0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν εχω ελπίδα για αναπληρωτρια κανονικου ωραριου...φετος δεν με καλεσαν γιατι πηγα όπως και όλοι που δωσαμε πρωτη φορα ασεπ παρα πολύ πίσω στον πινακα των αναπληρωτων...αν φετος δεν διοριστω θα σημαινει οτι θα διορισει πολυ λίγα άτομα αρα ο πίνακας των αναπληρωτων θα "ελαφρυνει" το πολυ ας πουμε κατα 300 θεσεις δηλαδη θα βρεθω κατα 300 θεσεις πιο κατω στο πινακα των αναπληρωτων, με την μειωση του 70% στον αριθμο των αναπληρωτων δεν εχω καμια ελπίδα όπως καταλαβαίνεις...οποτε αν δεν βρω κατι καλυτερο να απασχοληθω από το να μεινω για ακομη ενα χρονο στην ανεργια ναι θα προτιμησω να πάω μειωμένου ωραριου αν υπάρξει θεση στην πόλη μου ..αν θα ειναι μακρια οπως λες και δεν θα με συμφερει λογω απόστασης-βενζίνης και δεν υπάρχει αστικο λεωφορειο καθως μενω σε αστικο κέντρο στην χειρότερη περιπτωση θα αρνηθω να πάω..μπορω να το ρισκαρω όμως.. επι προσωπικου και μόνο δεν εχω να χάσω κατι...
για αναπληρωση ακω δεν υπάρχει περίπτωση για μενα φετος δεν ελαχιστοποιω τίποτα..σε μονιμοτητα όμως πιστευω εχεις δικιο
vasp,οπως εχουν γινει τα πραγματα σημερα,τα 250 ευρω που θα παρει ο διοριστεος ΑΜΩ που μπορει να εχει κα οικογενεια,δεν ειναι αμελητεα.Δεν μπορεις να πεις στον αλλο:μην κανεις αιτηση γιατι εισαι διοριστεος και σιγα θα χασεις 250 ευρω,δεν ειναι σοβαρο ποσο..Ρωτατε τον αλλο πως τα βγαζει περα;
. Φοβάμαι όμως, μήπως τελικά μόνοι μας μετατρέψουμε το όνειρο σε εφιάλτη; Το είπα και προηγουμένως...Σκεφτείτε τι πάτε να κάνετε φέτος. Μια ματιά στις απόψεις των καθηγητών που ζουν εδώ και χρόνια την ωρομισθία θα σας αποκαλύψει πράγματα που ίσως δεν είχατε σκεφτεί.