0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο καθένας μας νομίζει ότι το να εκφράζω άποψη ...εἰναι δικαίωμα...και θα το εξασκώ και θα πατάω και πάνω......οκ.Πρώτα απο όλα όμως θα πρέπει να μάθει ο καθένας μας ότι έχει ευθήνες για αυτό που λέει.Δεν είναι άντε λέμε ότι θέλουμε...Εκτός από εσένα κολευ υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι γύρω σου ...και η άποψη σου και η στάση σου επηρεάζει όχι μόνο εσένα αλλά και τους άλλους.Αν κάποιος θέλει να θυσιαστεί είναι δικαίωμά του ?Και αν εξαιτίας του θυσιαστούν και άλλοι πάλι δικαίωμά του είναι ? Μην βιάζεσαι.......Είσαι μικρός ή τουλάχιστον ...οι ιδέες σου είναι ..άπειρες ...σόρυ αλλά πως να το πώ ? Τι να σου λέω ευγενικά μπαρμπούτσαλα ? Όλοι έχουμε άποψη οκ αλλά επαναλαμβάνω έχουμε και ευθήνη.
Τι ευθήνη έχεις εσύ ως συνάδελφος μου όταν μου λες παω να δουλέψω τζάμπα ? ? ?Γιατί μου δίνει την ευκαιρία ? Εμένα με ρώτησες ? Τι ανταγωνισμό δημιουργείς ? Πόσο με εξαθλιώνεις ? Τι με αξαναγκάζεις να κάνω για να μην μου πάρεις την θέση ? Εσύ ο συνάδελφος μου ? Σε τι κατάσταση βρίσκομαι ξέρεις ?
Πόσο με εξαθλιώνεις ? Τι με αξαναγκάζεις να κάνω για να μην μου πάρεις την θέση ? Εσύ ο συνάδελφος μου ? Σε τι κατάσταση βρίσκομαι ξέρεις ?
Και για να μην γινόμαστε τζάμπα μάγκες ...θέλεις να ανοίξω ένα ιδιωτικό σχολείο και να .......σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις μάθημα σε σχολική τάξη ?Μόνο αυτό όμως ? Ξέρεις πόσα ιδιωτικά θα δεχτούν ...τρέχα .....μην τρελαθούμε.Καταλαβαίνουμε τι λέμε ? Και είμαστε υπεύθηνοι ?Η κοιτάμε τα όνειρα μας και ότι αρπάξει ο δικός μας ......?
Τι να πω για τα υπόλοιπα ρε συ κολευ...."είμαι ελεύθερος να κάνω τα χαρτιά μου " Νομίζεις "Για να μετακινήσεις ένα σύστημα πρέπει να είσαι μέσα...... " Δεν έχει τελειωμό και έχω διάβασμα.....Κοίτα καλές είναι οι θεωρίες αλλά δεν μπορεί να ξεκινάς να μάθεις φυσική μελετώντας τον κόσμο ..πρέπει να κερδίσεις και την εμ πειρία των προηγούμενων επιστημόνων που φάγαν τα χρόνια της ζωήτους και πατήσαν σε άλλους που φάγαν τα χ΄ρονια της ζωής τους......αυτά που λες τα έχουμε σκεφτεί όλοι και κάποτε τα πιστευαμε όλοι. Μετά όμως ...αρχίσαμε να ψάχνουμε να ανοίγουμε κανένα βιβλίο να πάρουμε την γνώση των προηγούμενων.......
Πλεον η πολιτική ταυτίζεται με την κομματικοποίηση και αποδοκιμάζεται...ωστόσο..είναι επιστήμη!Έχει νόμους ξέρεις ...όπως η φυσική.Δεν μπορέι να βγαίνει ο καθένας και να λέει η Γη είναι τετράγωνη είναι δικαίωμα μου να έχω την άποψη μου και ...να τον αντιμετωπίζουν οι άλλοι με σεβασμό.Ο καθένας βγαίνει και λέει ότι ναναι και το στηρίζει στην ...εμπειρία του ? Και αυτό λέγεται δημοκρατία ? Λαθος ?Και πρώτος το είπε ο Σωκράτης..... ? Αυτός που πέθανε για την δημοκρατία .
