0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και όποιος πιστεύει ότι ο δρόμος αυτός δεν το βγάζει πουθενά (αν εκείνο,αν το άλλο και αν και αν...)ας κοιτάξει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του και να μη γκρινιάζει
καρχαριακι, αντι να ριχνεις τις βουτιες σου σε κανεναν ... Ιπποκαμπο θαυμαζοντας τα ...εκει μορια, καθεσαι στο πληκτρολογιο και ασχολεισαι με τα υπουργικα ανοργασμικα!!!!
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 04, 2010, 05:58:41 pmκαρχαριακι, αντι να ριχνεις τις βουτιες σου σε κανεναν ... Ιπποκαμπο θαυμαζοντας τα ...εκει μορια, καθεσαι στο πληκτρολογιο και ασχολεισαι με τα υπουργικα ανοργασμικα!!!! Καλέ μου γέρον, που δεν είσαι άνους τε και γέρων άμα, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εννοείς, φαντάζομαι, τι εννοώ! Άλλωστε, με ξέρεις, δεν μπορώ να μη μιλήσω... να μην πεταχτώ σαν τον πόρ$ο απ' το βρακί!
Κι εγώ είμαι 35, και αισιόδοξη είμαι και όρεξη για δουλειά έχω και δεν θεωρώ καμία δουλειά ντροπή, αν όμως εκεί που με στείλουν έχω και το παιδί μαζί μου το θεωρείς πιθανό να μπορώ να κάνω μια δεύτερη δουλειά για να τα φέρνω βόλτα?
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 04, 2010, 06:11:20 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 04, 2010, 05:58:41 pmκαρχαριακι, αντι να ριχνεις τις βουτιες σου σε κανεναν ... Ιπποκαμπο θαυμαζοντας τα ...εκει μορια, καθεσαι στο πληκτρολογιο και ασχολεισαι με τα υπουργικα ανοργασμικα!!!! Καλέ μου γέρον, που δεν είσαι άνους τε και γέρων άμα, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εννοείς, φαντάζομαι, τι εννοώ! Άλλωστε, με ξέρεις, δεν μπορώ να μη μιλήσω... να μην πεταχτώ σαν τον πόρ$ο απ' το βρακί! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧ!!!!!!!!!!...α π ι σ τ ε υ τ η εικονα ..... οπτικη αλλα και ακουστικη !!! ( ...και κινητικη ενιοτε... τρεχοντας φευγεις απο εκει κοντα! )
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 04, 2010, 04:46:58 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 04, 2010, 03:12:42 pmΣε περίπτωση που γίνει αποδεκτό από το νομικό τμήμα του υπεπθ ότι η εγκύκλιος νομικά χωλαίνει τότε και σαν ΠΕΑΕ θα απαιτήσουμε συμπληρωματική/διορθωτική δήλωση. τωρα μαλιστα! σιγα μη παραδεχτουν οτι χωλαινει! ρε σεις λετε η νομικη υπηρεσια να μην εδωσε το ΟΚ. πριν αυτη βγει στη δημοσιοτητα? τωρα πλακα μου κανετε? Καλά δεν μας χαρίζονται κιόλας! Σου θυμίζω την ιστορία με την απεργία των ωρομισθίων και την καταχώρηση προϋπηρεσίας. Απευθύνθηκαν στο νομικό συμβούλιο του κράτους και βέβαια στο τέλος εμείς δικαιωθήκαμε. Και τώρα εξαιτίας της μεγάλης αντίδρασης που βρήκανε και του ότι πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί δεν δήλωναν αμω στις αιτήσεις τους αλλά και το γεγονός ότι οι πολιτικοί δεν ξέρουν πού να κρυφτούν (η ΑΔ δεν πήγε τελικά στο Τιτάνια προχθές να μιλήσει ) αναγκάστηκαν να παραπέμψουν το θέμα στο νομικό τμήμα του υπεπθ. Αλλά κι εμείς δεν θα παραμείνουμε αδρανείς. Και πίεση θα συνεχίσουμε να εξασκούμε, όχι μόνο για το διαχωρισμό των αμω από τους ακω αλλά κυρίως για να καταργηθούν οι ελαστικές μορφές εργασίας (αμω, ωρομίσθιοι) και σε νομικούς αναθέσαμε το ψάξιμο της υπόθεσης. Έπεται συνέχεια μέσα στο καλοκαίρι.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 04, 2010, 03:12:42 pmΣε περίπτωση που γίνει αποδεκτό από το νομικό τμήμα του υπεπθ ότι η εγκύκλιος νομικά χωλαίνει τότε και σαν ΠΕΑΕ θα απαιτήσουμε συμπληρωματική/διορθωτική δήλωση. τωρα μαλιστα! σιγα μη παραδεχτουν οτι χωλαινει! ρε σεις λετε η νομικη υπηρεσια να μην εδωσε το ΟΚ. πριν αυτη βγει στη δημοσιοτητα? τωρα πλακα μου κανετε?
Σε περίπτωση που γίνει αποδεκτό από το νομικό τμήμα του υπεπθ ότι η εγκύκλιος νομικά χωλαίνει τότε και σαν ΠΕΑΕ θα απαιτήσουμε συμπληρωματική/διορθωτική δήλωση.
Δε ξέρω nero γιατί έφαγες κόλλημα με τα μπαράκια αλλά ήμουν σε νησί δυσπρόσιτο και εργαζόμουνα παράλληλα και σε άλλη δουλειά άσχετη.Δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τους γονείς ούτε με τα παιδιά απεναντίας είχα πάρα πολύ καλή συνεργασία με όλους ακόμα και με το σχολείο.Το χειμώνα δούλευα στο περίπτερο του νησιού και από το πάσχα και μετά σε γραφείο ενοίκιασης αυτοκινήτων και πού σε ένα δυσπρόσιτο νησί.Αν κάποιος θέλει να εργαστεί και δεν έχει κόμπλεξ με τον ίδιο του τον εαυτό τότε μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.Εδώ υπάρχουν άνθρωποι bibi στα 45 τους που αλλάζουν δουλειές και τί να κάνουν ,προσαρμόζονται.Θέλει η εποχή μας λίγο ευελιξία.Δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.Τίποτα πια δεν είναι δεδομένο.Συμφωνω απόλυτα μαζι σου Supreme τίποτα δεν είναι πια δεδομένο..δεν σημαινει ομως οτι θα παραδώσουμε τα όπλα...προσωπικά δεν προκειται να παρατήσω την εκπαιδευση ακομα και άλλη δουλειά να αναγκαστώ να κάνω..οπως βεβαια κανω και τοσα χρονια για να συμπληρωσω στην ωρομισθια και στα εξοδα της αναπληρωσης..