*

Ψηφοφορία

Σωματείο αναπληρωτών με προϋπηρεσία στον κλειδωμένο πίνακα διορισμών

Επιθυμώ να γίνω μέλος ενός τέτοιου σωματείου
97 (81.5%)
Δεν επιθυμώ
22 (18.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 118

Αποστολέας Θέμα: Όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού  (Αναγνώστηκε 64727 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pygmaPE19

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού
« Απάντηση #210 στις: Αυγούστου 11, 2010, 12:01:31 pm »
Δεν πιστεύω ότι το υπουργείο έβγαλε τυχαία τις θέσεις με προυπηρεσία στην Ασπαίτε. Θα προσμετρηθεί η παιδαγωγική επάρκεια βάσει του νόμου που αναγράφει ότι οι πίνακες κλειδώνουν ως προς τις προυπηρεσίες. Επίσης αν διαβάσατε στην εγκύκλιο αναπληρωτών ανέγραφε ότι μπορούμε και μετά τη λήξη των αιτήσεων να υποβάλουμε παιδαγωγικό. Αυτό από ένα μέρος είναι λογικό εφόσον το υπουργείο θέλει να διορίσει τους πιο έμπειρους.. Νομίζω ότι αυτή θα είναι και η απάντηση που θα δοθεί. Εξάλλου και αυτοι που πήραν πέρσι παιδαγωγική επάρκεια πέρασαν κάποιους άλλους με επιτυχία ασεπ και πιο πολλά μόρια.. Απλά το θέμα είναι να πάρουν το παιδαγωγικό με νόμιμο τρόπο και όχι μέσω γνωστού εν μια νυκτί..

Επίσης αν κάποιος αποκτήσει τριτεκνία ή αναπηρία ή πολυτεκνία και αυτό θα τροποποιήσει τον πίνακα. Ο νόμος δυστυχώς ή ευτυχώς ψηφίστηκε με αυτή τη μορφή.

Επίσης τα άτομα που τα καλεί το υπουργείο για επιμόρφωση με βεβαιότητα θα προσφύγουν έχοντας και τον πρόσφατο νόμο με το μέρος τους αν τους υποβάλει το υπουργείο στην επιμόρφωση και μετά πάει να τροποποιήσει τα δεδομένα που είχαν όταν εισήχθηκαν.

ΥΓ: Προσωπικά δεν οφελούμαι...
Εαν δεν υπήρχε η κρίση θα διοριζόμασταν κανονικά με το 40%, δεν θα υπήρχαν λοιπόν θέσεις για άλλους παρατρεχάμενους. Σωστά?
Αυτοί ας κρατήσουν τα προσόντα τους για μετά. Αυτό είναι και το νόημα της μεταβατικής.
Ισως να έχουμε ακόμη ελπίδα "κάπως" να κλειδώσουμε τα ονόματά μας. Γι'αυτό ΠΙΕΣΤΕ όπως μπορείτε.
Μην το αφήνετε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:45:30 »

Αποσυνδεδεμένος pote tha kanei ksasteria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Αυγούστου 11, 2010, 12:21:01 pm »
Επίσης αν δεν υπήρχε η μεταβατική πολύ περισσότερα άτομα θα ξεμπέρδευαν με το 24μηνο! Σωστά; Αλλά δε γίνεται τίποτα βάσει του νόμου! Και επίσης αν δεν υπήρχε η μεταβατικη πολλά άτομα θα έπιαναν του χρόνου 24μηνο και θα διορίζονταν και αυτά! Αλλά δστυχώς αυτό το πράγμα που ψηφίστηκε είναι πολύ καλά μελετημένο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος KYRINIS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Αυγούστου 12, 2010, 02:36:55 am »
Μπορεί καποιος να μου στείλει μην?
.Θέλω να συμμετάσχω κι εγώ σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία για το διορισμό του 40% που τόσο αδικείται.

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Αυγούστου 12, 2010, 06:17:02 am »
Μπορεί καποιος να μου στείλει μην?
.Θέλω να συμμετάσχω κι εγώ σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία για το διορισμό του 40% που τόσο αδικείται.

http://www.exetaseis-asep.com/index.php/forum

καλημερα, δηλωσου εδω για την προσφυγη
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:45:30 »

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Αυγούστου 12, 2010, 09:08:41 am »
Συγνώμη ,για να καταλάβω κάτι. Εγώ που είμαι φιλόλογος και έχω ΑΣΕΠ αλλά και προυπηρεσία κάτω του 24μηνου ,γιατί να συμμετέχω σε μια τέτοια κίνηση ,τι μου εξασφαλίζει ,γιατί από αυτά που διάβαζα μου φάνηκε ότι εξυπηρετούνται όσοι όλοι δεν διορίστηκαν φέτος ή του χρόνου αν και έχουν δικαίωμα διορισμού.Εγώ που έχω εγκλωβιστεί στον πίνακα του 40% τι μπορώ να κάνω επιτέλους εκτός από υπομονή;;

