*

Αποστολέας Θέμα: Απογραφή αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 31837 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απογραφή αναπληρωτών
« Απάντηση #70 στις: Μαΐου 17, 2011, 12:08:31 am »
Με πήραν από τη Δ Αθήνας για να απογραφώ πριν 2 εβδομάδες περίπου. Έχω κάνει περίπου 10 προσπάθειες σε διαφορετικές ώρες με τους κωδικούς του TAXIS. Τη μία δεν συνδέεται, την άλλη με στέλνει σε λάθος σελίδα... Κάποιες φορές καταφέρνω να συνδεθώ, συμπληρώνω όλα τα στοιχεία και στο τέλος αφού πρώτα κάνω προεπισκόπηση μου λέει "Η ενημέρωση του υπαλλήλου ήταν ανεπιτυχής.: Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση των στοιχείων του υπαλλήλου"... 2 φορές έχω επισκεφθεί το αρμόδιο γραφείο και μου είπαν να δοκιμάσω ξανά διαφορετικές ώρες...  8 ::)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:52:38 »

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Μαΐου 17, 2011, 11:06:56 pm »
Και μετά από πολλές πολλές πολλές προσπάθειες και διαφορετικά πειράματα, κατέληξα οτι ο λόγος που δεν δεχόταν τα στοιχεία μου στην απογραφή ήταν το μέγεθος του τίτλου του μεταπτυχιακού... Κάποιος προγραμματιστής ξέχασε να προσθέσει τα στοιχειώδη μηνύματα λάθους στην πλατφόρμα... Ή αν το έκανε δεν δουλεύουν σωστά.

Αποσυνδεδεμένος sofiam

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Μαΐου 18, 2011, 01:08:41 am »
Εμενα ο διευθυντης του σχολειου μου ρωτησε στη διευθυνση και του ειπαν οτι η απογραφη δεν ισχυει για τους αναπληρωτες ΕΣΠΑ.Εχετε ακουσει κατι διαφορετικο?
Είμαι αναπληρώτρια ΑΚΩ ΠΕ06 μέσω ΕΣΠΑ και κατέθεσα αντίγραφα των εγγράφων που προανέφερα στην πρωτοβάθμια Θεσσαλονίκης. Το ίδιο και η συνάδελφος της μουσικής που είναι ΑΜΩ (μέσω ΕΣΠΑ κι αυτή).

Αποσυνδεδεμένος paki

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Μαΐου 25, 2011, 08:39:46 pm »
Γειαααα!
 ειμαι αναπληρωτρια και δε εχω βγαλει ακομα ακρη με το θεμα της απογραφης....

πηρα τηλ στην πρωτοβαθμια που ανηκω και μου ειπαν οτι η μονη εγκυκλιος που ηρθε ειναι η καταγραφη της προυπηρεσιας μας, την οποια την εκαναν αυτοι...... Μου ειπαν οτι καμια αλλη ενημερωση δεν εχουν! Απο την αλλη διαβαζω το σχετικο post για αλλους που το εχουν κανει....και προβληματιστηκα!!!

Τι πρεπει να κανω; να περιμενω μηπως ερθει κατι σχετικο ή να ενεργησω μονη μου και το προσπαθησω στο σχετικο site;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:52:38 »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Μαΐου 25, 2011, 08:56:44 pm »
Γειαααα!
 ειμαι αναπληρωτρια και δε εχω βγαλει ακομα ακρη με το θεμα της απογραφης....

πηρα τηλ στην πρωτοβαθμια που ανηκω και μου ειπαν οτι η μονη εγκυκλιος που ηρθε ειναι η καταγραφη της προυπηρεσιας μας, την οποια την εκαναν αυτοι...... Μου ειπαν οτι καμια αλλη ενημερωση δεν εχουν! Απο την αλλη διαβαζω το σχετικο post για αλλους που το εχουν κανει....και προβληματιστηκα!!!

