0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέχρι πέρυσι πληροφορικός μπορούσε να δουλεύει 11 ώρες ββάθμια και 12 ώρες αβάθμια ως ωρομίσθιος. Τι νομίζετε ότι γίνεται με το σύστημα ΑΜΩ; Αν ισχύουν ότι και για τον κανονικό αναπληρωτή κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον..
ακόμη και για τα πιλοτικά μήπως τους "συμφέρει" να πάρουν αντί για 1 κανονικό αναπληρωτή 2 αμω?από 12 ώρες ο καθένας, θα τους δώσουν και 1-2 ώρες ολοήμερο και μάλλον πιο φθηνά δεν θα βγει απ' ότι ένας κανονικός αναπληρωτής?
Στην Α'/βάθμια μάλλον θα παίρνουν ωρομίσθιους μόνο στα παλιά ολοήμερα και αναπληρωτές στα πιλοτικά.Γενικά μου φαίνεται ότι είναι μεγάλο ρίσκο να δηλώνει κανείς ΑΜΩ.
Παράθεση από: elia στις Ιουνίου 28, 2010, 12:00:13 amΣτην Α'/βάθμια μάλλον θα παίρνουν ωρομίσθιους μόνο στα παλιά ολοήμερα και αναπληρωτές στα πιλοτικά.Γενικά μου φαίνεται ότι είναι μεγάλο ρίσκο να δηλώνει κανείς ΑΜΩ.Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να μη δηλώσω καθόλου μειωμένο! Καλύτερα 12 σίγουρες ώρες σε ολοήμερο παρά ανησυχία για την καλύτερη περίπτωση 15 ΑΜΩ και τους περιορισμούς του αναπληρωτή!
Παράθεση από: aex στις Ιουνίου 28, 2010, 12:23:23 amΠαράθεση από: elia στις Ιουνίου 28, 2010, 12:00:13 amΣτην Α'/βάθμια μάλλον θα παίρνουν ωρομίσθιους μόνο στα παλιά ολοήμερα και αναπληρωτές στα πιλοτικά.Γενικά μου φαίνεται ότι είναι μεγάλο ρίσκο να δηλώνει κανείς ΑΜΩ.Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να μη δηλώσω καθόλου μειωμένο! Καλύτερα 12 σίγουρες ώρες σε ολοήμερο παρά ανησυχία για την καλύτερη περίπτωση 15 ΑΜΩ και τους περιορισμούς του αναπληρωτή! 12 ωρες πως θα παιρνεις σαν ωρομισθιος αν οι ωρομισθιοι παιρνουν 1-4 ωρες οπως λενε παραπανω?
Παράθεση από: mi26 στις Ιουνίου 28, 2010, 12:45:28 amΠαράθεση από: aex στις Ιουνίου 28, 2010, 12:23:23 amΠαράθεση από: elia στις Ιουνίου 28, 2010, 12:00:13 amΣτην Α'/βάθμια μάλλον θα παίρνουν ωρομίσθιους μόνο στα παλιά ολοήμερα και αναπληρωτές στα πιλοτικά.Γενικά μου φαίνεται ότι είναι μεγάλο ρίσκο να δηλώνει κανείς ΑΜΩ.Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να μη δηλώσω καθόλου μειωμένο! Καλύτερα 12 σίγουρες ώρες σε ολοήμερο παρά ανησυχία για την καλύτερη περίπτωση 15 ΑΜΩ και τους περιορισμούς του αναπληρωτή! 12 ωρες πως θα παιρνεις σαν ωρομισθιος αν οι ωρομισθιοι παιρνουν 1-4 ωρες οπως λενε παραπανω?Δεν προκύπτει από κάπου ότι ο ωρομίσθιος θα παίρνει το πολύ 4 ώρες.
την επιστολή μητροπολίτης σου τη δίνει ή ιερέας; Και που την καταθέτεις;Που το λέει στην εγκύκλιο;
κατεθεσα κι εγω σημερα την αιτηση, εχει κανονικα στους αναπληρωτεσ για Αβαθμια.....Αλλα, ειδα κατι αλλο που με προβληματισε, στον πινακα ωρομισθιων ειχε κι εκει Αβαθμια, μήπως επρεπε να δηλωσω κι εκει??Εγω οπως περυσι δηλωσα μονο
Παράθεση από: vasodcim στις Ιουνίου 28, 2010, 01:15:22 pmκατεθεσα κι εγω σημερα την αιτηση, εχει κανονικα στους αναπληρωτεσ για Αβαθμια.....Αλλα, ειδα κατι αλλο που με προβληματισε, στον πινακα ωρομισθιων ειχε κι εκει Αβαθμια, μήπως επρεπε να δηλωσω κι εκει??Εγω οπως περυσι δηλωσα μονο