0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ έχω παρόμοια απορία. Μία χρονιά ήμουν αναπληρώτρια στη
Παιδιά τη βοήθειά σας παρακαλώ.Το ετος 2009-2010 ήμουν αποσπασμένη στο υπουργειο παιδειας.Από 1/9/2009-31-8-2010.εντωμεταξυ πηρα κ μεταθεση.Δηλαδη το 2009-2010 ανηκα οργανικα σε ενα νησι Α κ πηρα μεταθεση σε μια περιοχη
Και σ εμενα το ίδιο!
Παράθεση από: gchristin στις Δεκεμβρίου 15, 2011, 12:29:21 pmΠαιδιά τη βοήθειά σας παρακαλώ.Το ετος 2009-2010 ήμουν αποσπασμένη στο υπουργειο παιδειας.Από 1/9/2009-31-8-2010.εντωμεταξυ πηρα κ μεταθεση.Δηλαδη το 2009-2010 ανηκα οργανικα σε ενα νησι Α κ πηρα μεταθεση σε μια περιοχη
γιατί δε ρωτάς το βύσμα σου?
Παράθεση από: noname στις Δεκεμβρίου 19, 2011, 03:51:13 pmγιατί δε ρωτάς το βύσμα σου?Tω καιρω εκεινω υπουργευε γαλαζιος - Αρης, ο Αρχηγος των Ακλαυτων (αποσπασμενων επι τριετιας).
Παράθεση από: Damien στις Δεκεμβρίου 19, 2011, 04:09:19 pmΠαράθεση από: noname στις Δεκεμβρίου 19, 2011, 03:51:13 pmγιατί δε ρωτάς το βύσμα σου?Tω καιρω εκεινω υπουργευε γαλαζιος - Αρης, ο Αρχηγος των Ακλαυτων (αποσπασμενων επι τριετιας).Μα πόσο καλά παιδιά είστε βρε!! Συμβαδίζετε με το πνεύμα των ημερών!! και συ βρε Ντάμιεν, τι μνήμη είναι αυτή βρε παιδάκι μου!! Ελέφαντας!!!!
ακριβώς έτσι anna _rγιαυτό και έγραψα γύρω στα 7 ( ουσιαστικά ως 29/6 είναι 6, κάτι αλλά δεν ξέρω τι θα "παίξει" με το διάστημα των ημερών του σεπτεμβρίου....από κει μπορεί και να ανέβεις λίγο παραπάνω. Η τοποθέτηση ανάγεται απο 1/9 εφόσον η απόφαση του πυσδε για τοποθέτση παρθεί λίγο αργότερα ( πχ η απόφαση είναι στις 12/9 αλλά μετράει απο 1/9. Ωστόσο αυτό γίνεται για τις υπηρετήσεις που διανύονται στο πυσδε οργανικής. Οι υπηρετήσεις των αποσπάσεων είναι λίγο διαφορετικές στο σημείο αυτό και ίσως θα πρέπει να περιμένουμε την εγκύκλιο μεταθέσεων για να δούμε πώς και αν το διευκρινίζει. προς το παρόν, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάξεις τι ακριβώς αναγράφει η απόφαση τοποθέτησής σου στις 8/9. Αν δηλαδή λέει τοποθετείστε στο τάδε σχολειο από τότε μέχρι ....όποτε, τότε έχεις απάντηση. Μπορεί επίσης να λέει " από την αρχή του διδακτικού έτους " οπότε πάει απο 1/9 και έτσι κερδίζεις το μήνα. Μπορεί ακόμα - και πρέπει - να αναφέρει την πράξη του πυσδε ( η οποία φέρει μια ημερομηνία) οπότε μπορεί να ισχύει από τότε...για κοίτα και πες μας.
Παράθεση από: bitch στις Νοεμβρίου 01, 2011, 05:50:41 pmακριβώς έτσι anna _rγιαυτό και έγραψα γύρω στα 7 ( ουσιαστικά ως 29/6 είναι 6, κάτι αλλά δεν ξέρω τι θα "παίξει" με το διάστημα των ημερών του σεπτεμβρίου....από κει μπορεί και να ανέβεις λίγο παραπάνω. Η τοποθέτηση ανάγεται απο 1/9 εφόσον η απόφαση του πυσδε για τοποθέτση παρθεί λίγο αργότερα ( πχ η απόφαση είναι στις 12/9 αλλά μετράει απο 1/9. Ωστόσο αυτό γίνεται για τις υπηρετήσεις που διανύονται στο πυσδε οργανικής. Οι υπηρετήσεις των αποσπάσεων είναι λίγο διαφορετικές στο σημείο αυτό και ίσως θα πρέπει να περιμένουμε την εγκύκλιο μεταθέσεων για να δούμε πώς και αν το διευκρινίζει. προς το παρόν, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάξεις τι ακριβώς αναγράφει η απόφαση τοποθέτησής σου στις 8/9. Αν δηλαδή λέει τοποθετείστε στο τάδε σχολειο από τότε μέχρι ....όποτε, τότε έχεις απάντηση. Μπορεί επίσης να λέει " από την αρχή του διδακτικού έτους " οπότε πάει απο 1/9 και έτσι κερδίζεις το μήνα. Μπορεί ακόμα - και πρέπει - να αναφέρει την πράξη του πυσδε ( η οποία φέρει μια ημερομηνία) οπότε μπορεί να ισχύει από τότε...για κοίτα και πες μας. Καθομαι τωρα και μετραω τα μορια δυσμενων συνθηκων που μαζευω, κι εχω πανω σ'αυτο που λες μια απορια...:Ποιο διαστημα μετραει σαν υπηρετηση σε καποιο σχολειο, αυτο απο την πραξη εναρξης ως την πραξη ληξης, ή απο την ημερομηνια εναρξης ως την ημερομηνια ληξης;; Ισως φαινεται περιεργη η ερωτηση, αλλα εχω εδω μια συγκεντρωτικη κατασταση του συνολου της προϋπηρεσιας μου η οποια για καθε σχολικη χρονια, αναφερει αναλυτικα ολα τα σχολεια που τοποθετηθηκα κι αναμεσα στα αλλα εχει και τις εξης στηλες: *πραξη εναρξης*εναρξη*πραξη ληξης*ληξηΚαι σε πολλες περιπτωσεις η ημερομηνια στην πραξη εναρξης ή ληξης, ειναι διαφορετικη απο την αντιστοιχη εναρξη ή ληξη. Σε μια λοιπον απ'αυτες τις περιπτωσεις, οπου το σχολειο μαλιστα δινει 10 μορια, αν μετρησει το διαστημα απο πραξη σε πραξη οι μερες υπηρετησης ειναι 14 (αρα 0!) ενω αν μετρησει το αλλο ειναι 15 (αρα 1 μηνας!). Διαφορα 0,83 μορια.. μεγαλη!!