0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι φιλόλογοι τι δεύτερη ανάθεση έχουν στο λύκειο;;;Ξέρει κανείς;;;
Οποιος εχει εφευρει τη μηχανη ταυτοχρονης παρουσιας σε 2 σχολεια τις ιδες ωρες ας κοπιασει διοτι οι εκπαιδευτικοι του προγραμματος θα τη χρειαστουμε μιας και διατιθεμεθα μονο σε π.σ. για συμπλήρωση ωραριου και επουδενι σε αλλο ειδικο πλαισιο οπως υπαγορευει η λογικη...
Δες πώς εχει η ιστορια λοιπον...Με στελνουν σε 2ο σχολειο (εγκριθηκε πιστωση μαθητη με αυτισμο) για να συμπληρωσω ωραριο και οι διευθυντες φυσικα και δεν μπηκαν στον κοπο να προσαρμοσσουν αν οχι απολυτα αλλα στοιχειωδως το προγραμμα ωστε να μπαινω στα μαθηματα της ειδικοτητας μου (απεχουν κανα 20λεπτο με αμαξι το ενα απο το αλλο) Η διευθυνση λοιπον μου ανακοινωσε οτι θα παραμεινω στο 1 και οπως ειπαν...ε, θα μπαινεις σε ολα τα θεωρητικα για να συμπληρωνεις ωραριο. Σημερα λοιπον εκτος απο αρχαια και κειμενα εκανα και θρησκευτικα και οικιακη οικονομια. Πως σας φαινεται?Καιρος να ξαναθυμηθω τα χρηστα ηθη και να νοικοκυρευτω λοιπον...
Ο προϊσταμενος της διευθυνσης μου ειπε να μπαινω γιατι οι διευθυντες των 2 σχολειων αρνουνται να προσαρμοσουν το προγραμμα τους και επειδη ειναι ολοι ενα παρεακι τα βρηκαν μεταξυ τους. Εγω του ζητησα να μου παραδωσει εγγραφη εντολη οτι με βαζει σε μαθηματα που δεν προβλεπονται ωστε να ειμαι καλυμμενη...ας κοψουν το λαιμο τους βαρεθηκα. Οπως βλεπεις, εδω δεν παιζει πια το σεναριο περιμενω μεχρι να με πανε αλλου και καθομαι με τις 11 ωριτσες μου, με πηγαν αλλα με γυρισαν γιατι δεν τους βολευε και αφησαν το αλλο παιδι χωρις στηριξη
Ποιος παρανομει σε αυτη την περιπτωση? Ο προϊσταμενος κανει αυτο που προβλεπεται, αφηνοντας χωρις στηριξη εναν μαθητη επειδη δε βολευει τους διευθυνταδες-φιλαρακους του?Αυτο που ζω τον τελευταιο καιρο επιβεβαιωνει σε προσωπικο τουλαχιστον επιπεδο οτι το νομιμο και αυτονοητο ειναι υποθεση αλλου πλανητη...στην τελικη εκτος απο τη δουλεια εχω να τρεξω για χιλια δυο αλλα θεματα που με απασχολουν και δε θα αναλαβω υποχρεωσεις αλλων ητοι υποχρεωσεις που δεν προβλεπονταιΥ.Γ. ΠΡΟ
Παράθεση από: gmork στις Οκτωβρίου 09, 2010, 12:55:23 amΠοιος παρανομει σε αυτη την περιπτωση? Ο προϊσταμενος κανει αυτο που προβλεπεται, αφηνοντας χωρις στηριξη εναν μαθητη επειδη δε βολευει τους διευθυνταδες-φιλαρακους του?Αυτο που ζω τον τελευταιο καιρο επιβεβαιωνει σε προσωπικο τουλαχιστον επιπεδο οτι το νομιμο και αυτονοητο ειναι υποθεση αλλου πλανητη...στην τελικη εκτος απο τη δουλεια εχω να τρεξω για χιλια δυο αλλα θεματα που με απασχολουν και δε θα αναλαβω υποχρεωσεις αλλων ητοι υποχρεωσεις που δεν προβλεπονταιΥ.Γ. ΠΡΟ
Καληνυχτα γλυκυτατε kinegire. Το πρωι θα σου φτιαξω καφεδακι και μετα θα παμε το αμαξι σου για πλυσιμο, κερναω εγω