουν. Τί να κάνω;Κάνε τα. Πιο πιθανόν είναι να κερδίσεις παρά να χάσεις. Άλλωστε δεν πρόκειται να σε καλέσουν