Σύνολο ψηφοφόρων: 380
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ αυτό που έχω πει και στο παρελθόν, είναι οι προσλήψεις να γίνονται καθαρά με ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ακριβώς όπως και σε όλον τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα δηλαδή:βαθμός πτυχίουδεύτερο πτυχίο συναφές με τη θέσηδεύτερο πτυχίο μη συναφές με τη θέσημεταπτυχιακό συναφές με το γνωστικόμεταπτυχιακό σε άλλον κλάδομεταπτυχιακό στα παιδαγωγικάμεταπτυχιακό στην διδακτική του γνωστικούπρουπηρεσίαξένες γλώσσεςκοινωνικά κριτήρια (έγγαμος, παιδιά, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μεσογειακή αναιμία κλπ)
Καταρχήν ΚΑΤΩ τα χέρια από τις δίμετρες ξανθιές κουκλάρες Όσοι έχουν αντίθετη γνώμη ΟΥΥΥΥ
Μάλιστα , οι πιο πολλοί λεν ότι το προηγούμενο ήταν πιο δίκαιο. Πιο δίκαιο να αποκτούν κάποιοι προϋπηρεσίες με ΠΔΣ από το πουθενά? Πιο δίκαιο να προτάσσονται στους πίνακες οι απόφοιτοι της σχολής που σπουδάζει η κόρη του Λυκουρέντζου μετά από τη σχετική τροπολογία του? Πιο δίκαιο από τη στιγμή που στα πανεπιστήμιά μας δεν υπάρχει αξιοκρατία και δεν είναι όλα τα τμήματα ίδιας δυσκολίας?Το νέο σύστημα μας ιεραρχεί στη λίστα βάση της βαθμολογίας μας στον ΑΣΕΠ. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με την πλειοψηφία σε αυτό το φόρουμ και να θεωρήσω το νέο πιο δίκαιο.
σε σχέση με την επετηρίδα καλύτερα είναι ο ΑΣΕΠ.... και οι προϋπηρεσίες -επειδή κάποιες αποκτήθηκαν παρανόμως και αυτό είναι γνωστό - να μετράνε μόνο ΜΕΤΑ τον διορισμό
Παράθεση από: bitch στις Ιουλίου 25, 2011, 04:48:11 pmσε σχέση με την επετηρίδα καλύτερα είναι ο ΑΣΕΠ.... και οι προϋπηρεσίες -επειδή κάποιες αποκτήθηκαν παρανόμως και αυτό είναι γνωστό - να μετράνε μόνο ΜΕΤΑ τον διορισμό Το έχετε παρακάνει ορισμένοι εδώ μέσα . Πάρτε τον ΑΣΕΠ σας και φύγετε από εδώ μέσα .
Ας υποθέσουμε ότι γίνεται κάποια στιγμή μέσα στο 2012 ο νέος διαγωνισμός. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Τη δυνατότητα να επιλέξουν την καλύτερη βαθμολογία απο τους δύο προηγούμενους ΑΣΕΠ την έχουν μόνο όσοι είναι στους κλειδωμένους πίνακες του 24μηνου ή όλοι όσοι συμπληρώνουν 24 μήνες προυπηρεσίας;
ε όχι - με ΑΣΕΠ λοιπόν, και να εξετάζεστε οι εκπ/κοί ΚΑΙ στη νομοθεσία - που δεν ξέρετε την τύφλα σας....
Με προϋπηρεσία από ΠΔΣ 7 χρόνια και στη συνέχεια ως τρίτεκνος αναπληρωτής για άλλα δυο χρόνια.
έλεος βρε παιδιά. Δεν μπορώ άλλο τις ακρότητες εδώ μέσα. Τόσο άσχετο δηλαδή με την διαδικασία των διορισμών είναι να εξετάζεται κανείς στην εκπαιδευτική νομοθεσία και το συκγρίνετε με την μαγειρική;