0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ντυσιμο ειναι και αυτο τεχνη ...................
Μιλατε για τατουαζ και σκουλαρικια. Φίλος πληροφορικος, με το που εμφανιστηκε με το ξυρισμενο του κεφαλι στο σχολείο ενος νησιου (του δικου σου MARKOS), τον βουτηξε ο διευθυντής στο γραφειο και του είπε οτι η εμφανιση του δεν συναδει με το κυρος του σχολειου και οτι πρεπει να τα αφήσει να μακρύνουν. Φυσικά και δεν το έκανε αλλα οσα χρονια έμεινε έιχε να αντιμετωπισει τις μπηχτες του ιδιου και αρκετων συναδελφων
Παράθεση από: topsy στις Αυγούστου 08, 2010, 10:10:43 pmΜιλατε για τατουαζ και σκουλαρικια. Φίλος πληροφορικος, με το που εμφανιστηκε με το ξυρισμενο του κεφαλι στο σχολείο ενος νησιου (του δικου σου MARKOS), τον βουτηξε ο διευθυντής στο γραφειο και του είπε οτι η εμφανιση του δεν συναδει με το κυρος του σχολειου και οτι πρεπει να τα αφήσει να μακρύνουν. Φυσικά και δεν το έκανε αλλα οσα χρονια έμεινε έιχε να αντιμετωπισει τις μπηχτες του ιδιου και αρκετων συναδελφωνυποθετω δεν υπονοεις κατι για το νησι μου απλα το αναφερεις. προσωπικα δεν θα με αφορουσαν οι "μπηχτες" συναδελφων. Τραβουν κανα ζόρι?....καταλαβαινω, επισης, πως δεν ειναι ευκολο να ξεριζωθουν νοοτροπιες ετων. Αλλα, ας χαλαρωσουν και αυτοι (οι παλιοι) και ας κοιταξουν τα χιλιαδες προβληματα που συσσωρευσαν στα τοσα χρονια και τα πληρωνουν τωρα οι νεοι.
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 08, 2010, 10:48:51 pmΠαράθεση από: topsy στις Αυγούστου 08, 2010, 10:10:43 pmΜιλατε για τατουαζ και σκουλαρικια. Φίλος πληροφορικος, με το που εμφανιστηκε με το ξυρισμενο του κεφαλι στο σχολείο ενος νησιου (του δικου σου MARKOS), τον βουτηξε ο διευθυντής στο γραφειο και του είπε οτι η εμφανιση του δεν συναδει με το κυρος του σχολειου και οτι πρεπει να τα αφήσει να μακρύνουν. Φυσικά και δεν το έκανε αλλα οσα χρονια έμεινε έιχε να αντιμετωπισει τις μπηχτες του ιδιου και αρκετων συναδελφωνυποθετω δεν υπονοεις κατι για το νησι μου απλα το αναφερεις. προσωπικα δεν θα με αφορουσαν οι "μπηχτες" συναδελφων. Τραβουν κανα ζόρι?....καταλαβαινω, επισης, πως δεν ειναι ευκολο να ξεριζωθουν νοοτροπιες ετων. Αλλα, ας χαλαρωσουν και αυτοι (οι παλιοι) και ας κοιταξουν τα χιλιαδες προβληματα που συσσωρευσαν στα τοσα χρονια και τα πληρωνουν τωρα οι νεοι.Σκέφτομαι να κάνω τατουάζ το αδυσώπητο βλέμμα του Μάρκου στο δεξί μπράτσο και το "πρώτα ο μαθητής" στο αριστερό ..., θα συνάδει με το κύρος κάποιου σχολείου ανά την επικράτεια ... ή … θα ξεμείνω αδιόριστος …!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 08, 2010, 10:52:57 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 08, 2010, 10:48:51 pmΠαράθεση από: topsy στις Αυγούστου 08, 2010, 10:10:43 pmΜιλατε για τατουαζ και σκουλαρικια. Φίλος πληροφορικος, με το που εμφανιστηκε με το ξυρισμενο του κεφαλι στο σχολείο ενος νησιου (του δικου σου MARKOS), τον βουτηξε ο διευθυντής στο γραφειο και του είπε οτι η εμφανιση του δεν συναδει με το κυρος του σχολειου και οτι πρεπει να τα αφήσει να μακρύνουν. Φυσικά και δεν το έκανε αλλα οσα χρονια έμεινε έιχε να αντιμετωπισει τις μπηχτες του ιδιου και αρκετων συναδελφωνυποθετω δεν υπονοεις κατι για το νησι μου απλα το αναφερεις. προσωπικα δεν θα με αφορουσαν οι "μπηχτες" συναδελφων. Τραβουν κανα ζόρι?....