0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά υπάρχει κανεις με 40 μόρια να μου πει τι έκανε με αμω και ακω?
Παράθεση από: mimelismoni στις Ιουνίου 29, 2010, 11:16:07 pmσυναδελφοι θερμη παρακληση μιας και δε γνωριζουμετα κενα.ας μας διαφωτισουν οποιοι ειχαν δηλωσει φετος περιφερειες ανατολικης μακεδονιας και κεντρικης μακεδονιας και ειχαν γυρω στα εικοσι μορια απο ποιες περιοχες δεχθηκαν κυριως κλησεις.ευχαριστω
συναδελφοι θερμη παρακληση μιας και δε γνωριζουμετα κενα.ας μας διαφωτισουν οποιοι ειχαν δηλωσει φετος περιφερειες ανατολικης μακεδονιας και κεντρικης μακεδονιας και ειχαν γυρω στα εικοσι μορια απο ποιες περιοχες δεχθηκαν κυριως κλησεις.ευχαριστω
Αστείο μου φαίνεται να θες συστατική επιστολή από ιερέα για εκκλησιαστικό!! Να υποθέσω ότι κάνεις υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι και παρθένα?? Που φτάσαμε..
Προτιμάς αμω στην περιοχή σου από ακω κάπου αλλού? Παρεμπιπτόντως, να πούμε ότι με τη δήλωση των αμω ουσιαστικά ακυρώνουμε την επιλογή "ναι σε όλα" σε ακώ .
Παράθεση από: eva7 στις Ιουνίου 29, 2010, 09:22:18 pmΑστείο μου φαίνεται να θες συστατική επιστολή από ιερέα για εκκλησιαστικό!! Να υποθέσω ότι κάνεις υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι και παρθένα?? Που φτάσαμε..Αν χρειαζόταν τέτοια δήλωση...η προσφορά θα ήταν ανύπαρκτη! Εκπαίδευση άνευ διδασκάλου...Μήπως στο βιογραφικό να γράφαμε στα χόμπυ ότι ακούμε μόνο τη μουσική των παπαροκάδων;;; Θα παίρναμε μόρια...;;;
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουνίου 29, 2010, 11:57:10 pmΠαράθεση από: eva7 στις Ιουνίου 29, 2010, 09:22:18 pmΑστείο μου φαίνεται να θες συστατική επιστολή από ιερέα για εκκλησιαστικό!! Να υποθέσω ότι κάνεις υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι και παρθένα?? Που φτάσαμε..Αν χρειαζόταν τέτοια δήλωση...η προσφορά θα ήταν ανύπαρκτη! Εκπαίδευση άνευ διδασκάλου...Μήπως στο βιογραφικό να γράφαμε στα χόμπυ ότι ακούμε μόνο τη μουσική των παπαροκάδων;;; Θα παίρναμε μόρια...;;;Κατά τα άλλα κλείνουν τα παράθυρα... Όχι μόνον δεν κλείνουν αλλά αποκτούν κι επίσημη βούλα, τα αποδέχονται και με εγκύκλιο! Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...
δηλαδη συναδελφοι η επιλογη αμω ακυρωνει το κουτι πω παντου ακω?επισης αν κληθω αμω σε μια περιοχη που δεν εντασσεται στην περιφερεια που δηλωσα για προσθετη τι γινεται?θα μου δωσουν εξτρα ωρες αν χρειαστει να συμπληρωσω?