Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eφόσον δεν γίνεται διαγωνισμός ασεπ και δεν θα περαστούν ούτε μόρια ασεπ, πώς θα περάσουν μόρια προϋπηρεσίας στον πίνακα αναπληρωτών που έχει μόρια απ' όλα τα είδη???
Kλειδώνουν μόνο οι πίνακες διορισμού. Οι πίνακες αναπληρωτών θα ανανεωθούν και του χρόνου τον Ιούλιο με τα μόρια όσων δουλέψουν φέτος, αφού οι προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνουν με το τρέχον σύστημα και του χρόνου. Από τον Ιούλιο του '12 θα έχουμε τους νέους πίνακες διορισμών (από τον οποίο θα καλούνται και οι αναπληρωτές) με βάση την βαθμολογία όσων έχουν επιτυχία στο ΑΣΕΠ, όπου στα δευτερεύοντα προσόντα θα προστεθούν και τα μόρια που αντιστοιχούν στην προυπηρεσία που θα έχουν πάρει κατά τη διετή μεταβατική περίοδο (όσοι δουλέψουν κατά τη διάρκεια αυτής).
Είναι παράλογο και ηθικά και νομικά αστήρικτο να κλειδώνουν οι πίνακες ως προς την προϋπηρεσία... Μάλιστα, για όλους όσοι συμπληρώνουν 24μηνο με ΑΣΕΠ ή 30μηνο στο τέλος της κατ΄ ευφημισμόν διαμαντοπούλειας μεταβατικής (2012), η νομική δικαίωση έχει τεράστιες πιθανότητες πραγμάτωσης...
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 10, 2010, 01:19:59 pmKλειδώνουν μόνο οι πίνακες διορισμού. Οι πίνακες αναπληρωτών θα ανανεωθούν και του χρόνου τον Ιούλιο με τα μόρια όσων δουλέψουν φέτος, αφού οι προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνουν με το τρέχον σύστημα και του χρόνου. Από τον Ιούλιο του '12 θα έχουμε τους νέους πίνακες διορισμών (από τον οποίο θα καλούνται και οι αναπληρωτές) με βάση την βαθμολογία όσων έχουν επιτυχία στο ΑΣΕΠ, όπου στα δευτερεύοντα προσόντα θα προστεθούν και τα μόρια που αντιστοιχούν στην προυπηρεσία που θα έχουν πάρει κατά τη διετή μεταβατική περίοδο (όσοι δουλέψουν κατά τη διάρκεια αυτής). Ισχύει η επιτυχία όχι μόνο του ΑΣΕΠ του 2012 (αμφιβάλλω αν θα γίνει) αλλά και των δυο προηγούμενων... Αυτό ανφέρει ο νόμος...
Παράθεση από: sgrig στις Αυγούστου 10, 2010, 11:44:02 amΕίναι παράλογο και ηθικά και νομικά αστήρικτο να κλειδώνουν οι πίνακες ως προς την προϋπηρεσία... Μάλιστα, για όλους όσοι συμπληρώνουν 24μηνο με ΑΣΕΠ ή 30μηνο στο τέλος της κατ΄ ευφημισμόν διαμαντοπούλειας μεταβατικής (2012), η νομική δικαίωση έχει τεράστιες πιθανότητες πραγμάτωσης...Το 30μηνο είναι κλειστή κατηγορία και αφορά μόνο όσους συμπλήρωσαν 30 μήνες έως 30-6-2008 , άσχετα με το πότε θα τους προσλάβει (αρχικά είχε βάλει ορίζοντα 5ετίας , την οποία επέκτεινε κατά 2 -νομίζω- χρόνια , μέχρι το 2015). Για το 24μηνο+ΑΣΕΠ θέλει ψάξιμο με δικηγόρο , αν και προκειμένου να πάρουν τα χρήματα της αγωγής , οι δικηγόροι θα πουν όπως και να 'χει ότι θα δικαιωθείς...
Green οι πίνακες αναπληρωτών δε θα ανανεωθούν του χρόνου, τα μόρια θα περαστούν μετά το τέλος της μεταβατικής.Μου το είπαν ξεκάθαρα στο Υπουργείο.
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 10, 2010, 02:25:27 pmGreen οι πίνακες αναπληρωτών δε θα ανανεωθούν του χρόνου, τα μόρια θα περαστούν μετά το τέλος της μεταβατικής.Μου το είπαν ξεκάθαρα στο Υπουργείο.Δηλαδή οι προσλήψεις αναπληρωτών του χρόνου το Σεπτέμβρη θα γίνουν πάλι από τους φετινούς πίνακες με τη φετινή κατάταξη των υποψηφίων;
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 10, 2010, 02:27:14 pmΠαράθεση από: inw στις Αυγούστου 10, 2010, 02:25:27 pmGreen οι πίνακες αναπληρωτών δε θα ανανεωθούν του χρόνου, τα μόρια θα περαστούν μετά το τέλος της μεταβατικής.Μου το είπαν ξεκάθαρα στο Υπουργείο.Δηλαδή οι προσλήψεις αναπληρωτών του χρόνου το Σεπτέμβρη θα γίνουν πάλι από τους φετινούς πίνακες με τη φετινή κατάταξη των υποψηφίων; Έτσι το είχα αντιληφθεί και εγώ. Γι΄αυτό και στην αίτηση έβαλα μόνο συγκεκριμένες - λίγες περιοχές!
Οι αιτήσεις δεν έχουν σχέση.Δεν μπορεί να με υποχρεώσει να δηλώσω του χρόνου ό,τι δήλωσα φέτος.Αλλά τα μόρια δε θα προστεθούν ,ούτε βέβαια θα χαθούν.