Τι πρεπει να κανω; να περιμενω μηπως ερθει κατι σχετικο ή να ενεργησω μονη μου και το προσπαθησω στο σχετικο site;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....

Το ίδιο μου είπαν και 'μένα σήμερα που επικοινώνησα με το γραφείο στο οποίο και υπάγεται το σχολείο που εργάζομαι, ότι δηλ. η μόνη εγκύκλιος που ήρθε είναι η καταγραφή της προϋπηρεσίας μας, την οποία την έκαναν αυτοί και ότι δε γνωρίζουν ο,τιδήποτε άλλο.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Μαΐου 25, 2011, 09:36:34 pm »
Εγω σταμάτησα να ασχολούμαι. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνουμε απο τρίτους και να ρωτάμε εμείς τα γραφεία και τους συμβούλους και να μην έχει κανείς ιδέα. Αν θέλουν ας μας πάρουν τηλ.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Μαΐου 25, 2011, 09:38:07 pm »
Εγω σταμάτησα να ασχολούμαι. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνουμε απο τρίτους και να ρωτάμε εμείς τα γραφεία και τους συμβούλους και να μην έχει κανείς ιδέα. Αν θέλουν ας μας πάρουν τηλ.
+1

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Μαΐου 26, 2011, 08:51:17 am »
Καλημέρα. Είμαι ΑΚΩ ΠΕ06 μέσω ΕΣΠΑ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Μόλις πήρα τηλέφωνο στη Διεύθυνση και μου είπαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για απογραφή.

Αποσυνδεδεμένος alexis2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Μαΐου 26, 2011, 01:20:36 pm »
θα μας παρουν απο τα γραφεια τηλεφωνο οταν κανουν τις πρωτες ενεργειες και εμεις θα ολοοκληρωσουμε την απογραφη ειτε με κωδικους taxisnet ειτε με ΑΦΜ. εμενα μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν αυτοι και απλα περιμενω. βεβαια ως τι θα απογραφουμε; ως απολυμενοι αναπληρωτες;

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Μαΐου 26, 2011, 09:01:22 pm »
βεβαια ως τι θα απογραφουμε; ως απολυμενοι αναπληρωτες;
καλόοοοοο ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος paki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Μαΐου 26, 2011, 10:06:13 pm »
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
 ελπιζω να μας ενημερωσουν εγκαιρα και να μην ψαχνομαστε τελευταια στιγμη.......

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 02, 2011, 06:27:51 pm »
Εμένα σήμερα με ενημέρωσαν από το σχολείο ότι πρέπει να απογραφώ. Μας έστειλαν από τη διεύθυνση (Δ´ Αθήνας) ένα έγγραφο στο οποίο ανέφερε και ποιους κωδικούς πρέπει να χρησιμοποιήσω (όνομα χρήστη το ΑΦΜ και κωδικό πρόσβασης έναν αριθμό από το εκκαθαριστικό μου).

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιουνίου 02, 2011, 06:50:52 pm »
Εμένα σήμερα με ενημέρωσαν από το σχολείο ότι πρέπει να απογραφώ. Μας έστειλαν από τη διεύθυνση (Δ´ Αθήνας) ένα έγγραφο στο οποίο ανέφερε και ποιους κωδικούς πρέπει να χρησιμοποιήσω (όνομα χρήστη το ΑΦΜ και κωδικό πρόσβασης έναν αριθμό από το εκκαθαριστικό μου).

Σε μένα οι κωδικοί αυτοί δεν δουλέυουν. Ο μόνος τρόπος για να απογραφώ είναι να βγάλω κωδικούς TAXIS NET....

Αποσυνδεδεμένος lavas

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 03, 2011, 03:23:14 pm »

Σε μένα οι κωδικοί αυτοί δεν δουλέυουν. Ο μόνος τρόπος για να απογραφώ είναι να βγάλω κωδικούς TAXIS NET....

ακριβως το ιδιο κι σ'εμενα. βαζω τους κωδικους αλλα τπτ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144