0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο,τι ....να'ναι...!!! οπως γουσταρει ο καθενας και ο,τι του φανει του λολοστεφανή !!εχουν παρεξηγησει και τη δουλεια του/της νηπιαγωγου. Δεν ξερω πως την εχουν δει....?ξερετε ποσες φορες εχω πλακωθει με την αδελφη μου (απ το τηλεφωνο γιατι εκεινη μενει στο νησι)οταν μου λεει "Μαρκο, αυριο θα παω να παρω το παιδι νωριτερα ή αυριο θα το παω κατα τις 10 !!"?Τί το περασες ρε συ ?(της λεω) Να το πας κανονικα και να το παρεις κανονικα. Μονο σε μεγαλη αναγκη θα κανεις κατι τετοιο σε συνεννοηση παντα με τη νηπιαγωγο.Πρεπει το παιδι να μαθει σε ενα ωραριο,να πειθαρχει,να κοινωνικοποιηθει, να μαθει να συνεργαζεται,να παιζει με τα αλλα πιτσιρικια,να χαρει, να μαθει, να δημιουργησει...κλπ κλπ.(να γνωρισει κανενα κοριτσακι....χαχαχα - αστειευομαι...αλλα, ΟΚ, να "παιξει" και με το αλλο φυλο, ειναι θεμα ρολων)Δυστυχως, ειδικα στην επαρχια "παιζει"πολυ αυτη η νοοτροπια και δυστυχως στις μικρες μαμαδες....ξερω οτι το επαγγελμα σας/λειτουργημα καλυτερα ειναι απο τα πλεον δυσκολα,απαιτητικα, με τεραστιες ευθυνες, και δυστυχως δεν βοηθανε και οι γονεις στην ευρυθμη λειτουργια του νηπιαγωγειου.υ.γ. οταν δε, ακουω τις φιλολογινες οτι κουραζονται...!!! φορτωνω....
για να σου απαντησω σου λεω και τα νηπια και τις νηπιαγωγους γενικα....και δεν εχω καμια πρεμουρα για το θεμα ή μαλλον εχω τοσο οσο θα επρεπε να εχουμε ολοι. Αυτα!υ.γ. aristos2, σου εθιξα το επαγγελμα των φιλολογων? της βαριας επιστημονικης ερευνας?
......Δηλαδή, αν είχετε (σε κλασικό σχολείο)ένα παιδί στην Α' κι ένα στην Στ' θα ζητούσατε να σχολάει το μεγάλο νωρίτερα ή να σας κρατάνε το μικρό λίγο παραπάνω για να μην κάνετε δύο δρομολόγια;Οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στο σχολείο πρέπει να εκτελέσουν ένα συγκεκριμένο έργο. .....
Εκεί όμως που εκνευρίζομαι περισσότερο είναι όταν τελικά έρχεται η μαμά ήρεμη και γαλήνια να το πάρει και σου αρχίζει τα "Αχ δεν έπρεπε να μείνετε έξω και εσείς, ξερει το μικρό μου να περιμένει μόνο του ήσυχο κτλ κτλ" αλλά αν συμβεί κάτι θα αρχίσει σαν μαινάδα να φωνάζει που ήταν οι δάσκαλοι
Παράθεση από: kyra_daskala στις Αυγούστου 19, 2010, 11:51:32 amΕκεί όμως που εκνευρίζομαι περισσότερο είναι όταν τελικά έρχεται η μαμά ήρεμη και γαλήνια να το πάρει και σου αρχίζει τα "Αχ δεν έπρεπε να μείνετε έξω και εσείς, ξερει το μικρό μου να περιμένει μόνο του ήσυχο κτλ κτλ" αλλά αν συμβεί κάτι θα αρχίσει σαν μαινάδα να φωνάζει που ήταν οι δάσκαλοι Και μετά...τι έχουν να σούρουν και τα κανάλια και ο κόσμος...Αχ!!!Μία συνάδελφος μας έλεγε ότι την πρώτη χρονιά που διορίστηκε την έστειλαν σε ένα χωριό.Πήγε, λοιπόν, ένας πατέρας, άφησε το παιδί του και της λέει: "Εσείς θα είσαστε εδώ, έτσι;"Ντόινγκκκκκ!!!!!!!!!Τι να πεις;
Μάρκο, η πρεμούρα σου για το θέμα αφορά τα νήπια ή ... τις συμπαθείς νηπιαγωγούς ...;