Εγώ πάντως το νέο σύστημα το θεωρώ πιο δίκαιο από το προηγούμενο.
Ξεχνάμε σ' αυτές τις συζητήσεις τον λόγο για τον οποίο σχεδιάστηκε το νέο σύστημα προσλήψεων.Με τα χρόνια εμφανίστηκαν χιλιάδες υποψήφιοι με μεγάλες προυπηρεσίες, που διεκδικούσαν μέσω του νόμου διορισμό. Η ηγεσία του Υπουργείου είχε την αποστολή να δημιουργήσει ένα ανάχωμα σ' αυτούς τους διορισμούς. Κάπως έπρεπε βέβαια να "χρυσώσει το χάπι" για να το καταπιούμε και έτσι έδωσε στο νέο σύστημα προσλήψεων πιο "αξιοκρατικά" χαρακτηριστικά. Το νέο σύστημα προσλήψεων είναι, πράγματι, πιο αξιοκρατικό και δίκαιο, επειδή το προηγούμενο είχε "σαπίσει". Αυτό συνέβη με τις "αμαρτωλές" - βυσματικές προυπηρεσίες.
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 29, 2010, 11:11:28 pmΞεχνάμε σ' αυτές τις συζητήσεις τον λόγο για τον οποίο σχεδιάστηκε το νέο σύστημα προσλήψεων.Με τα χρόνια εμφανίστηκαν χιλιάδες υποψήφιοι με μεγάλες προυπηρεσίες, που διεκδικούσαν μέσω του νόμου διορισμό. Η ηγεσία του Υπουργείου είχε την αποστολή να δημιουργήσει ένα ανάχωμα σ' αυτούς τους διορισμούς. Κάπως έπρεπε βέβαια να "χρυσώσει το χάπι" για να το καταπιούμε και έτσι έδωσε στο νέο σύστημα προσλήψεων πιο "αξιοκρατικά" χαρακτηριστικά. Το νέο σύστημα προσλήψεων είναι, πράγματι, πιο αξιοκρατικό και δίκαιο, επειδή το προηγούμενο είχε "σαπίσει". Αυτό συνέβη με τις "αμαρτωλές" - βυσματικές προυπηρεσίες.
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 29, 2010, 11:32:23 pmΠαράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 29, 2010, 11:11:28 pmΞεχνάμε σ' αυτές τις συζητήσεις τον λόγο για τον οποίο σχεδιάστηκε το νέο σύστημα προσλήψεων.Με τα χρόνια εμφανίστηκαν χιλιάδες υποψήφιοι με μεγάλες προυπηρεσίες, που διεκδικούσαν μέσω του νόμου διορισμό. Η ηγεσία του Υπουργείου είχε την αποστολή να δημιουργήσει ένα ανάχωμα σ' αυτούς τους διορισμούς. Κάπως έπρεπε βέβαια να "χρυσώσει το χάπι" για να το καταπιούμε και έτσι έδωσε στο νέο σύστημα προσλήψεων πιο "αξιοκρατικά" χαρακτηριστικά. Το νέο σύστημα προσλήψεων είναι, πράγματι, πιο αξιοκρατικό και δίκαιο, επειδή το προηγούμενο είχε "σαπίσει". Αυτό συνέβη με τις "αμαρτωλές" - βυσματικές προυπηρεσίες.
Παράθεση από: knaison στις Ιουλίου 29, 2010, 09:30:33 pmΕγώ πάντως το νέο σύστημα το θεωρώ πιο δίκαιο από το προηγούμενο.Διορισμενος θα 'σαι