*

Αποστολέας Θέμα: Νεο Σύστημα Προσλήψεων: Δίκαιο ή Αδικο;  (Αναγνώστηκε 11452 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Νεο Σύστημα Προσλήψεων: Δίκαιο ή Αδικο;
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 08, 2010, 01:49:20 pm »
Το νέο σύστημα είναι ΠΟΛΥ πιο αξιοκρατικό από το προηγούμενο και είναι και δίκαιο στο βαθμό που όλοι έχουν το ίδιο δικαίωμα πρόσβασης στο δημόσιο, χωρίς μάλιστα να υπάρχει ανάγκει να φιλά κάποιος "κατουρημένες ποδιές".

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:05:18 »

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 08, 2010, 08:50:12 pm »
Ο καθένας μας νομίζει ότι το να εκφράζω άποψη ...εἰναι δικαίωμα...και θα το εξασκώ και θα πατάω και πάνω......οκ.Πρώτα απο όλα όμως θα πρέπει να μάθει ο καθένας μας ότι έχει ευθήνες για αυτό που λέει.Δεν είναι άντε λέμε ότι θέλουμε...Εκτός από εσένα κολευ υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι γύρω σου ...και η άποψη σου και η στάση σου επηρεάζει όχι μόνο εσένα αλλά και τους άλλους.
Αν κάποιος θέλει να θυσιαστεί είναι δικαίωμά του ?Και αν εξαιτίας του θυσιαστούν και άλλοι πάλι δικαίωμά του είναι ?
Μην βιάζεσαι.......
Είσαι μικρός ή τουλάχιστον ...οι ιδέες σου είναι ..άπειρες ...σόρυ αλλά πως να το πώ ? Τι να σου λέω ευγενικά μπαρμπούτσαλα ? Όλοι έχουμε άποψη οκ αλλά επαναλαμβάνω έχουμε και ευθήνη.
Τι ευθήνη έχεις εσύ ως συνάδελφος μου όταν μου λες παω να δουλέψω τζάμπα ? ? ?Γιατί μου δίνει την ευκαιρία ? Εμένα με ρώτησες ? Τι ανταγωνισμό δημιουργείς ? Πόσο με εξαθλιώνεις ? Τι με αξαναγκάζεις να κάνω για να μην μου πάρεις την θέση ? Εσύ ο συνάδελφος μου ? Σε τι κατάσταση βρίσκομαι ξέρεις ?

Και για να μην γινόμαστε τζάμπα μάγκες ...θέλεις να ανοίξω ένα ιδιωτικό σχολείο και να .......σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις μάθημα σε σχολική τάξη ?Μόνο αυτό όμως ? Ξέρεις πόσα ιδιωτικά θα δεχτούν ...τρέχα .....μην τρελαθούμε.
Καταλαβαίνουμε τι λέμε ? Και είμαστε υπεύθηνοι ?Η κοιτάμε τα όνειρα μας και ότι αρπάξει ο δικός μας ......?
Τι να πω για τα υπόλοιπα ρε συ κολευ....
"είμαι ελεύθερος να κάνω τα χαρτιά μου " Νομίζεις
"Για να μετακινήσεις ένα σύστημα πρέπει να είσαι μέσα...... " Δεν έχει τελειωμό και έχω διάβασμα.....Κοίτα καλές είναι οι θεωρίες αλλά δεν μπορεί να ξεκινάς να μάθεις φυσική μελετώντας τον κόσμο ..πρέπει να κερδίσεις και την εμ πειρία των προηγούμενων επιστημόνων που φάγαν τα χρόνια της ζωήτους και πατήσαν σε άλλους που φάγαν τα χ΄ρονια της ζωής τους......αυτά που λες τα έχουμε σκεφτεί όλοι και κάποτε τα πιστευαμε όλοι. Μετά όμως ...αρχίσαμε να ψάχνουμε να ανοίγουμε κανένα βιβλίο να πάρουμε την γνώση των προηγούμενων.......
Πλεον η πολιτική ταυτίζεται με την κομματικοποίηση και αποδοκιμάζεται...ωστόσο..είναι επιστήμη!
Έχει νόμους ξέρεις ...όπως η φυσική.Δεν μπορέι να βγαίνει ο καθένας και να λέει η Γη είναι τετράγωνη είναι δικαίωμα μου να έχω την άποψη μου και ...να τον αντιμετωπίζουν οι άλλοι με σεβασμό.Ο καθένας βγαίνει και λέει ότι ναναι και το στηρίζει στην ...εμπειρία του ? Και αυτό λέγεται δημοκρατία ? Λαθος ?Και πρώτος το είπε ο Σωκράτης..... ? Αυτός που πέθανε για την δημοκρατία .
Τέλος πάντων ....άκουσε με ,μπορεί να βγει κάτι από αυτην την διαφωνία ....υπάρχει κάποιος που λέγεται Κουν.Έβγαλε μια θεωρία όπου ορίζει την έννοια του "Παραδείγματος".Αν πέσει ποτέ στα χέρια σου ...διάβασε το.Θα κερδίσεις... εσύ....... άρα και όλοι γύρω σου........... άρα και εγώ.

