0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα πως ειναι δυνατον να διοριζονται 32 θεολογοι και απο εμας 13?
το 13 φαντάζομαι κανείς δεν το περίμενε...μα ούτε καν τους μισούς από την β φουρνιά του ασεπ δεν πήρε...μακάρι να μας περιμένει καμιά ευχάριστη έκπληξη στην γωνία...αν και δεν το βλέπω...πόσες θέσεις είχαν βγάλει στον ασεπ του 08 μήπως θυμάται κανείς?
Stoxos htan na adeiasoyn oi pinakes nomizw oti ta katafere kaneis de tha ksanasxolithei.....me 13 atoma kathe xrono tha dioristw sta 65 k an!!!!!(sorry alla exei mplokarei to plhktrologio k grafei mono agglika)
παιδια, παντως στην δικη μου περιοχη υπήρχαν παντα υπεραριθμοι αγγλικοι που τους εκανε πασα η δευ/θμια στην πρωτο/θμια και παλι δεν μπορουσε να τους τοποθετησει καπου. Υπήρχαν/Υπαρχουν 3-4 αγγλικοι σε γραφεια της δευτ/ θμιας της περιοχης και καθονται και μαλίστα περυσι εσταλησαν ακομα και στη δημ βιβλιοθηκη για να καλυψουν ωραριο. επισης να θυμησω - το εχω ξαναγραψει - ο διευθυντης της δευ/θμις της περιοχης μας , εβγαζε κενα αγγλικων χωρις να υπαρχουν για να εξυπηρετησει το κομμα!!! αν εχει γινει αυτο γενικως......, και αν εχει συμμαζεψει - λεω τωρα εγω- αυτα που τοσα χρονια , ηταν ασυμαζευτα, τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα για μας!!!