0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;; Σήμερα ξανατηλεφώνησα στην ΕΑ να ρωτήσω τα γνωστά, που ρωτάμε όλοι κάθε μερά, αλλά επιπλέον να ζητήσω εξηγήσεις για τη φήμη που κυκλοφόρησε πως θα υποβάλουμε φτου κι απ την αρχή αιτήσεις αναπληρωτών. Εννοείται πως ήμουν σίγουρη πως θα μου το διαψεύσει...γιατί αυτό είναι παράνοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου είπε, λοιπόν, πως τόσον καιρό σκέφτονται ποια θα είναι η νέα διαδικασία πρόσληψής μας μέσω ΕΣΠΑ, γι αυτό αργούν να κάνουν προσλήψεις.....
Καταρχήν ευχαριστώ Melg για τις συμβουλές. Καταλαβαίνω οτι η πρόθεση σου είναι καλή και απορρέει από μεγάλη προσωπική αγανάκτησή σου με το σύστημα.Γνωρίζω όλα αυτά που ανέφερες (περι 4 ωρών, ψίχουλα μισθούς που αν τα πάρεις κ αυτά μετά από κανένα χρόνο ευχαριστώ να λές..., και για τα μόρια που είναι άσκοπα φέτος, και για τους κλειδωμένους πίνακες, και για το νέο νομοσχέδιο). Δυστυχώς κ εγώ είμαι μέσα στο "τρυπάκι" της εκπαίδευσης από το 2003 με ωρομισθίες, ΠΔΣ κλπ.Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε καμία κυβέρνηση πλέον. Δεν ξέρω αν αύριο ή μεθαύριο θ' αλλάξουν τα τροπάριά τους (που πολύ πιθανόν είναι τη στιγμή που δεν θα έχουν καθηγητές για αναπληρώσεις) και θα πουν "Α! Ξέρετε κάτι? Θα ξαναμετράει η προϋπηρεσία από σήμερα αλλά 80-20% και όχι 60-40% όπως ήταν παλία. Έχουν την πίτα και το μαχαίρι... Δεν είναι αντίδραση στο κατεστημένο να μην πάω εγώ ωρομίσθια. Αντίδραση στο κατεστημένο είναι κάτι πολύ πολύ πιο δυνατό. Κάτι που θα τους ταρακουνήσει "κυριολεκτικά"
Καλημέρα κοιτάξτε στο alfavita την ανακοίνωση του Π.Ε.Σ.Ε.Α σχετικά με το πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 3 /12 στο Σύνταγμα