Αποσυνδεδεμένος koleygr

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 08, 2010, 11:10:01 pm »
Ο καθένας μας νομίζει ότι το να εκφράζω άποψη ...εἰναι δικαίωμα...και θα το εξασκώ και θα πατάω και πάνω......οκ.Πρώτα απο όλα όμως θα πρέπει να μάθει ο καθένας μας ότι έχει ευθήνες για αυτό που λέει.Δεν είναι άντε λέμε ότι θέλουμε...Εκτός από εσένα κολευ υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι γύρω σου ...και η άποψη σου και η στάση σου επηρεάζει όχι μόνο εσένα αλλά και τους άλλους.
Αν κάποιος θέλει να θυσιαστεί είναι δικαίωμά του ?Και αν εξαιτίας του θυσιαστούν και άλλοι πάλι δικαίωμά του είναι ?
Μην βιάζεσαι.......
Είσαι μικρός ή τουλάχιστον ...οι ιδέες σου είναι ..άπειρες ...σόρυ αλλά πως να το πώ ? Τι να σου λέω ευγενικά μπαρμπούτσαλα ? Όλοι έχουμε άποψη οκ αλλά επαναλαμβάνω έχουμε και ευθήνη.

Με λιγότερα λόγια... ο άνθρωπος είναι ον πολιτικό και αυτό που κάνουμε (δημόσια συζήτηση) είναι πολιτική... συμφωνώ...
Στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνουμε ο ένας αντιπολίτευση στον άλλο...
Ίσως κάποιοι να επιρρεαστούν από τις απόψεις μας... Έχεις δίκιο...
Τί μου λές όμως? Πως οι απόψεις μου είναι επικύνδυνες για τους συναδέλφους?

Ας το δούμε:
Παίρνω μέρος σε ένα θέμα που έχει τίτλο: Νεο Σύστημα Προσλήψεων: Δίκαιο ή Αδικο;
Επειδή είμαι πολιτικό ον (ίσως πιο έμπειρο από ότι νομίζεις) αντιλαμβάνομαι πως ένα τέτοιο θέμα σηκώνει μία και μόνο άπάντηση: ΆΔΙΚΟ.
Οποιοσδήποτε λοιπόν το διαβασει... από τις απαντήσεις θα καταλήξει οτι το νέο σύστημα είναι άδικο...
Δυστυχώς αυτό προκαλεί μια συνεπαγωγή (όχι σωστή μαθηματικά αλλά συνηθισμένη πολιτικά) οτι το προηγούμενο ήταν ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Δεν αναλώνω χρόνο σε αυτή την ανάλυση (αν και ίσως θα έπρεπε), αλλά φροντίζω στην τοποθέτησή μου (που ήταν οτι είναι ΑΔΙΚΟ)...
να ξεκαθαρίσω οτι το θεωρώ βελτιωμένο σε σχέση με το προηγούμενο... ως πιο αξιοκρατικό!

Η απάντησή σου είναι πως η τοποθέτησή μου είναι μονόπλευρη...
Γιατί? Κρίνω το νεο σύστημα σε σχέση με το παλιό. Τονίζω αυτή τη διαφορά και έχω λόγους που το κάνω.
Δεν τοποθετούμαι υπέρ της κυβέρνησης... απλώς αναγνωρίζω αυτά που θεωρώ θετικά στην αλλαγή.
Σου απαντάω και λεω στα ίσια στους συναδέλφους οτι το σύστημα (παλιό και νέο) τους εκμεταλεύεται στα ίσια...
πουλάει ελπίδα όπως και ο ΟΠΑΠ και στιρίζεται στο οτι όλοι αγοράζουν ελπίδα... Δέν είναι όμως κατι καινούριο. Πάντα έτσι ήταν
και σου αναλύω και τη σκέψη μου περι αυτού....

