*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 550659 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

xriana1

• Επισκέπτης
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #2632 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:51:57 pm »
Σαν καινούρια στο site εύχομαι καλή τοποθέτηση σε όσους πέρασαν στην α φάση και καλή υπομονη σε εμάς που περιμένουμε τη β φάση -έστω και μόνο για να ελπίζουμε  :-\.

Γνωρίζει μήπως κάποιος αν αυτοί οι αναπληρωτές ήταν μονο πλήρους ωραρίου ή και μειωμένου;
[/uote]Κι εγω την ιδια απορια εχω.

μόνο κανονικό ωράριο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2633 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:54:43 pm »
Εγώ ένα έχω να πω... είμαστε θλιβεροί... 18 Φυσικούς ΠΕ04.01 και 28 Γεωπόνους ΠΕ14.04 στην πρώτη φάση. Να βάλει τους Γεωπόνους να διδάξουν τους νόμους του Νεύτωνα και εμείς να πάμε για βρούβες. ...
Φίλε οι γεωπόνοι χρειάζονται στα ειδικά σχολεία....πολλά απ'αυτά έχουν ειδικότητα στην γεωπονία...όπως τα ΕΕΕΕΚ και σε αρκετά ΤΕΕ ειδικής αγωγής....εσείς τους νόμους του Νεύτωνα δυστυχώς είναι πιο δύσκολο να βρείτε τμήμα ειδικής αγωγής που να μπορείτε να τους διδάξετε.....

Και κάτι άλλο που παρατηρώ τις τελευταίες μέρες περίεργο εδώ μέσα (που παρόλο που περιμένω κι εγώ δεν έμπαινα πολύ)....γιατί τόσο θέμα για την τοποθέτηση την μακρινή....;;;; Δεν ξέραμε όλοι πως δηλώνουμε ανα την επικράτεια....;; Ξέρω πως γίνονται πολλές παρατυπίες απ'το Υπουργείο....αλλά τόση διαμαρτυρία δεν την έχω δει ούτε στο topic των συναδέλφων στην γενική εκπαίδευση που θα πάνε στα κορφοβούνια ή και στην τριετία του διορισμού ΚΑΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ από τους ειδικής.......

Σαν να χάσαμε λίγο το μέτρο.....;;;;;  ??? ??? ??? Το κουτάκι είναι στο χέρι μας αν θα το δηλώσουμε...όπως επίσης και αν θα δηλώσουμε 5 ή 15 περιοχές...............

Μια παρατήρηση για τα επιπλέον 200 ευρώ της ΕΑ. Στο σχολείο που ημουν πέρσι  ολοι οι συνάδελφοι διαπιστώσαμε απο Μάρτη και μετά πως το επίδομα περικόπηκε απο 195 στα 157 ευρώ. Και έπεται και συνέχεια φυσικά στο πλαίσιο των περικοπών αλλά και μετά απο απαιτήσεις γονέων ΑμΕΑ, οι οποίοι ζητούν την κατάργησή του μιας και ο ΄χωρος της ΕΑ έχει και καποιους συναδέλφους που έρχονται για το επίδομα και μόνο. Και κάτι ακόμα... Μακάρι να διοριζόμουν σε ειδικό πλαίσιο, μιας και αυτό ξέρω να κάνω,οπουδήποτε και ας καθόμουν εκεί 13 χρόνια. Αλλά δε γίνεται μόνο με απόσπαση στην ειδική μετά το πέρας της τριετίας στη γενική

πως συνδυάζεις το επίδομα με τα υπολοιπα;

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2634 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:56:26 pm »
Παιδια για 7 θεσεις εμεινα εκτος...εχω σκασει! Η επομενη φαση σημερα που μιλησα με υπουργειο, θα αφορα το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης σε αμεα..... περιμενουνε την εγκριση.

Αναπληρωτές πλήρους ωραρίου θα πάρουν σε αυτό??

δεν έμεινες για 7, στο 145 σταμάτησαν

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2635 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:58:45 pm »
Προηγούμαστε;;ναι ε;;
εγώ ως λύση βρήκα να πάω να πάρω επάρκεια νοηματική επάρκεια braille
δεν προλαβαίνω να κάνω τρία παιδιά σε ένα χρόνο..
πόσους να πάρουν τώρα..
229 είναι ήδη πολλοί για φιλολόγους μιλάω..
άντε να δούμε..
η υπομονή είναι αρετή..ας γίνουμε ενάρετοι λοιπόν..