καταλαβαινω, επισης, πως δεν ειναι ευκολο να ξεριζωθουν νοοτροπιες ετων. Αλλα, ας χαλαρωσουν και αυτοι (οι παλιοι) και ας κοιταξουν τα χιλιαδες προβληματα που συσσωρευσαν στα τοσα χρονια και τα πληρωνουν τωρα οι νεοι.Σκέφτομαι να κάνω τατουάζ το αδυσώπητο βλέμμα του Μάρκου στο δεξί μπράτσο και το "πρώτα ο μαθητής" στο αριστερό ..., θα συνάδει με το κύρος κάποιου σχολείου ανά την επικράτεια ... ή … θα ξεμείνω αδιόριστος …!θα συναδει συναδελφε και φιλε....να σαι βεβαιος! υ.γ. το βλεμμα μου ειναι πολυ γλυκο, αν το προσεξεις. Γιατι σας εκατσε ετσι, δεν μπορω να καταλαβω...
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 08, 2010, 11:24:19 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 08, 2010, 10:52:57 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 08, 2010, 10:48:51 pmΠαράθεση από: topsy στις Αυγούστου 08, 2010, 10:10:43 pmΜιλατε για τατουαζ και σκουλαρικια. Φίλος πληροφορικος, με το που εμφανιστηκε με το ξυρισμενο του κεφαλι στο σχολείο ενος νησιου (του δικου σου MARKOS), τον βουτηξε ο διευθυντής στο γραφειο και του είπε οτι η εμφανιση του δεν συναδει με το κυρος του σχολειου και οτι πρεπει να τα αφήσει να μακρύνουν. Φυσικά και δεν το έκανε αλλα οσα χρονια έμεινε έιχε να αντιμετωπισει τις μπηχτες του ιδιου και αρκετων συναδελφωνυποθετω δεν υπονοεις κατι για το νησι μου απλα το αναφερεις. προσωπικα δεν θα με αφορουσαν οι "μπηχτες" συναδελφων. Τραβουν κανα ζόρι?....καταλαβαινω, επισης, πως δεν ειναι ευκολο να ξεριζωθουν νοοτροπιες ετων. Αλλα, ας χαλαρωσουν και αυτοι (οι παλιοι) και ας κοιταξουν τα χιλιαδες προβληματα που συσσωρευσαν στα τοσα χρονια και τα πληρωνουν τωρα οι νεοι.Σκέφτομαι να κάνω τατουάζ το αδυσώπητο βλέμμα του Μάρκου στο δεξί μπράτσο και το "πρώτα ο μαθητής" στο αριστερό ..., θα συνάδει με το κύρος κάποιου σχολείου ανά την επικράτεια ... ή … θα ξεμείνω αδιόριστος …!θα συναδει συναδελφε και φιλε....να σαι βεβαιος! υ.γ. το βλεμμα μου ειναι πολυ γλυκο, αν το προσεξεις. Γιατι σας εκατσε ετσι, δεν μπορω να καταλαβω... μην τους δίνεις σημασία….....μια χαρά είναι το βλέμμα…..αυτοί είναι (παράξενοι) στο αλλο χερι κανε το τριφύλλι
μην τους δίνεις σημασία….....μια χαρά είναι το βλέμμα…..αυτοί είναι (παράξενοι) στο αλλο χερι κανε το τριφύλλι
Παιδιά...νομίζω πως μερικά πράγματα θα πρεπε να είναι πλέον αυτονόητα....απ'τη μία όπως προειπώθηκε πως κανένας μας δεν θα πήγαινε σαν τον καρνάβαλο στο σχολείο και απ'την άλλη πως εν έτει 2010 τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ δεν είναι το πρόβλημα!!