Με το παραπάνω παράδειγμα επίσης, προσπαθώ να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και να πληροφορίσω τους συναδελφους οτι
πρέπει να σκεφτούν αν θα δεχτούν μια θέση αναπληρωτή... να ζηγίσουν τα υπερ και τα κατά και να πράξουν αναλόγως.
Ίσως κάποιος με χαμηλό βαθμό ΑΣΕΠ να προτιμίσει να κάτσει να διαβάσει.
Δε νομίζω πως περιμέναν εμένα για να το καταλάβουν... Το έχουν ακούσει από άτομα αντίθετων πιστεύω....

Όλα αυτά για να με θέσεις προ των ευθυνών των λόγων μου....
Γιατί όμως εσύ που είσαι και πιο έμπειρος αντί να κρίνεις το θέμα από τον τίτλο και μόνο αναλώθηκες να χαρακτηρίσεις τις απόψεις μου
ως άπειρες?.... Μήπως σε ενοχλεί που δεν αφήνουμε το θέμα να πάρει την πορεία που προανέφερα?...
Ελπίζω να μην είναι έτσι... γιατι τότε πρέπει να ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραψες με άλλο μάτι...

Τι ευθήνη έχεις εσύ ως συνάδελφος μου όταν μου λες παω να δουλέψω τζάμπα ? ? ?Γιατί μου δίνει την ευκαιρία ? Εμένα με ρώτησες ? Τι ανταγωνισμό δημιουργείς ? Πόσο με εξαθλιώνεις ? Τι με αξαναγκάζεις να κάνω για να μην μου πάρεις την θέση ? Εσύ ο συνάδελφος μου ? Σε τι κατάσταση βρίσκομαι ξέρεις ?

Μέσα στην ανάλυση που κάνω, δείχνω πως αναπληρωτές θα υπάρξουν έτσι κι αλλιώς...
Λέω απλώς οτι ένας νεος συνάδελφος θα δεχτεί ίσως και μόνο για την εμπειρία... Το κράτος δεν πρόκειται
να μείνει χωρίς αναπληρωτές.... Δέν το πρότεινα όμως... απλώς το ανέφερα. Είναι νόμος προσφοράς-ζήτησης
μιας καπιταλιστικής κοινωνίας... Δεν σε εξαθλιώνω... Προσπαθώ να ξυπνήσω κάποιους που όπως λες
εσύ επιρρεάζονται πχ από τη φράση ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΜΩ...

Αλήθεια, αυτούς γιατί δεν τους αντιμετώπισες με τις φράσεις:
Παράθεση
Πόσο με εξαθλιώνεις ? Τι με αξαναγκάζεις να κάνω για να μην μου πάρεις την θέση ? Εσύ ο συνάδελφος μου ? Σε τι κατάσταση βρίσκομαι ξέρεις ?

Μήπως αυτοί δεν ξέρουν οτι ο κόσμος θα αγοράσει ελπίδα έτσι κι αλλιώς?
Μήπως δεν προσπαθούν να επιρρεάσουν την κοινή γνώμη και δεν προκαλούν άλλους να χάσουν κάποια μόρια με δεδομένο οτι θα βρεθούν
άλλοι που θα δεχτούν?

Και για να μην γινόμαστε τζάμπα μάγκες ...θέλεις να ανοίξω ένα ιδιωτικό σχολείο και να .......σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις μάθημα σε σχολική τάξη ?Μόνο αυτό όμως ? Ξέρεις πόσα ιδιωτικά θα δεχτούν ...τρέχα .....μην τρελαθούμε.
Καταλαβαίνουμε τι λέμε ? Και είμαστε υπεύθηνοι ?Η κοιτάμε τα όνειρα μας και ότι αρπάξει ο δικός μας ......?

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου εδώ... Εγώ αναφέρθηκα στα ιδιωτικά σχολεία μονο ως ανοιχτό παραθυράκι στην απόκτηση προϋπηρεσίας
και προσπαθώ να πώ στον κόσμο οτι σε λίγο καιρό, όπως λειτουργεί το σύστημα στην Ελλάδα, θα ανοίγουν ιδιωτικά σχολεία με σκοπό να
κλείσουν αργότερα και να δώσουν ένα σεβαστό προβάδισμα στους καθηγητές τους....
Τι με κάνει ανευθυνο με αυτή τη δήλωση?...
Πως βγαίνει το συμπέρασμα οτι είμαι "παρτάκιας"?...
Ας σε θεσω λοιπόν κι εγώ προ των ευθυνών σου ζητώντας σου να απαντάς με επιχειρήματα και όχι
με φράσεις εντυποσιασμού...

