0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: atherina στις Αυγούστου 30, 2010, 09:09:03 pmannoula1983 δεν ειπε κανεις οτι δε θα μετραει η προυπηρεσια αλλα ο συντελεστης μας νοιαζει..γιατι αν εγω κ εσυ εχουμε τον ιδιο βαθμο ασεπ και εγω εχω δυο χρονια προυπηρεσια κ εσυ οχι αλλα εσυ εχεις αριστη ξενη γλωσσα και εγω οχι θα διοριστεις εσυ!!!δεν ειναι αυτο υποτιμηση της προυπηρεσίας;Θα σου πω την προσωπική μου γνώμη και μόνο και δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανένας εδώ μέσα. Όπως μετράει η προϋπηρεσία έτσι πρέπει να μετράνε και όλα τα υπόλοιπα. Ανήκω στην γενιά των παιδιών με 3 γλώσσες άριστα, μεταπτυχιακό και την προϋπηρεσία μου φυσικά. Ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσω από να τα έχω κρεμασμένα στον τοίχο. Όπως και στους υπόλοιπους διαγωνισμούς μετράνε αυτά τα προσόντα καιρός είναι να μετρήσουνε και σε εμάς.
annoula1983 δεν ειπε κανεις οτι δε θα μετραει η προυπηρεσια αλλα ο συντελεστης μας νοιαζει..γιατι αν εγω κ εσυ εχουμε τον ιδιο βαθμο ασεπ και εγω εχω δυο χρονια προυπηρεσια κ εσυ οχι αλλα εσυ εχεις αριστη ξενη γλωσσα και εγω οχι θα διοριστεις εσυ!!!δεν ειναι αυτο υποτιμηση της προυπηρεσίας;
αντε να ειναι 4000 το πολυ οι δασκαλοι να μην ειναι οι υπολοιπο αναπληρωτες νηπιαγωγοι
Παράθεση από: giota.pat. στις Αυγούστου 30, 2010, 09:23:14 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:59:19 pmΠαράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 08:52:23 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:44:07 pm Υπάρχει και το 30μηνο μην το ξεχνάς......Αυτό που θα συμβεί του χρόνου είναι ότι όσοι θα διοριστούν θα είναι από 24μηνο και 30μηνο (αφού οι ασεπίτες έφυγαν τώρα). Το θέμα είναι πόσοι θα διοριστούν.......Από το μεθεπόμενο χρόνο θα διορίζονται αποκλειστικά και μόνο όσοι γράφουν στον ΑΣΕΠ (σημείωση:όσοι έχουμε προϋπηρεσία θα προστίθεται στον βαθμό του γραπτού μας). Κερδισμένοι βγαίνουμε......Δεν έχουν φύγει όλοι οι Ασεπίτες. Υπάρχουν πολλά άτομα ακόμα να διοριστούν απο Ασεπ νηπιαγωγώνΑπό τον τελευταίο γραπτό διαγωνισμό διορίστηκαν όλοι οι "διοριστέοι"Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. ΔΕΝ έχουν φύγει όλοι οι διοριστέοι. Υπάρχουν ακόμα περιπου 100 άτομα, ένα απο το οποίο είμαι και εγώ.