Όντως δεν ειναι και λίγοι αλλά δεν έχουν καλύψει την παράλληλη στήριξη πράγμα που θα γίνει απο το πρόγραμμα. Μακάρι να πάρουν αρκετούς εκεί. Είναι ιδέα μου ή πήραν λίγους Αθήνα και Πειραιά και περισσότερους στην περιφέρεια χωρίς να σημαίνει βέβαια πως καλύφθηκαν όλες οι ανάγκες εκεί π.χ. Δωδεκάνησα τίποτα και Δυτική Αττική όμως τίποτα???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kynthia

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Τίποτα δεν είναι τυχαίο!Ότι είναι ναγίνει θα γίνει
    • Προφίλ
« Απάντηση #2636 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 03:03:31 pm »
Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν κενά σ'αυτές τις περιοχές???και ειδικάΑττική???Ούτε Πελ/σο πήραν σε όλους τους νομούς!!Ούτε και στην Ανατολική Κρήτη!!Αυτό τώρα τι σημαίνει??

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2637 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 03:03:54 pm »
Το συνδυάζω γιατί είδα ανθρώπους στο σχολείο μου πέρσι που με 1100 ευρώ (πρώτος μισθός....όχι 1400) είχαν πάρει και το παιδί μαζί τους....μηέρες εννοώ κυρίως,νοίκιαζαν μ'αυτά τα λεφτά και πλήρωναν και φροντιστήρια του παιδιού....και ήταν και σε νησί με αποτέλεσμα να μη φεύγουν παρά μόν στις διακοπές,και ξέρω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα που λέμε για την τοποθέτηση δεν έχουν τέτοια θέματα.....

Όσο για την περσινή
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος chryssa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2638 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 03:06:27 pm »
εγω το μονο που ξερω ειναι οτι οι 3τεκνοι μας εφαγαν παλι λαχανο οπως παντα...ειναι τοσοι πολλοι πια που εγω επαψα να αισιοδοξω...καλουν 3τεκνους απο θεση 2000 +++ και μετα εμεις περιμενουμε...τι περιμενουμε ηθελα να ξερα???!!!ας γινουμε κουνελες
να γενναμε παιδια και μεις γιατι με σταυρο στο χερι θα παθουμε αγκυλωση στο τελος τελος... ;)
τελος  παντων,προσπαθω να κρατησω την υπομονη μου παλι...πότε περιπου  περιμενουμε για επομενη φαση να ξερω να μπω τοτε και μονο τοτε???ξερει κανεις απο προηγουμενα χρονια?

Πες τα ρε Vania! Αμάν με τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους! Δε λέω να είναι καλά οι άνθρωποι κι αυτοί και τα παιδάκια τους, αλλά αυτό με τους διορισμούς και μάλιστα στην εκπαίδευση σε κάνει τούρμπο. Αισθάνομαι ότι πληρώνω επειδή δεν έκανα οικογένεια! Λέω καμιά φορά δε θα βρεθεί κανένας μάγκας πολιτικός να σταματήσει αυτές τις καταστάσεις; Είσαι τρίτεκνος, πολύτεκνος κλπ; Να τοποθετηθείς σε κανένα γραφείο, τόσα έχουν μείνει κενά. Αλλά στην εκπαίδευση γιατί να προηγηθείς και δη στην Ε.Α.;
Να περιμένουμε τη β φάση; Και κει τα ίδια θα γίνουν.

Συνάδελφοι... εδώ υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν 3ο παιδί για να πάρουν το επίδομα από τον ΟΓΑ και άτοκα δάνεια... τί συζητάμε τώρα...
Και πρόσφατα έμαθα πως εάν μία γυναίκα (εκπ/κος) κάνει 4ο παιδί, διορίζεται αμέσως...

Και ρωτώ τώρα... οι άλλοι που έχουν 1 και 2 παιδιά... δεν είναι γονείς; Δεν έχουν ανάγκη για εργασία;   >:(

Εν αναμονή της β' φάσης λοιπόν...

