0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eγώ αφού βασανίστηκα μέχρι σήμερα αύριο πρωί πρωί πάω να καταθέσω την αίτηση χωρισ καμία επιλογή αμω.Εξάντηλησα τα περιθώρια....με 40+ μόρια, μεταπτυχιακό, διδακτορικό εν εξελίξει, 2 συνεχόμενες επιτυχίες στον ασεπ δε χαραμίζω ούτε ένα χιλιοστό του κόπου μου συνάδελφοι....αρκετά ο εμπαιγμός....
μονο η αιτηση τα υπολοιπα ειναι καταχωρημενα απο την παλια σου αιτηση αντε καλο κουραγιο.εγω σημερα εφαγα ολη μου τη μερα στην ουρα να περιμενω!!!!
παιδια σας παρακαλω απαντηστε μου σε κατι, γιατι το ρωτησα και σε αλλο τοπικ αλλα δεν πηρα απαντηση....γραφει η εγκυκλιος οτι οι αμω μπορουν να συμπληρωνουν ωραριο ως ωρομισθιοι στην ιδια περιοχη οπου ηδη εργαζονται ως αμω. Επομενως, λογικο ειναι να δηλωσουμε τις ιδιες περιοχες αμω και ωρομισθιοι για την περιπτωση που χρειαστει να συμπληρωσουμε ωραριο;
Σ' ευχαριστω πολυ μημελησμονει! Ειναι ενα σημειο νομιζω που δεν εχουμε καλοπαρατηρησει, αλλα ισως κρυβει παγιδα...κι εγω σημερα το συνειδητοποιησα οτι μπορει να πουν οτι δεν μπορουμε να συμπληρωσουμε ωραριο αν δεν εχουμε δηλωσει την ταδε περιοχη και ως ωρομισθιοι.....
Παράθεση από: lollipop στις Ιουλίου 01, 2010, 05:26:01 pmμονο η αιτηση τα υπολοιπα ειναι καταχωρημενα απο την παλια σου αιτηση αντε καλο κουραγιο.εγω σημερα εφαγα ολη μου τη μερα στην ουρα να περιμενω!!!!Ούτε ταυτότητα?Την αίτηση μπορώ να την βρω κάπου ηλεκτρονικά για να μην φάω ώρα συμπληρώνοντας την εκεί?
καλα, δεν παιζεσαι domenica...σε παρακολουθω που βοηθας τους παντες σε ολα τα τοπικς!! να εισαι καλα!!!
Παώ και γω στη δευτεροβάθμια Θεσσαλονίκης να καταθέσω την αίτηση, περιμένω πόση ώρα στην ουρά και κάποια στιγμή ακούω κάποιν να λέει "Α φιλόλογος?μα οι φιλόλογοι δεν είναι εδώ είναι σ'ένα λύκειο στην Καλαμαριά".Η ώρα ήταν ήδη μια και!!τρέχω άρων άρων στην Καλαμαριά και με το που φτάνω μου λένε "Ελάτε καλύτερα από βδομάδα μόλις πήρε παράταση, σήμερα δεν προλαβένετε ".Δε λέω φταίω και γω που το άφησα τελευταία στιγμή αλλά που ανέφερόταν πως κάθε κλάδος πάει σε συγκεκριμένα σχολεία και συγκεκριμένες δευτεροβάθμιες να το ξέρουμε εξαρχής να μη ταλαιπωρούμαστε!!!??