*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου  (Αναγνώστηκε 36906 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bibi77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 04, 2010, 05:30:34 pm »
Και όποιος πιστεύει ότι ο δρόμος αυτός δεν το βγάζει πουθενά (αν εκείνο,αν το άλλο και αν  και αν...)ας κοιτάξει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του και να μη γκρινιάζει
Νομιζεις οτι ειναι τοσο ευκολο για ανθρώπους που εχουν ξοδεψει πανω απο 6-7 χρονια σε ωρομισθια και αναπληρωση..εχουν περασει τα 30 να ψάξουν τωρα να κάνουν κατι αλλο???...Υπάρχουν χιλιαδες εκπαιδευτικοι που εχουν επενδυσει σε αυτο που κανουν εδω και πολλα χρονια...δεν μπορουμε να μιλαμε ετσι...και εκτος των αλλων κατα τη διαρκεια ολων αυτων των χρονων καποιοι εκαναν οικογενεια...τα χονια περνανε και η ζωη παιρνει το δρομο της...Και ξαφνικά όλα αλλάζουν ...και ολοι αυτοι που αφιερωσαν τοσα χρονια στην εκπαιδευση και ετρεχαν απο εδω και απο εκει κανοντας συγχρονως δυο και τρεις δουλειες βρισκονται τωρα σε αδιεξοδο..
Τέλος πάντων πιστευω οτι ο καθένας τα βλέπει απο τη δικη του πλευρα και συμφωνα με τις εμπειριες που εχει βιωσει...την ηλικια του..την οικονομικη του κατασταση...και τη φαση της ζωης του.
Μακάρι να να μπορεσουμε όλοι να φτασουμε στο στοχο μας!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:00:40 »

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 04, 2010, 05:37:09 pm »
Δε ξέρω nero γιατί έφαγες κόλλημα με τα μπαράκια αλλά ήμουν σε νησί δυσπρόσιτο  και εργαζόμουνα παράλληλα και σε άλλη δουλειά άσχετη.
Δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τους γονείς ούτε με τα παιδιά απεναντίας είχα πάρα πολύ καλή συνεργασία με όλους ακόμα και με το σχολείο.
Το χειμώνα δούλευα στο περίπτερο του νησιού και από το πάσχα και μετά σε γραφείο ενοίκιασης αυτοκινήτων και πού σε ένα δυσπρόσιτο νησί.
Αν κάποιος θέλει να εργαστεί και δεν έχει κόμπλεξ με τον ίδιο του τον εαυτό τότε μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι bibi στα 45 τους που αλλάζουν δουλειές και τί να κάνουν ,προσαρμόζονται.
Θέλει η εποχή μας λίγο ευελιξία.Δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.Τίποτα πια δεν είναι δεδομένο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2010, 05:46:37 pm από Supreme »

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 04, 2010, 05:50:11 pm »
Η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα ΄ρθεις!  >:(

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 04, 2010, 05:53:40 pm »
Προσωπικά είμαι 32 ετών και να μαι καλά να συνεχίζω έτσι με την ίδια αισιοδοξία για τη ζωή.Είμαι 4 χρόνια ωρομίσθια,2 φορές επιτυχούσα στο ΑΣΕΠ,έχω αλλάξει πολλές δουλειές και ακόμα αγωνίζομαι για αυτό που αγαπάω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2010, 05:58:08 pm από Supreme »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:00:40 »

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 04, 2010, 05:58:41 pm »
καρχαριακι,  αντι να ριχνεις τις βουτιες σου σε κανεναν ...  Ιπποκαμπο θαυμαζοντας τα ...εκει μορια, καθεσαι στο πληκτρολογιο και ασχολεισαι με τα υπουργικα ανοργασμικα!!!!

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:00:48 pm »
Κι εγώ είμαι 35, και αισιόδοξη είμαι και όρεξη για δουλειά έχω και δεν θεωρώ καμία δουλειά ντροπή, αν όμως εκεί που με στείλουν έχω και το παιδί μαζί μου το θεωρείς πιθανό να μπορώ να κάνω μια δεύτερη δουλειά για να τα φέρνω βόλτα?
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:11:20 pm »
καρχαριακι,  αντι να ριχνεις τις βουτιες σου σε κανεναν ...  Ιπποκαμπο θαυμαζοντας τα ...εκει μορια, καθεσαι στο πληκτρολογιο και ασχολεισαι με τα υπουργικα ανοργασμικα!!!!

;D ;D ;D ;D ;D
Καλέ μου γέρον, που δεν είσαι άνους τε και γέρων άμα, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εννοείς, φαντάζομαι, τι εννοώ! Άλλωστε, με ξέρεις, δεν μπορώ να μη μιλήσω... να μην πεταχτώ σαν τον πόρ$ο απ' το βρακί! :-[ ;D

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:19:47 pm »

;D ;D ;D ;D ;D
Καλέ μου γέρον, που δεν είσαι άνους τε και γέρων άμα, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εννοείς, φαντάζομαι, τι εννοώ! Άλλωστε, με ξέρεις, δεν μπορώ να μη μιλήσω... να μην πεταχτώ σαν τον πόρ$ο απ' το βρακί! :-[ ;D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧ!!!!!!!!!!
...α π ι σ τ ε υ τ η      εικονα ..... οπτικη αλλα και ακουστικη !!! ( ...και κινητικη ενιοτε... τρεχοντας φευγεις απο εκει κοντα! )

Αποσυνδεδεμένος loki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:21:19 pm »
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά μην περιμένετε να βρείτε δεύτερη δουλειά εκεί που θα σας πάρουν αναπληρώτριες.

