0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fiwi στις Μαρτίου 09, 2011, 08:36:35 pmΚαι εμένα θα με ενδιέφερε μια οικονομική πρόταση για την πιστοποίηση, θα μπορούσα να είχα και εγώ κάποιες πληροφορίες ? gsee.gr δωρεαν μαθηματα και καρτα για εργαζομενους στο ΙΝΕ της γσεε
Και εμένα θα με ενδιέφερε μια οικονομική πρόταση για την πιστοποίηση, θα μπορούσα να είχα και εγώ κάποιες πληροφορίες ?
Παράθεση από: Supreme στις Μαρτίου 04, 2011, 09:58:38 pmΠηγαίνεις σε ένα φροντιστήριο να σου βγάλει κάρτα με τον κωδικό σου και δίνεις εξετάσεις αλλά όπως και να έχει θα δώσεις χρήματα για τα εξέταστρα σε κάθε ενότητα,γύρω στα 35 ευρώ η ενότητα39 ή 38.. έδωσα τον Νοεμβριο!
Πηγαίνεις σε ένα φροντιστήριο να σου βγάλει κάρτα με τον κωδικό σου και δίνεις εξετάσεις αλλά όπως και να έχει θα δώσεις χρήματα για τα εξέταστρα σε κάθε ενότητα,γύρω στα 35 ευρώ η ενότητα
Παράθεση από: mpesg στις Μαρτίου 10, 2011, 08:07:00 amΠαράθεση από: fiwi στις Μαρτίου 09, 2011, 08:36:35 pmΚαι εμένα θα με ενδιέφερε μια οικονομική πρόταση για την πιστοποίηση, θα μπορούσα να είχα και εγώ κάποιες πληροφορίες ? gsee.gr δωρεαν μαθηματα και καρτα για εργαζομενους στο ΙΝΕ της γσεεεγώ γιατί δεν το βρίσκω?
Παράθεση από: saint στις Μαρτίου 09, 2011, 10:02:03 pmΠαράθεση από: Supreme στις Μαρτίου 04, 2011, 09:58:38 pmΠηγαίνεις σε ένα φροντιστήριο να σου βγάλει κάρτα με τον κωδικό σου και δίνεις εξετάσεις αλλά όπως και να έχει θα δώσεις χρήματα για τα εξέταστρα σε κάθε ενότητα,γύρω στα 35 ευρώ η ενότητα39 ή 38.. έδωσα τον Νοεμβριο!ICT έδωσα 35 ευρώ η ενότητα
Παράθεση από: fiwi στις Μαρτίου 10, 2011, 05:59:35 pmΠαράθεση από: mpesg στις Μαρτίου 10, 2011, 08:07:00 amΠαράθεση από: fiwi στις Μαρτίου 09, 2011, 08:36:35 pmΚαι εμένα θα με ενδιέφερε μια οικονομική πρόταση για την πιστοποίηση, θα μπορούσα να είχα και εγώ κάποιες πληροφορίες ? gsee.gr δωρεαν μαθηματα και καρτα για εργαζομενους στο ΙΝΕ της γσεεεγώ γιατί δεν το βρίσκω?gsee.gr,INE διαβιου εκπαιδευση, αιτησεις εργαζομένων......πηγαινε στο παραρτημα της γσεε που υπαρχει στη πολη σου και θα σε ενημερώσουν
Ο νόμος δεν το ξεκαθαρίζει:Η πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, όπως αποδεικνύεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσοντολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, ή οι πιστοποιημένες δεξιότητες στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) επιπέδου 1: μία (1) μονάδα.Το σύνηθες είναι οι 3 ενότητες που αναφέρεις, αλλά έχουν βγει και προκυρήξεις με περισσότερες (και μέχρι 6) ενότητες.
Οι άλλες ενότητες είναι οι Windows, PowerPoint και Access.Πιστοποιημένη Γνώση Η/Υ έχουν "ζητήσει" πολλοί εγκύκλιοι.Μένει να διευκρινιστεί ο αριθμός των ενοτήτων που θα απαιτούνται. Αν κάποιος έχει καλύτερη πληροφόριση μπορεί να την καταθέσει.Ξεκίνα με τις 3 που αναφέρεις.Οι Windows και PowerPoint είναι -σχετικά- εύκολες.Στην Access θα χρειαστούν -ίσως- περισσότερα μαθήματα αλλά με σχετικά μικρή εξοικίωση οι εξετάσεις είναι πιο εύκολες αν έχει προηγηθεί καλή προετοιμασία.(όταν λέω εύκολες εννοώ από πλευράς θεμάτων σε σχέση με την απεραντοσύνη του θέματος