0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμενα ο διευθυντης του σχολειου μου ρωτησε στη διευθυνση και του ειπαν οτι η απογραφη δεν ισχυει για τους αναπληρωτες ΕΣΠΑ.Εχετε ακουσει κατι διαφορετικο?
Γειαααα! ειμαι αναπληρωτρια και δε εχω βγαλει ακομα ακρη με το θεμα της απογραφης....πηρα τηλ στην πρωτοβαθμια που ανηκω και μου ειπαν οτι η μονη εγκυκλιος που ηρθε ειναι η καταγραφη της προυπηρεσιας μας, την οποια την εκαναν αυτοι...... Μου ειπαν οτι καμια αλλη ενημερωση δεν εχουν! Απο την αλλη διαβαζω το σχετικο post για αλλους που το εχουν κανει....και προβληματιστηκα!!!Τι πρεπει να κανω; να περιμενω μηπως ερθει κατι σχετικο ή να ενεργησω μονη μου και το προσπαθησω στο σχετικο site;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....
Εγω σταμάτησα να ασχολούμαι. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνουμε απο τρίτους και να ρωτάμε εμείς τα γραφεία και τους συμβούλους και να μην έχει κανείς ιδέα. Αν θέλουν ας μας πάρουν τηλ.
βεβαια ως τι θα απογραφουμε; ως απολυμενοι αναπληρωτες;
Εμένα σήμερα με ενημέρωσαν από το σχολείο ότι πρέπει να απογραφώ. Μας έστειλαν από τη διεύθυνση (Δ´ Αθήνας) ένα έγγραφο στο οποίο ανέφερε και ποιους κωδικούς πρέπει να χρησιμοποιήσω (όνομα χρήστη το ΑΦΜ και κωδικό πρόσβασης έναν αριθμό από το εκκαθαριστικό μου).
Παράθεση από: elia στις Ιουνίου 02, 2011, 06:27:51 pmΕμένα σήμερα με ενημέρωσαν από το σχολείο ότι πρέπει να απογραφώ. Μας έστειλαν από τη διεύθυνση (Δ´ Αθήνας) ένα έγγραφο στο οποίο ανέφερε και ποιους κωδικούς πρέπει να χρησιμοποιήσω (όνομα χρήστη το ΑΦΜ και κωδικό πρόσβασης έναν αριθμό από το εκκαθαριστικό μου).Σε μένα οι κωδικοί αυτοί δεν δουλέυουν. Ο μόνος τρόπος για να απογραφώ είναι να βγάλω κωδικούς TAXIS NET....