Αποσυνδεδεμένος bear

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2639 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 03:08:10 pm »
Εγώ ένα έχω να πω... είμαστε θλιβεροί... 18 Φυσικούς ΠΕ04.01 και 28 Γεωπόνους ΠΕ14.04 στην πρώτη φάση. Να βάλει τους Γεωπόνους να διδάξουν τους νόμους του Νεύτωνα και εμείς να πάμε για βρούβες. ...
Φίλε οι γεωπόνοι χρειάζονται στα ειδικά σχολεία....πολλά απ'αυτά έχουν ειδικότητα στην γεωπονία...όπως τα ΕΕΕΕΚ και σε αρκετά ΤΕΕ ειδικής αγωγής....εσείς τους νόμους του Νεύτωνα δυστυχώς είναι πιο δύσκολο να βρείτε τμήμα ειδικής αγωγής που να μπορείτε να τους διδάξετε.....

Και τα εκατοντάδες τμήματα ένταξης θα λειτουργήσουν με γεωπόνους αν είναι έτσι
annihilation will be unavoidable

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2640 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 03:11:32 pm »
Δυστυχώς στα τμήματα ένταξης τα παιδιά κάνουν κυρίως γλώσσα και μαθηματικά....πολύ σπάνια προσλαμβάνουν φυσικό για τμήμα ένταξης...τα υπόλοιπα μαθήματα τα κάνουν τα παιδιά με την κανονική τάξη μαζί....δεν λέω πως είναι σωστό,απλά σου λέω τι γίνεται,εμένα μ'αρέσει να ξέρω τι γίνεται για να ξέρω τι να περιμένω....
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2641 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 03:14:38 pm »
Αν αυτοί είναι μόνο πλήρους ωραρίου, πόσους ακόμη μπορούν να πάρουν ως μειωμένου;

Είναι πιθανό πιστεύετε να απορροφηθουν και οι υπόλοιποι μεταπτυχιακοί;
Οι τρίτεκνοι τελείωσαν,άλλους δε μπορούν να πάρουν άρα θα ξαναπιάσουν τους μεταπτυχιακούς..
Εγώ που έχω θέση κοντά στο 260 κ έχω δηλώσει όλη την Ελλάδα  ::) άραγε έχω ελπίδες; ???
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος kynthia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2642 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 03:24:42 pm »
Το συνδυάζω γιατί είδα ανθρώπους στο σχολείο μου πέρσι που με 1100 ευρώ (πρώτος μισθός....όχι 1400) είχαν πάρει και το παιδί μαζί τους....μηέρες εννοώ κυρίως,νοίκιαζαν μ'αυτά τα λεφτά και πλήρωναν και φροντιστήρια του παιδιού....και ήταν και σε νησί με αποτέλεσμα να μη φεύγουν παρά μόν στις διακοπές,και ξέρω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα που λέμε για την τοποθέτηση δεν έχουν τέτοια θέματα.....

Όσο για την περσινή

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2643 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 03:37:22 pm »
αρα σύμφωνα με τα περσυνά δεδομένα είχαμε β φάση 33 ΠΕ 02 (μαζί με νοηματική και braille) με ένα μήνα απόσταση από την ά φάση (22 Σεπτεμβρίου vs 26 Οκτωβρίου)....ελπίζω να μην περιμένουμε τόσο φέτος...για β φάση γενικής ακούγεται για την άλλη εβδομάδα....τι λέτε;

Αποσυνδεδεμένος gflower

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2644 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 04:01:11 pm »
Παιδια προηγουμαστε εμεις μου το ειπε η κοπελα που μιλησαμε το πρωι στο τηλ και το λεει και η εγκυκλιος. Αλλα βρε παιδια φτανει πια με τους τριτεκνους...εμεις ποτε θα δουλεψουμε? απο το υπουργειο μου ειπαν το επομενο διαστημα θα καλεσουν...πιστευω να παρουν κοσμο, να δουλεψουμε γιατι εξω δεν υπαρχει τιποτα αλλωστε τα λεφτα ειναι απο την Ε.Ε!

Αποσυνδεδεμένος kynthia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2645 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 04:03:39 pm »
Πόσους όμως άραγε θα πάρουν στη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά