0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα μεγαλυτερα γκαραγκιοζιλικια αεχισαν.Ειναι δυνατον να ειμαι 2 ωρες μακρια απο το σπιτι μου να πληρωνω 250 ενοικιο, λογαριασμουσ, βενζινη, φαγητο , κανα ποτο ( λεμε τωρα) και να πaiρνω 700 ευρω , τι θα μου μεινει; η ταλαιπωρια ; ή τα ψιχουλα που δινει για μορια και ολη αυτη η αναστατωση δε γινεται για καλο, στην αναμπουμπουλα χαιρεται ο λυκος , να δειτε ποσα πρασινα παιδακια θα σφηνωθουν , αντε να το ανακαλυψουμε μετα .ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ τουλαχιστον θα ξερω απο την αρχη τα σκ........α που θα φαω στη μαπα.ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.
επειδη δεν το χω το μαθηματικο μυαλο για πεςμας δλδ σε 15 ωρες αμω ποιος ειναι ο μισθος???
Τα μόρια που θα παίρνει ενας ΑΜΩ θα είναι τα ίδια με έναν ΑΚΩ;
Ιδού οι νόμοι για το χρήμα και την προϋπηρεσία του αναπληρωτή μειωμένου:Νόμος 3848/2010 Άρθρο 5 παράγραφος 9:Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Δια
ο μισθος ΑΜΩ δεν βγαινει ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΜπορει να σε παρουν για 7 ωρες και για συμπληρωση σου δινουν αλλες 8 ωρεςΑΥΤΕΣ ΟΙ 8 ΩΡΕΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΩΡΕΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜπορει να σε παρουν σαν ΑΜΩ πχ στη θεσσαλονικη και να βγει μετα μια θεση ΑΚΩ στο κιλκις.ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣΜΟΝΟ ΑΝ
Παράθεση από: m.m στις Ιουνίου 25, 2010, 11:52:11 pmο μισθος ΑΜΩ δεν βγαινει ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΜπορει να σε παρουν για 7 ωρες και για συμπληρωση σου δινουν αλλες 8 ωρεςΑΥΤΕΣ ΟΙ 8 ΩΡΕΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΩΡΕΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜπορει να σε παρουν σαν ΑΜΩ πχ στη θεσσαλονικη και να βγει μετα μια θεση ΑΚΩ στο κιλκις.ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣΜΟΝΟ ΑΝ