0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα αυτό που δεν εξετάζεις είναι που απασχολεί τον συνάδερφο! Αν μπορεί να διεκδικήσει το ωράριό του στην ειδική αγωγή και να αρνηθεί να πάει στη γενική αγωγή!
Λοιπον εγώ δουλευω κανονικα στην ειδική αγωγη με πληρες ωράριο.Επειδη ομως προεκυψαν καποιε ωρες και στα επαλ που δεν θέλει να τις αναλάβει ο συναδελφος τις γενικης παιδειας σκεφτήκανε να στειλουν εμένα να κάνω δηλ λιγότερες ωρες στα τμήματα ένταξης και να παω και στα επαλ.Ο συναδελφος εινα της γενικης ,ειναι αναπληρωτης και απο οτι γνωριζω πρεπει να δουλευει δε δυο Γυμνάσια και μάλλον δεν θέλει να παει και σε τριτο.Αυτος εχει το πρόβλημα να συμπληρωσει ωράριο οχι εγω .
Παράθεση από: anemos20 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 10:50:04 pmΛοιπον εγώ δουλευω κανονικα στην ειδική αγωγη με πληρες ωράριο.Επειδη ομως προεκυψαν καποιε ωρες και στα επαλ που δεν θέλει να τις αναλάβει ο συναδελφος τις γενικης παιδειας σκεφτήκανε να στειλουν εμένα να κάνω δηλ λιγότερες ωρες στα τμήματα ένταξης και να παω και στα επαλ.Ο συναδελφος εινα της γενικης ,ειναι αναπληρωτης και απο οτι γνωριζω πρεπει να δουλευει δε δυο Γυμνάσια και μάλλον δεν θέλει να παει και σε τριτο.Αυτος εχει το πρόβλημα να συμπληρωσει ωράριο οχι εγω .Μα και στο ειδικό να έρθει για κάποιες ώρες, πάλι σε 3 σχολεία θα τρέχει.
το τμήμα ένταξης στελεχώνεται από προσλήψεις που γίνονται από τον πινακα της ειδικής αγωγής
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 01, 2010, 10:52:46 pmΠαράθεση από: anemos20 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 10:50:04 pmΛοιπον εγώ δουλευω κανονικα στην ειδική αγωγη με πληρες ωράριο.Επειδη ομως προεκυψαν καποιε ωρες και στα επαλ που δεν θέλει να τις αναλάβει ο συναδελφος τις γενικης παιδειας σκεφτήκανε να στειλουν εμένα να κάνω δηλ λιγότερες ωρες στα τμήματα ένταξης και να παω και στα επαλ.Ο συναδελφος εινα της γενικης ,ειναι αναπληρωτης και απο οτι γνωριζω πρεπει να δουλευει δε δυο Γυμνάσια και μάλλον δεν θέλει να παει και σε τριτο.Αυτος εχει το πρόβλημα να συμπληρωσει ωράριο οχι εγω .Μα και στο ειδικό να έρθει για κάποιες ώρες, πάλι σε 3 σχολεία θα τρέχει.Μάλλον δεν πρόκειται για ειδικό σχολείο, γιατί μιλάμε για τμήματα ένταξης. Καταλαβαίνω πως το ένα από τα δύο γυμνάσια στο οποίο δουλεύει ήδη ο άλλος συνάδερφος είναι αυτό που έχει και τα τμήματα ένταξης. Έτσι αν τα πάρει θα πηγαίνει σε δύο σχολεία και όχι σε τρία.Αυτό όμως είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό σου, anemos20!
Αnemos20, κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να πας στο ΕΠΑΛ! Ούτε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης! Αρνήσου ευγενικά, ήρεμα και με επιχειρηματολογία ότι προσλήφθηκες από τους πίνακες ειδικής αγωγής! Γύρνα το πρόβλημα πίσω σ' αυτόν που πάει να στο φορτώσει! Δικό του είναι! Καλή τύχη!