0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οσον αφορα στη γνωση υπολογιστων για τον επομενο ΑΣΕΠ εκπαιδευτικων, το ECDL(7 ενοτητες) και το Cambridge(3 ενοτητες) θεωρουνται ισοτιμα; στο χωριο μου σε φροντιστηριο διδασκουν για το Cambridge και δεν ξερω αν αξιζει να το παρακολουθησω.
ποιες ειναι αυτες οι 6 ενοτητες;
κανεις που μπορει να βοηθησει;
παιδια ξερει κανεις; για τον επομενο ΑΣΕΠ εκπαιδευτικων θα με καλυπτει το Cambridge των 3 ενοτητων ή να παρακολουθησω μαθηματα για ECDL 7 ενοτητων;
Μήπως ξέρει κανείς με ποιο τρόπο μπορείς να πάρεις πιστοποιηση στους ηλεκτρονικούς Υπολογιστές ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις?Δηλαδή χωρίς φροντιστήρια, μαθήματα και ECDL, και χωρίς να είσαι ακόμα φοιτητής.Να δώσεις απλώς εξετάσεις κάπου , άντε με το ελάχιστο δυνατό κόστος, και να πάρεις το 1 μόριο στον ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: gvasilis στις Μαρτίου 04, 2011, 09:34:46 pmΜήπως ξέρει κανείς με ποιο τρόπο μπορείς να πάρεις πιστοποιηση στους ηλεκτρονικούς Υπολογιστές ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις?Δηλαδή χωρίς φροντιστήρια, μαθήματα και ECDL, και χωρίς να είσαι ακόμα φοιτητής.Να δώσεις απλώς εξετάσεις κάπου , άντε με το ελάχιστο δυνατό κόστος, και να πάρεις το 1 μόριο στον ΑΣΕΠ.σε πιοα πόλη είσαι? στειλε μου στο προσωπικο μου email να σου πω που θα κανεις δωρεαν και χωρις να πληρώσεις τη καρτα