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:22:01 pm »
Κι εγώ είμαι 35, και αισιόδοξη είμαι και όρεξη για δουλειά έχω και δεν θεωρώ καμία δουλειά ντροπή, αν όμως εκεί που με στείλουν έχω και το παιδί μαζί μου το θεωρείς πιθανό να μπορώ να κάνω μια δεύτερη δουλειά για να τα φέρνω βόλτα?
Δε μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό.

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:23:50 pm »
loki speaking , κοριτσια ... κατι παραπανω θα ξερει....
χαρα σε μας , τ  αγοριααααααααα..... θα εχουμε ο καθενας κι απο 2 part-time  μεροκαματα!!!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:36:26 pm »

;D ;D ;D ;D ;D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧ!!!!!!!!!!
...α π ι σ τ ε υ τ η      εικονα ..... οπτικη αλλα και ακουστικη !!! ( ...και κινητικη ενιοτε... τρεχοντας φευγεις απο εκει κοντα! )

Ξέχασες το... οσφρητική! ;D Έτσι δεν το λένε αυτοί οι ήρωες συνάδελφοι που διδάσκουν λογοτεχνία;

Όσο για τη 2η εργασία και χαρά, άντε και πες ότι εμείς θέλουμε να βρούμε... γιατί καθόμαστε και δουλεύουμε λίγες ώρες :P.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:38:00 pm »
Σε περίπτωση που γίνει αποδεκτό από το νομικό τμήμα του υπεπθ ότι η εγκύκλιος νομικά χωλαίνει τότε και σαν ΠΕΑΕ θα απαιτήσουμε συμπληρωματική/διορθωτική δήλωση.

τωρα μαλιστα! σιγα μη παραδεχτουν οτι χωλαινει! ρε σεις λετε η νομικη υπηρεσια να μην εδωσε το ΟΚ. πριν αυτη βγει στη δημοσιοτητα? τωρα πλακα μου κανετε?

Καλά δεν μας χαρίζονται κιόλας! Σου θυμίζω την ιστορία με την απεργία των ωρομισθίων και την καταχώρηση προϋπηρεσίας. Απευθύνθηκαν στο νομικό συμβούλιο του κράτους και βέβαια στο τέλος εμείς δικαιωθήκαμε. Και τώρα εξαιτίας της μεγάλης αντίδρασης που βρήκανε και του ότι πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί δεν δήλωναν αμω στις αιτήσεις τους αλλά και το γεγονός ότι οι πολιτικοί δεν ξέρουν πού να κρυφτούν (η ΑΔ δεν πήγε τελικά στο Τιτάνια προχθές να μιλήσει ;)  ;D) αναγκάστηκαν να παραπέμψουν το θέμα στο νομικό τμήμα του υπεπθ. Αλλά κι εμείς δεν θα παραμείνουμε αδρανείς. Και πίεση θα συνεχίσουμε να εξασκούμε, όχι μόνο για το διαχωρισμό των αμω από τους ακω αλλά κυρίως για να καταργηθούν οι ελαστικές μορφές εργασίας (αμω, ωρομίσθιοι) και σε νομικούς αναθέσαμε το ψάξιμο της υπόθεσης. Έπεται συνέχεια μέσα στο καλοκαίρι.

διαβασα "νομικη υπηρεσια του υπεπθ. Άλλο το νομικο συμβουλιο του κρατους.γιαυτο απαντησα ετσι. Τι να πω....μακαρι (αν και χλωμο)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος bibi77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:39:46 pm »
Δε ξέρω nero γιατί έφαγες κόλλημα με τα μπαράκια αλλά ήμουν σε νησί δυσπρόσιτο  και εργαζόμουνα παράλληλα και σε άλλη δουλειά άσχετη.
Δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τους γονείς ούτε με τα παιδιά απεναντίας είχα πάρα πολύ καλή συνεργασία με όλους ακόμα και με το σχολείο.
Το χειμώνα δούλευα στο περίπτερο του νησιού και από το πάσχα και μετά σε γραφείο ενοίκιασης αυτοκινήτων και πού σε ένα δυσπρόσιτο νησί.
Αν κάποιος θέλει να εργαστεί και δεν έχει κόμπλεξ με τον ίδιο του τον εαυτό τότε μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι bibi στα 45 τους που αλλάζουν δουλειές και τί να κάνουν ,προσαρμόζονται.
Θέλει η εποχή μας λίγο ευελιξία.Δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.Τίποτα πια δεν είναι δεδομένο.
Συμφωνω απόλυτα μαζι σου Supreme τίποτα δεν είναι πια δεδομένο..δεν σημαινει ομως οτι θα παραδώσουμε τα όπλα...προσωπικά δεν προκειται να παρατήσω την εκπαιδευση ακομα και άλλη δουλειά να αναγκαστώ να κάνω..οπως βεβαια κανω και τοσα χρονια για να συμπληρωσω στην ωρομισθια και στα εξοδα της αναπληρωσης..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182844
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 748
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)