0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Joanna ενω οι ωρομίσθιοι είναι ανα διδακτικό και ανα περιφέρεια οι ολοήμεροι είναι ανα διδακτικό...και ας λέει και ανα περιφέρεια αφού πάνω κάτω έχουμε την ίδια σειρά με τον πίνακα αναπληρωτών...
Δεν μπορω να απαντήσω γιατί είναι διαφορετικά από πέρυσι...(είναι σε άδεια και η Αννούλα, να μην την ενοχλώ... )'Οσο για το αν έκαναν λάθος τι να πω? θεωρώ πως ναι αλλά δεν ξέρω αν θα βγάλουν το "ανα περιφέρεια" ή αν θα σπάσουν τους πίνακες τελικά ανα περιφέρεια και ανα διδακτικό. Θα μάθουμε στη επόμενη ανανέωση...να έχει ενα ενδιαφέρον και η ζωή μας αυγουστιάτικα...
Ρε παιδιά, πώς θα ξέρω αν διοριζόμουν φέτος ή του χρόνου;Μπορεί κάποιος να το υπολογίσει με σιγουριά;
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 13, 2010, 09:58:23 pmΡε παιδιά, πώς θα ξέρω αν διοριζόμουν φέτος ή του χρόνου;Μπορεί κάποιος να το υπολογίσει με σιγουριά; Θα διοριζόταν κανείς σίγουρα φέτος, αν:1ον, ήταν στο 60%, δηλαδή διοριστέος του ΑΣΕΠ 2008 (114 άτομα συνολικά) ή 2ον, ήταν στο 40%, (συνολικά 76 άτομα, 38 το 50% που θα έπαιρνε φέτος), που φαίνεται από τη θέση που έχει στον πίνακα διορισμών (έως, ας πούμε, το νούμερο 38 ή το 76) ή τη θέση που θα είχε στον πίνακα διορισμών αν αφαιρούσε ασεπίτες και 24μηνίτες που ήταν μπροστά του, ή3ον, ήταν στο 24μηνο+ΑΣΕΠ ή 30μηνοΚαι οι 3 κατηγορίες αυτές κατοχυρώνουν δικαίωμα διορισμού βάσει νόμου, με μια μικρή επιφύλαξη για το 24μηνο+ΑΣΕΠ γιατί, ως γνωστόν, λέει "σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας".
και κατι αλλο οσον αφορα τα ατομα που ενω δεν συμπληρωνουν 24μηνο κ μπηκαν στον πινακα με 23,6 κ μορια τι μπορουμε να κανουμε??? ευχαριστω πολυ