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:59:19 pmΠαράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 08:52:23 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:44:07 pm Υπάρχει και το 30μηνο μην το ξεχνάς......Αυτό που θα συμβεί του χρόνου είναι ότι όσοι θα διοριστούν θα είναι από 24μηνο και 30μηνο (αφού οι ασεπίτες έφυγαν τώρα). Το θέμα είναι πόσοι θα διοριστούν.......Από το μεθεπόμενο χρόνο θα διορίζονται αποκλειστικά και μόνο όσοι γράφουν στον ΑΣΕΠ (σημείωση:όσοι έχουμε προϋπηρεσία θα προστίθεται στον βαθμό του γραπτού μας). Κερδισμένοι βγαίνουμε......Δεν έχουν φύγει όλοι οι Ασεπίτες. Υπάρχουν πολλά άτομα ακόμα να διοριστούν απο Ασεπ νηπιαγωγώνΑπό τον τελευταίο γραπτό διαγωνισμό διορίστηκαν όλοι οι "διοριστέοι"
Παράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 08:52:23 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:44:07 pm Υπάρχει και το 30μηνο μην το ξεχνάς......Αυτό που θα συμβεί του χρόνου είναι ότι όσοι θα διοριστούν θα είναι από 24μηνο και 30μηνο (αφού οι ασεπίτες έφυγαν τώρα). Το θέμα είναι πόσοι θα διοριστούν.......Από το μεθεπόμενο χρόνο θα διορίζονται αποκλειστικά και μόνο όσοι γράφουν στον ΑΣΕΠ (σημείωση:όσοι έχουμε προϋπηρεσία θα προστίθεται στον βαθμό του γραπτού μας). Κερδισμένοι βγαίνουμε......Δεν έχουν φύγει όλοι οι Ασεπίτες. Υπάρχουν πολλά άτομα ακόμα να διοριστούν απο Ασεπ νηπιαγωγών
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:44:07 pm Υπάρχει και το 30μηνο μην το ξεχνάς......Αυτό που θα συμβεί του χρόνου είναι ότι όσοι θα διοριστούν θα είναι από 24μηνο και 30μηνο (αφού οι ασεπίτες έφυγαν τώρα). Το θέμα είναι πόσοι θα διοριστούν.......Από το μεθεπόμενο χρόνο θα διορίζονται αποκλειστικά και μόνο όσοι γράφουν στον ΑΣΕΠ (σημείωση:όσοι έχουμε προϋπηρεσία θα προστίθεται στον βαθμό του γραπτού μας). Κερδισμένοι βγαίνουμε......
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 09:17:31 pmΠαράθεση από: atherina στις Αυγούστου 30, 2010, 09:09:03 pmannoula1983 δεν ειπε κανεις οτι δε θα μετραει η προυπηρεσια αλλα ο συντελεστης μας νοιαζει..γιατι αν εγω κ εσυ εχουμε τον ιδιο βαθμο ασεπ και εγω εχω δυο χρονια προυπηρεσια κ εσυ οχι αλλα εσυ εχεις αριστη ξενη γλωσσα και εγω οχι θα διοριστεις εσυ!!!δεν ειναι αυτο υποτιμηση της προυπηρεσίας;Θα σου πω την προσωπική μου γνώμη και μόνο και δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανένας εδώ μέσα. Όπως μετράει η προϋπηρεσία έτσι πρέπει να μετράνε και όλα τα υπόλοιπα. Ανήκω στην γενιά των παιδιών με 3 γλώσσες άριστα, μεταπτυχιακό και την προϋπηρεσία μου φυσικά. Ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσω από να τα έχω κρεμασμένα στον τοίχο. Όπως και στους υπόλοιπους διαγωνισμούς μετράνε αυτά τα προσόντα καιρός είναι να μετρήσουνε και σε εμάς.Καταρχην, συμφωνω με atherina. annoula1983 οντως ηρθε η ωρα να εκμεταλευτεις τα πτυχια των 3 γλωσσων που εχεις κ φυσικά και το μεταπτυχιακο σου, αλλα μαλλον ξεχνάς κατι σημαντικό...την ειδικότητα σου. Εισαι νηπιαγωγός. Ουτε Αγγλικα θα πας να μαθεις στα νήπια, ουτε Γαλλικά, ουτε Κινέζικα! Πιο ουσιαστικο απο την καθημερινη επαφη με τα παιδια μεσα στην ταξη δεν υπαρχει. Οσες ξενες γλώσσες και αν γνωρίζεις , δεν θα σε κανουν καλυτερη παιδαγωγο, ουτε εμπειρη για να αντιμετωπιζεις σημαντικες καταστασεις και συμπεριφορες των παιδιων μεσα στο σχολειό. Οσο για το μεταπτυχιακο συμφωνω οτι πρεπει να μοριοδοτειται εφοσον σχετιζεται με την ειδικοτητα μας. Αλλα δε μπορω να διανοηθω οτι τα Αγλικα και η Πληροφορικη μοριοδοτουνται με 2 και 3 μορια και η προυπηρεσια με 0,1. Δεν μπορεις να συγκρίνεις τα κριτήρια πρόσληψης των εκαπιδευτικων με τα κριτηρια προσληψης των αλλων διαγωνισμων. Δεν θα πας να δουλεψεις ουτε σε ενα γραφειο , ουτε σε μια επιχειρηση ωστε να απαιτουνται κ να χρειαζονται αυτα τα προσοντα. Η διδακτικη εμπειρια ειναι το α και το ω και αυτο θα επρεπε να ήταν το πρωταρχικο και σημαντικότερο κριτηριο για να δουλεψεις , εφοσον βεβαια ειχες περασει στον ασεπ. Οχι αυτο το μπαχαλο που εχει γινει τωρα!
