0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν έχουμε ξανακάνει αίτηση στο παρελθόν, χρειάζεται να έχουμε άλλα χαρτιά όταν πάμε να κάνουμε την αίτηση; Υπάρχουν, δεν υπάρχουν στο σύτημα;
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 28, 2010, 11:45:20 pmΕιδικά για τον κλάδο μας τα πράγματα με τους "μειωμένου ωραρίου αναπλ" είναι πιο τραγικά.Λέω εγώ τώρα:Με παίρνουν ωρομίσθια στα ολοήμερα δημοτικά. Θα πάρω 3*4= 12 ώρες όπως γινόταν (?)Μετα με παίρνουν και στην
Ειδικά για τον κλάδο μας τα πράγματα με τους "μειωμένου ωραρίου αναπλ" είναι πιο τραγικά.Λέω εγώ τώρα:Με παίρνουν ωρομίσθια στα ολοήμερα δημοτικά. Θα πάρω 3*4= 12 ώρες όπως γινόταν (?)Μετα με παίρνουν και στην
Παράθεση από: kiouki στις Ιουνίου 29, 2010, 12:07:18 amΠαράθεση από: anneta στις Ιουνίου 28, 2010, 11:45:20 pmΕιδικά για τον κλάδο μας τα πράγματα με τους "μειωμένου ωραρίου αναπλ" είναι πιο τραγικά.Λέω εγώ τώρα:Με παίρνουν ωρομίσθια στα ολοήμερα δημοτικά. Θα πάρω 3*4= 12 ώρες όπως γινόταν (?)Μετα με παίρνουν και στην
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 29, 2010, 12:11:58 amΠαράθεση από: kiouki στις Ιουνίου 29, 2010, 12:07:18 amΠαράθεση από: anneta στις Ιουνίου 28, 2010, 11:45:20 pmΕιδικά για τον κλάδο μας τα πράγματα με τους "μειωμένου ωραρίου αναπλ" είναι πιο τραγικά.Λέω εγώ τώρα:Με παίρνουν ωρομίσθια στα ολοήμερα δημοτικά. Θα πάρω 3*4= 12 ώρες όπως γινόταν (?)Μετα με παίρνουν και στην
anneta καλή η απορία σου...
Το ζουμί ποιό είναι τελικά από όοολες αυτές τις σελίδες; (σε 3-4 threads που υπάρχουν)Εγώ πχ. αν έχω σκοπό να δηλώσω μόνο κοντά στο σπίτι μου, συμφέρει:1. να βάλω ΑΚΩ και αν με πάρουν (με 12-15 μόρια μάλλον απίθανο) χωρίς να δηλώσω καθόλου ΑΜΩ ή 2. να βάλω ΑΜΩ και βλέπουμε τι συνθήκες θα αντιμετωπίσουμε;Είναι και η παιδαγωγική επάρκεια στη μέση, που κάποια στιγμή θα πρέπει να αποκτήσουμε (ακόμα και χρόοονια μετά τις σπουδές μας)...Μπάχαλο...
Ι) Ωρομίσθιοι κανονικού προγράμματος Αβαθμιας και
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τα έχουν κάνει μπάχαλο και μας έχουν μπερδέψει κι εμάς. Θα ρωτήσω και στην ΔΔ όταν πάω να καταθέσω την αίτηση.