0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι θα προσμετρηθεί στον νέο πίνακα του 2012-2013 αλλά πρέπει να ξέρεις ότι κάθε ένα μήνας προϋπηρεσίας θαεαντιστοιχεί σε 0,1 ή 0,15 ή 0,20 κλπ μόρια.
Παράθεση από: sikat στις Ιουνίου 28, 2010, 07:52:07 pmΝαι θα προσμετρηθεί στον νέο πίνακα του 2012-2013 αλλά πρέπει να ξέρεις ότι κάθε ένα μήνας προϋπηρεσίας θαεαντιστοιχεί σε 0,1 ή 0,15 ή 0,20 κλπ μόρια. Ευχαριστω.Ψιχουλα δηλαδη.
GR ακριβώς στην ίδια φάση με σένα είμαι, με τα ίδια μόρια. Μόνο από τρελή τύχη πάμε αναπληρώτριες κι αν πάμε είναι βέβαιο ότι θα μας κάτσει και το τζόκερ! sikat, για ποιον ασεπ, όμως, μιλάς; Επίκειται διαγωνισμός ή για αυτόν του 2012-13;;;
Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σε πάρουν μόνο με μειωμένο ωράριο και να..."σε ξεχάσουν" εκεί,παρόλο που έχεις πολλά μόρια; Ίσως δεν υπάρξει ακω στην περιοχή αυτή που σε προσλάβουν, να πάρεις π.χ. 10 ώρες ενώ θα μπορούσες με τόσα πολλά μόρια να δούλευες κανονικά...
Μπορει καποιοις να μου εξηγησει τι ειναι το 9 της αιτησης "Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία" ? Επισης οταν λεει στο 8 προσληψη αναπληρωτη σε ΣΜΕΑ?? Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι εχω χαθει και στο Υπουργειο εχουν κατεβασμενα τα τηλεφωνα?
Παράθεση από: moustard στις Ιουνίου 28, 2010, 12:54:33 pmΜπορει καποιοις να μου εξηγησει τι ειναι το 9 της αιτησης "Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία" ? Επισης οταν λεει στο 8 προσληψη αναπληρωτη σε ΣΜΕΑ?? Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι εχω χαθει και στο Υπουργειο εχουν κατεβασμενα τα τηλεφωνα?παιδιά, σήμερα έκανα την αίτηση και μου είπαν οτι για να συμπληρώσω τα κουτακια για τα ΣΜΕΑ και το καινούριο πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης πρέπει να έχω τελειώσει σεμινάριο ειδικής αγωγής. Ισχύει κάτι τέτοιο ή οι υπάλληλοι δεν ήταν ενημερωμένοι σωστα;