Αποσυνδεδεμένος lg

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Αυγούστου 12, 2010, 09:37:30 am »
Δεν ξέρω τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Προφανώς αναφέρεσαι στους διορισμούς του 40% απο τον πίνακα διορισμών. Η αλήθεια είναι ότι αφού το προσόν της παιδαγωγικής κατάρτισης μπορεί να αποκτηθεί και κατά τη μεταβατική περίοδο, η σειρά στις πρώτες θέσεις του πίνακα μπορεί να αλλάξει. Ρώτα στο Υπουργείο. Ίσως και η κατάταξη για το 40% να έχει "κλειδώσει" και να είναι η φετινή και για του χρόνου.
Εγώ ακόμα περιμένω να γίνω δεκτός από το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ αν και με master, μεγάλο βαθμό πτυχίου, γλώσσες κλπ... Αρχίζω και πιστεύω διάφορα που ακούω....
Στο μεταξύ όμως σε πρόλαβε η ΑΣΠΑΙΤΕ και την προηγούμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την εγκύκλιο διορισμών, εβγαλε εγκύκλιο στις 04.08 για την εισαγωγή 80 εκπαιδευτικών με προϋπηρεσία 30 και άνω αλλά και 24 και άνω στο ετήσιο πρόγραμμα παιδ. κατάρτ. ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
Οσον αφορά την ειδικότητά μου ΠΕ19, υπάρχουν τέτοια άτομα στον πίνακα και φυσικά με προϋπηρεσία στη Σιβιτανίδειο.
Γι'αυτό ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ!!!!
Ολοι αυτοί τελειώνοντας την ΑΣΠΑΙΤΕ θα προταχθούν στους πίνακες και θα διοριστούν αφήνοντας εμας έξω.
Και εγώ έχω ΑΣΠΑΙΤΕ αλλά μπήκα με κριτήρια και όχι με τη βυσματική προϋπηρεσία της Σιβιτανιδείου.
Αν σας θίγει το παραπάνω μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην κίνηση των αδιοριστων.

Και αυτοί που ξεκίνησαν μεταπτυχιακό στις επιστήμες αγωγής πριν ψηφιστεί ο νόμος και δεν έχουν τελειώσει ακόμα δεν είχασν προγραμματισει τη ζωή τους?
Αυτοί που πέρισυ με την τροπολογία Λυκουρέντζου διορίστηκαν και έμειναν έξω κάποιοι άλλοι...???
Απλά τώρα κοιτάμε όλοι την πάρτυ μας και ποιος θα κλείσει τελευταίος την πόρτα του διορισμού....Γιατί μετά ΑΣΕΠ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος lg

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Αυγούστου 12, 2010, 09:39:30 am »
Συγνώμη ,για να καταλάβω κάτι. Εγώ που είμαι φιλόλογος και έχω ΑΣΕΠ αλλά και προυπηρεσία κάτω του 24μηνου ,γιατί να συμμετέχω σε μια τέτοια κίνηση ,τι μου εξασφαλίζει ,γιατί από αυτά που διάβαζα μου φάνηκε ότι εξυπηρετούνται όσοι όλοι δεν διορίστηκαν φέτος ή του χρόνου αν και έχουν δικαίωμα διορισμού.Εγώ που έχω εγκλωβιστεί στον πίνακα του 40% τι μπορώ να κάνω επιτέλους εκτός από υπομονή;;

Μόνο ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Αποσυνδεδεμένος ouff

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Αυγούστου 12, 2010, 12:11:35 pm »
Στάλθηκε από: lampros

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=20287.15

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Αυγούστου 12, 2010, 07:44:19 pm »
Δεν συμβαίνει καμία διαπλοκή στη δεύτερη προκήρυξη που έβγαλε η ΑΣΠΑΙΤΕ. Πάντα τα τελευταία χρόνια η ΑΣΠΑΙΤΕ βγάζει δύο προκηρύξεις. Μια με βάση μόνο τα ακαδημαϊκά προσόντα των ενδιαφερομένων και μία δεύτερη για κάποιο περιορισμένο αριθμό ατόμων από τον πίνακα αναπληρωτών. Συνήθως αφορά άτομα που είναι κοντά στο διορισμό και τους λείπει μόνο η παιδαγωγική κατάρτιση για να το καταφέρουν, πχ έχουν πάνω από 24 μήνες προϋπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, οπότε τους καλεί και η ΑΣΠΑΙΤΕ να βγάλουν και το ΕΠΠΑΙΚ για να μπορέσουν τελικά να διοριστούν την επόμενη χρονιά. Δεν το βρίσκω κακό, ούτε παίρνουν τη θέση κάποιου άλλου. Δεν πρέπει και αυτοί που γυρνάνε χρόνια την Ελλάδα ως ωρομίσθιοι και αναπληρωτές κάποια στιγμή να αποκατασταθούν;
Ούτε είναι όλες οι προϋπηρεσίες πλασματικές, μη γενικεύουμε τις λίγες περιπτώσεις που μάζεψαν βισματικά προϋπηρεσία μέσω πχ της Σιβιτανιδείου. Εξάλλου και για τις θέσεις με προσόντα μπορούν να γίνουν λαμογιές και να μπούνε στο ΕΠΠΑΙΚ άτομα με λιγότερα προσόντα από άλλους που μένουν έξω.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2010, 07:45:55 pm από Green »

Αποσυνδεδεμένος christina_k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Αυγούστου 12, 2010, 10:57:23 pm »
Στάλθηκε από: lampros

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=20287.15

Έχεις δίκιο... Έχω αναρτήσει ένα post στον παραπάνω σύνδεσμο.

