0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα!να σας ρωτησω κατι με το οποιο μπερδευτικα:εαν καποιος διοριζεται φετος με 24μηνο αλλα και με ενιαιο,τι ακριβως γινεται;πρεπει να επιλεξει εναν απο τους δυο τροπους(αυτον που τον συμφερει)η ειναι υποχρεωμενος και με τους δυο;και η διπλη θεση που καταλαμβανει ,τι γινεται;διοριζεται αυτος με εναν απο τους δυο τροπους και η δυτερη θεση παει στον επομενο κατα σειρα,στον εκαστοτε πινακα; η θα μεινει κενη;
Παράθεση από: igniss στις Ιουλίου 20, 2010, 11:32:31 amκαλημερα!να σας ρωτησω κατι με το οποιο μπερδευτικα:εαν καποιος διοριζεται φετος με 24μηνο αλλα και με ενιαιο,τι ακριβως γινεται;πρεπει να επιλεξει εναν απο τους δυο τροπους(αυτον που τον συμφερει)η ειναι υποχρεωμενος και με τους δυο;και η διπλη θεση που καταλαμβανει ,τι γινεται;διοριζεται αυτος με εναν απο τους δυο τροπους και η δυτερη θεση παει στον επομενο κατα σειρα,στον εκαστοτε πινακα; η θα μεινει κενη;Διοριζεται απο όποιον πίνακα τον συμφέρει δηλώνοντας συμμετοχή και στους δύο.Όσον αφορά τις δύο θέσεις που καταλαμβάνει γίνεται όπως το λές μόνο που και οι δύο περιπτώσεις που αναφέρεις ....είναιτο ίδιο πράγμα.
Συνάδελφοι καλημέρα, για τους ΠΕ06 έχετε καμμιά ενημέρωση?
Δείτε παρεπιπτόντως και αυτό και ειδικά το σχόλιο που κάνει κάποιος ανώνυμος. http://press-gr.blogspot.com/2010/07/24_20.html
Physike 13 σήμερα ήμουν στο γιατρό και μου είπε πως έχω στρεσαριστεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα μ'αυτά που τρέχουν. Μου είπε να το ρίξω κι εγώ λίγο έξω, λίγο παραπάνω διασκέδαση. Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις εκείνο το κόλπο που λες πως θα πάρει σχεδόν όλους από 60 και 40% και πολλούς πολλούς 24μηνίτες; Αν μπορείς σε παρακαλώ γράψε πως θα πάρει όλους όσους αδικούνται και έχουν παραπονεθεί σ'αυτό το forum.