0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα τηλ κι εγώ αργότερα, που είναι ώρα που το σηκώνουν. Καλές οι πληροφορίες σου, αλλά είναι έγκυρες; Χθες συνάδερφος μου είπε πως δε θα πάρουν ΑΜΩ αυτή την εβδομάδα, αλλά θα αρχίσουν οι δευτεροβάθμιες να καλούν ωρομίσθιους για 4ωρα..
Γνωρίζετε αν καλουνε ωρομισθιους και από τεχνικες ειδικότητες;
Καλημέρα να περιμένουμε το Πρόγραμμα. Στη συνέχεια ας συνεχίσουν τις προσλήψεις με Αμω , ώστε να καλυφθούν γύρω στα 60 κενά που υπάρχουν σε τμήματα ένταξης και να εργαστεί ικανοποιητικός αριθμός συναδέλφων μας
Μόλις τηλ στο Υπουργείο..Σκέφτονται για 4ωρα είπε και σε μένα εντός των ημερών..Τι να πω; Έστω κι αυτό. Αφού η ΟΛΜΕ κοιμάται!
Παράθεση από: delan στις Νοεμβρίου 17, 2010, 01:37:35 pmΜόλις τηλ στο Υπουργείο..Σκέφτονται για 4ωρα είπε και σε μένα εντός των ημερών..Τι να πω; Έστω κι αυτό. Αφού η ΟΛΜΕ κοιμάται!συμφέρει 4ωρο??μπορούμε να πάρουμε κ άλλο 4ωρο και από διαφορετικη δευτεροβάθμια???να σας ρωτήσω και κάτι? Ένας μόνινος εκπαιδευτικος που δεν είναι ΑΜΕΑ, ούτε εχει σεμινάριο ειδικής αγωγής και φυσικά δεν έχει ούτε μεταπτυχιακο, πως μπορεί να δουλέψει σε ΣΜΕΑ???ρωτώ γιατί ένας περσινός συνάδελφος έχει παρατηρήσει τέτοιου είδους διεργασίες...εγώ ήξερα πως για να δουλέψεις σε σμεα θα πρέπει να έχεις ορισμένα χρονια προυπηρεσία,,όποιος γνωρίζει, ας μου απαντήσει!ευχαριστω!!!