0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 01:35:12 amA Δωδεκανήσου κανένας ΠΕ02, τραγικό !Επειδή και εγώ ενδιαφερόμουν για Δωδεκάνησα το παρατήρησα και εγώ αυτό!!!Κάπου είχα διαβάσει ότι έχουν πρόβλημα με υπεράριθμους φιλολόγους στα Δωδεκάνησα!!!Αλλά δεν πίστευα ότι θα ίσχυε και για την ειδική αγωγή!!!Πάντως περίεργο δεν είναι;;;;;
A Δωδεκανήσου κανένας ΠΕ02, τραγικό !
Εγώ ένα έχω να πω... είμαστε θλιβεροί... 18 Φυσικούς ΠΕ04.01 και 28 Γεωπόνους ΠΕ14.04 στην πρώτη φάση. Να βάλει τους Γεωπόνους να διδάξουν τους νόμους του Νεύτωνα και εμείς να πάμε για βρούβες. ...
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 03:03:54 pmΤο συνδυάζω γιατί είδα ανθρώπους στο σχολείο μου πέρσι που με 1100 ευρώ (πρώτος μισθός....όχι 1400) είχαν πάρει και το παιδί μαζί τους....μηέρες εννοώ κυρίως,νοίκιαζαν μ'αυτά τα λεφτά και πλήρωναν και φροντιστήρια του παιδιού....και ήταν και σε νησί με αποτέλεσμα να μη φεύγουν παρά μόν στις διακοπές,και ξέρω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα που λέμε για την τοποθέτηση δεν έχουν τέτοια θέματα.....Όσο για την περσινή
Το συνδυάζω γιατί είδα ανθρώπους στο σχολείο μου πέρσι που με 1100 ευρώ (πρώτος μισθός....όχι 1400) είχαν πάρει και το παιδί μαζί τους....μηέρες εννοώ κυρίως,νοίκιαζαν μ'αυτά τα λεφτά και πλήρωναν και φροντιστήρια του παιδιού....και ήταν και σε νησί με αποτέλεσμα να μη φεύγουν παρά μόν στις διακοπές,και ξέρω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα που λέμε για την τοποθέτηση δεν έχουν τέτοια θέματα.....Όσο για την περσινή
αυτο με τους τριτεκνους κι εγω δεν μπορεσα να το καταλαβω .... ποσοι ειναι οου εχουν προσοντα ΕΑ? ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ?σε καθε φαση καταλαμβανουν το 20%?
στην Ρόδο δεν πείραν ούτε για δείγμα πε02 πρωτη φορά στα χρονικάδεν εξηγείτε αφού έχουμε 5+ κενά ΑΚΩπιστεύω σε β' φάση να έρθει κόσμος μπας και λειτουργήσουμε