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Αυγούστου 12, 2010, 11:32:14 pm »
Δεν συμβαίνει καμία διαπλοκή στη δεύτερη προκήρυξη που έβγαλε η ΑΣΠΑΙΤΕ. Πάντα τα τελευταία χρόνια η ΑΣΠΑΙΤΕ βγάζει δύο προκηρύξεις. Μια με βάση μόνο τα ακαδημαϊκά προσόντα των ενδιαφερομένων και μία δεύτερη για κάποιο περιορισμένο αριθμό ατόμων από τον πίνακα αναπληρωτών. Συνήθως αφορά άτομα που είναι κοντά στο διορισμό και τους λείπει μόνο η παιδαγωγική κατάρτιση για να το καταφέρουν, πχ έχουν πάνω από 24 μήνες προϋπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, οπότε τους καλεί και η ΑΣΠΑΙΤΕ να βγάλουν και το ΕΠΠΑΙΚ για να μπορέσουν τελικά να διοριστούν την επόμενη χρονιά. Δεν το βρίσκω κακό, ούτε παίρνουν τη θέση κάποιου άλλου. Δεν πρέπει και αυτοί που γυρνάνε χρόνια την Ελλάδα ως ωρομίσθιοι και αναπληρωτές κάποια στιγμή να αποκατασταθούν;
Ούτε είναι όλες οι προϋπηρεσίες πλασματικές, μη γενικεύουμε τις λίγες περιπτώσεις που μάζεψαν βισματικά προϋπηρεσία μέσω πχ της Σιβιτανιδείου. Εξάλλου και για τις θέσεις με προσόντα μπορούν να γίνουν λαμογιές και να μπούνε στο ΕΠΠΑΙΚ άτομα με λιγότερα προσόντα από άλλους που μένουν έξω.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ .......αναπληρωτες ΠΕ 18-12 ΤΕΧΝ. ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ 30 μηνων προυπηρεσια....2 θεσεις :1 πατρα 1 ιωαννινα...δεν υπαρχει υποψηφιος...την περατωσαμε ολοι οι τριανταμηνιτες....τι συμβαινει αραγε?? τσαμπα παραβολα? εισαγωγη χωρις να εχχουν το τυπικο των 30 μηνων στις 30-6-2008??? εξυπηρετηση γνωστων?? τι απόλα?// ας μου εξηγηση και εμενα καποιος για να το καταλαβω..
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Αυγούστου 13, 2010, 07:46:52 am »
Το να προκηρύσσει θέσεις ενώ δεν υπάρχουν άτομα που να πληρούν τις προυποθέσεις για να τις καταλάβουν, είναι όντως περίεργο. Θα μείνουν άραγε εν τέλει κένες ή θα πάρουν επιλαχόντες. Και ποιοί θεωρούνται επιλαχόντες σε μία τέτοια περίπτωση; Άτομα που στις 30/6/2008 είχαν για λίγο χάσει το 30μηνο; Θα έλεγα να επικοινωνήσετε με την ΑΣΠΑΙΤΕ για εξηγήσεις.

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Αυγούστου 13, 2010, 09:54:24 am »
Καλημερα.Και στους μηχανολογους συμβαινει κατι περιεργο αφου προκυρησσει η ΑΣΠΑΙΤΕ 1 θεση 24μηνο με επιτυχια ΑΣΕΠ,ενω εμεις δεν ειχαμε ποτε επιτυχοντες στον κλαδο μας.ΤΙ θα την κανει αυτην την θεση?Που θα την δωσει?ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε τα ματια μας ανοικτα!!!!!!!!!!!!
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Αυγούστου 13, 2010, 11:02:30 am »
Καλημερα.Και στους μηχανολογους συμβαινει κατι περιεργο αφου προκυρησσει η ΑΣΠΑΙΤΕ 1 θεση 24μηνο με επιτυχια ΑΣΕΠ,ενω εμεις δεν ειχαμε ποτε επιτυχοντες στον κλαδο μας.ΤΙ θα την κανει αυτην την θεση?Που θα την δωσει?ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε τα ματια μας ανοικτα!!!!!!!!!!!!
Και ομως στη θεση 196 στον πινακα αναπληρωτων υπαρχει.  στο δικο μου κλαδο δεν υπαρχει 1000%. τους ξερω ολους .
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182813
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)