0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ανθή στις Ιουλίου 30, 2010, 12:03:31 amΠαράθεση από: georgiasamar στις Ιουλίου 29, 2010, 08:58:17 pmκαι εν πασει περιπτωση, γινεται ενας διαγωνισμος ΑΣΕΠ και αυτοι που ξεχωριζουν βασει της προκηρυξης πρεπει να διοριζονται αμεσως!αυτο λεγεται αξιοκρατια......αλλα ειπαμε....εδω ειμαστε στο ΕΛΛΑΝΤΑ!++++φωνω απολυτα joshua μαζι σου!ειμαι επιτυχουσα στον ασεπ με σειρα 648 και 24,09 μορια και την προηγουμενη χρονια δεν με καλεσαν ουτε αναπληρωτρια αν το 83% δεν ειναι βαθμος για να σε διορισει ή τουλαχιστον να σε στειλει ως αναπληρωτρια σε μια ταξη τι να πω!!εφτυσα αιμα για να πετυχω αυτον τον βαθμο!και σημειωτεον εχω εργαστει 2 χρονια στην ιδιωτικη εκπαιδευση δηλ. δεν ειμαι καμια εντελως ασχετη απο εμπειρια ταξης που απλως τελειωσε μαι σχολη!αγαπω πολυ το επαγγελμα μου αλλα ειμαι τοσο οργισμενη και θλιμμενη με την πληρη αναξιοκρατια που επικρατει................. πραγματικα η ελλαδα ειναι μια χωρα που με πληγωνειΜα καλα τι νομιζεις οτι επειδη εσυ εισαι στους διοριστεους εισαι πιο ικανη να μπεις σε ταξη απο καποιον που εχει χαμηλοτερη βαθμολογια?ξερεις τι αιμα εχουν φτυσει και οι 24μηνιτες? να σε πληροφορησω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο ουτε να ξενιτευεσαι ουτε να δινεις 2 ασεπ.α..κι αν ηθελες να σουν αναπληρωτρια να ειχες γραψει στον ασεπ του 07 για να αθροιζοντουσαν με τα 24 μορια που εχεις.Αλλα ξερω δεν ειναι ευκολο να πετυχεις σε 2 ασεπ.....
Παράθεση από: georgiasamar στις Ιουλίου 29, 2010, 08:58:17 pmκαι εν πασει περιπτωση, γινεται ενας διαγωνισμος ΑΣΕΠ και αυτοι που ξεχωριζουν βασει της προκηρυξης πρεπει να διοριζονται αμεσως!αυτο λεγεται αξιοκρατια......αλλα ειπαμε....εδω ειμαστε στο ΕΛΛΑΝΤΑ!++++φωνω απολυτα joshua μαζι σου!ειμαι επιτυχουσα στον ασεπ με σειρα 648 και 24,09 μορια και την προηγουμενη χρονια δεν με καλεσαν ουτε αναπληρωτρια αν το 83% δεν ειναι βαθμος για να σε διορισει ή τουλαχιστον να σε στειλει ως αναπληρωτρια σε μια ταξη τι να πω!!εφτυσα αιμα για να πετυχω αυτον τον βαθμο!και σημειωτεον εχω εργαστει 2 χρονια στην ιδιωτικη εκπαιδευση δηλ. δεν ειμαι καμια εντελως ασχετη απο εμπειρια ταξης που απλως τελειωσε μαι σχολη!αγαπω πολυ το επαγγελμα μου αλλα ειμαι τοσο οργισμενη και θλιμμενη με την πληρη αναξιοκρατια που επικρατει................. πραγματικα η ελλαδα ειναι μια χωρα που με πληγωνει
και εν πασει περιπτωση, γινεται ενας διαγωνισμος ΑΣΕΠ και αυτοι που ξεχωριζουν βασει της προκηρυξης πρεπει να διοριζονται αμεσως!αυτο λεγεται αξιοκρατια......αλλα ειπαμε....εδω ειμαστε στο ΕΛΛΑΝΤΑ!
Αυτο που ήθελα να επισημάνω ωστόσο είναι ότι πήραν το 2009-2010 περισσότερα άτομα από το 40%.
Στους νηπιαγωγούς, 300 άτομα από ΑΣΕΠ και 430 από ενιαίο πίνακα, 24 μηνο και 30 μηνο.
Γι αυτό επειδή δεν ανήκεις σε κάποια κατηγορία απο τις δύο μιλάς τόσο επιφανειακά!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει την αποτυχία του άλλου και σίγουρα όλοι θέλουμε την επιτυχία τη δική μας!