Τι να πω για τα υπόλοιπα ρε συ κολευ....
"είμαι ελεύθερος να κάνω τα χαρτιά μου " Νομίζεις
"Για να μετακινήσεις ένα σύστημα πρέπει να είσαι μέσα...... " Δεν έχει τελειωμό και έχω διάβασμα.....Κοίτα καλές είναι οι θεωρίες αλλά δεν μπορεί να ξεκινάς να μάθεις φυσική μελετώντας τον κόσμο ..πρέπει να κερδίσεις και την εμ πειρία των προηγούμενων επιστημόνων που φάγαν τα χρόνια της ζωήτους και πατήσαν σε άλλους που φάγαν τα χ΄ρονια της ζωής τους......αυτά που λες τα έχουμε σκεφτεί όλοι και κάποτε τα πιστευαμε όλοι. Μετά όμως ...αρχίσαμε να ψάχνουμε να ανοίγουμε κανένα βιβλίο να πάρουμε την γνώση των προηγούμενων.......

Δεν έχω κρύψει ποτέ το όνομά μου...
Όποιος θέλει, μπορεί να δεί τις σημειώσεις που βγάζω δωρεάν στο Υλικό Φυσικής Χημείας (ylikonet)
και τις διαθέτω προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Μ αρέσει να μοιράζομαι (να παιρνω και να προσφαίρω) γνώση...
Τί σχέση έχει αυτό με τις απόψεις μου περι αξιοκρατίας?

Πλεον η πολιτική ταυτίζεται με την κομματικοποίηση και αποδοκιμάζεται...ωστόσο..είναι επιστήμη!
Έχει νόμους ξέρεις ...όπως η φυσική.Δεν μπορέι να βγαίνει ο καθένας και να λέει η Γη είναι τετράγωνη είναι δικαίωμα μου να έχω την άποψη μου και ...να τον αντιμετωπίζουν οι άλλοι με σεβασμό.Ο καθένας βγαίνει και λέει ότι ναναι και το στηρίζει στην ...εμπειρία του ? Και αυτό λέγεται δημοκρατία ? Λαθος ?Και πρώτος το είπε ο Σωκράτης..... ? Αυτός που πέθανε για την δημοκρατία .

Με συγχορείς αλλά νομίζω πως οι παραπάνω προτάσεις είναι κακοδιατυπωμένες και δε μπορώ να καταλάβω πού το πας?

Αλλά μια που μιλάμε για πολιτική:

Μόνος σου νομίζω παραδεχτηκες σε προηγούμενο μήνυμά σου οτι το καινούριο σύστημα θα μπλοκάρει και θα φτάσει η βάση 110...
Με λίγα απλά μαθηματικά, το παλιό πόσο θα έφτανε?... (

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Έμπειρο μέλος
  • no comments
    • Προφίλ
    • Goolge
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:30:33 pm »
Εγώ πάντως το νέο σύστημα το θεωρώ πιο δίκαιο από το προηγούμενο.
Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες.
Σύστημα διδασκαλίας είναι η διδασκαλία του συστήματος.
Το lifestyle είναι μαγικό : Από μηδενικό σε κάνει νούμερο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:05:18 »

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:02:49 pm »

Διορισμενος θα 'σαι

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:34:57 pm »
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τεθηκε ενα εωτημα με προφανεις απαντησεις!
οσοι τρεχαμε δεξια κι αριστερα για χρονια,ειχαμε και 1-2  (καποιοι και παραπανω) επιτυχιες στο ΑΣΕΠ  και κιδυνευει ολος ο προγραμματισμος μας να τιναχτει στον αερα  ειναι βεβαιο οτι ειμαστε κατα του νεου συστηματος!
οσοι πηραν πτυχιο 1-2 χρονια πριν και δεν εχουν αυτες τις "εμπειριες" ειναι φανατικα υπερ! τοσο απλα!

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 29, 2010, 11:11:28 pm »
Ξεχνάμε σ' αυτές τις συζητήσεις τον λόγο για τον οποίο σχεδιάστηκε το νέο σύστημα προσλήψεων.
Με τα χρόνια εμφανίστηκαν χιλιάδες υποψήφιοι με μεγάλες προυπηρεσίες, που διεκδικούσαν μέσω του νόμου διορισμό. Η ηγεσία του Υπουργείου είχε την αποστολή να δημιουργήσει ένα ανάχωμα σ' αυτούς τους διορισμούς. Κάπως έπρεπε βέβαια να "χρυσώσει το χάπι" για να το καταπιούμε και έτσι έδωσε στο νέο σύστημα προσλήψεων πιο "αξιοκρατικά" χαρακτηριστικά.

Το νέο σύστημα προσλήψεων είναι, πράγματι, πιο αξιοκρατικό και δίκαιο, επειδή το προηγούμενο είχε "σαπίσει". Αυτό συνέβη με τις "αμαρτωλές" - βυσματικές προυπηρεσίες.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 29, 2010, 11:18:37 pm »
ποτέ και κανενα συστημα επιλογης δεν μπορει να ειναι ΔΙΚΑΙΟ !

στην εταιρια που εργαζομαι λογω της θεσης μου αυτες τις μερες καλω ατομα που εχουν υποβαλλει βιογραφικο ζητωντας δουλεια και τους παιρνω συνεντευξη. κυριως ειναι κοριτσια ηλικιας 23-25 ετων, και αγορια λιγο μεγαλυτερης ηλικιας. πιστεψτε με οτι αυριο τελειωνω με τη συνεντευξη και τη δευτερα πρεπει να επιλεξω 2 ή 3 το πολυ ατομα για να καταληξουμε μαζι με τον Γενικο ποια/ποιον θα προσλαβουμε.
Εχω χασει την ηρεμια μου και τον υπνο μου και ξενυχτω με τα βιογραφικα στο χερι. Παιδια με πολλα προσοντα, με ορεξη για δουλεια, με προυπηρεσιες (αν και για μενα δεν μετραει τοσο αυτο, οσο αλλα) κλπ κλπ

οποια επιλογη και να κανω θα ειναι δικαιη για τη μία ή τον εναν και αδικη για τους πολλους.

στο εκπ/κο τωρα συστημα θεωρω οτι ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο αλλα οπωσδηποτε θελει βελτιωσεις, προσθηκες.
για οσους εχουν μορια να υπαρχει το 30% μπαινοντας σε μια σειρα κατι σαν επετηριδα (αφου κλειδωσαν οι πινακες, μεχρι να εξαντληθει η σειρα)και το 70% να ειναι καθαρα μεσω ΑΣΕΠ.

οσο για την παραταση της μεταβατικης περιοδου, οπως λεει ο συναδελφος panos2 συμφωνω απολυτα αλλα με ποσοστο 30% και για οσο αυτη διαρκεσει.
Δεν ξερω, ισως κανω καπου λαθος, απλα τη γνωμη μου διατυπωνω.

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 29, 2010, 11:32:23 pm »
Ξεχνάμε σ' αυτές τις συζητήσεις τον λόγο για τον οποίο σχεδιάστηκε το νέο σύστημα προσλήψεων.
Με τα χρόνια εμφανίστηκαν χιλιάδες υποψήφιοι με μεγάλες προυπηρεσίες, που διεκδικούσαν μέσω του νόμου διορισμό. Η ηγεσία του Υπουργείου είχε την αποστολή να δημιουργήσει ένα ανάχωμα σ' αυτούς τους διορισμούς. Κάπως έπρεπε βέβαια να "χρυσώσει το χάπι" για να το καταπιούμε και έτσι έδωσε στο νέο σύστημα προσλήψεων πιο "αξιοκρατικά" χαρακτηριστικά.

Το νέο σύστημα προσλήψεων είναι, πράγματι, πιο αξιοκρατικό και δίκαιο, επειδή το προηγούμενο είχε "σαπίσει". Αυτό συνέβη με τις "αμαρτωλές" - βυσματικές προυπηρεσίες.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 29, 2010, 11:39:45 pm »

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 29, 2010, 11:47:02 pm »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 29, 2010, 11:51:09 pm »
Ωχ! Μπερδεύτικα. ??? Πάω για ύπνο. Καλή - νύχτα...

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Έμπειρο μέλος
  • no comments
    • Προφίλ
    • Goolge
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 30, 2010, 02:11:18 pm »

Διορισμενος θα 'σαι

Διορισμένος είμαι και με ΑΣΕΠ.
Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες.
Σύστημα διδασκαλίας είναι η διδασκαλία του συστήματος.
Το lifestyle είναι μαγικό : Από μηδενικό σε κάνει νούμερο.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 04:09:36 pm »
Μήπως ανήκεις στην κατηγορία ΑΣΠΑΙΤΕ και 0,5 προυπηρεσία?(Δουλεύωντας σε καμιά αλλη δουλειά?)Με τη βάση μόνο μπορούσες να διοριστείς).Είσαι οικονομολόγος αν δεν κάνω λάθος.Αυτό το νομοσχέδιο είναι ενα έκτρωμα!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182809
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 753
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)