καλησπέραείναι σωστό το σκεπτικό μου? :1600 - 1700 άτομα αναπληρωτές όπως πέρυσι και προπερσιπερυσι εφτασαν τα 700 άτομα οι μονιμοι, φέτος έχει πάρει 350 μονιμους, μένουν άλλοι 300 πες που κανονικά θα είχαν μόνιμο διορισμό αλλά θα μπουν αναπληρωτές φτάνουμε στους 2000πόσοι είναι αυτοί που βγήκαν στη σύνταξη από τους 11500? 500?μήπως ξέρει κανείς να ενημερώσει?νομίζω μπορουμε να μιλάμε πάνω από 2000 αναπληρωτές, οχι ομως 2800 (μακαρι βεβαια)ας σχολιάσει κάποιος, δεν ξέρω αν υπολογίζω σωστά
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 09:25:42 pmΠαράθεση από: giota.pat. στις Αυγούστου 30, 2010, 09:23:14 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:59:19 pmΠαράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 08:52:23 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:44:07 pm Υπάρχει και το 30μηνο μην το ξεχνάς......Αυτό που θα συμβεί του χρόνου είναι ότι όσοι θα διοριστούν θα είναι από 24μηνο και 30μηνο (αφού οι ασεπίτες έφυγαν τώρα). Το θέμα είναι πόσοι θα διοριστούν.......Από το μεθεπόμενο χρόνο θα διορίζονται αποκλειστικά και μόνο όσοι γράφουν στον ΑΣΕΠ (σημείωση:όσοι έχουμε προϋπηρεσία θα προστίθεται στον βαθμό του γραπτού μας). Κερδισμένοι βγαίνουμε......Δεν έχουν φύγει όλοι οι Ασεπίτες. Υπάρχουν πολλά άτομα ακόμα να διοριστούν απο Ασεπ νηπιαγωγώνΑπό τον τελευταίο γραπτό διαγωνισμό διορίστηκαν όλοι οι "διοριστέοι"Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. ΔΕΝ έχουν φύγει όλοι οι διοριστέοι. Υπάρχουν ακόμα περιπου 100 άτομα, ένα απο το οποίο είμαι και εγώ. Όπως λέμε και στη Θεσσαλονίκη: Πλάκα με κάνεις;;;;;;;;Και για ποιο λόγο, αν επιτρέπετε, δεν σας κάλεσαν;;;;
Παράθεση από: giota.pat. στις Αυγούστου 31, 2010, 01:05:35 amΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 09:25:42 pmΠαράθεση από: giota.pat. στις Αυγούστου 30, 2010, 09:23:14 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:59:19 pmΠαράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 08:52:23 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:44:07 pm Υπάρχει και το 30μηνο μην το ξεχνάς......Αυτό που θα συμβεί του χρόνου είναι ότι όσοι θα διοριστούν θα είναι από 24μηνο και 30μηνο (αφού οι ασεπίτες έφυγαν τώρα). Το θέμα είναι πόσοι θα διοριστούν.......Από το μεθεπόμενο χρόνο θα διορίζονται αποκλειστικά και μόνο όσοι γράφουν στον ΑΣΕΠ (σημείωση:όσοι έχουμε προϋπηρεσία θα προστίθεται στον βαθμό του γραπτού μας). Κερδισμένοι βγαίνουμε......Δεν έχουν φύγει όλοι οι Ασεπίτες. Υπάρχουν πολλά άτομα ακόμα να διοριστούν απο Ασεπ νηπιαγωγώνΑπό τον τελευταίο γραπτό διαγωνισμό διορίστηκαν όλοι οι "διοριστέοι"Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. ΔΕΝ έχουν φύγει όλοι οι διοριστέοι. Υπάρχουν ακόμα περιπου 100 άτομα, ένα απο το οποίο είμαι και εγώ. Όπως λέμε και στη Θεσσαλονίκη: Πλάκα με κάνεις;;;;;;;;Και για ποιο λόγο, αν επιτρέπετε, δεν σας κάλεσαν;;;;Γιατί δεν διόρισαν όπως όφειλαν όλους τους Ασεπίτες που είχαν κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμου.Τους μισούς φέτος κ τους άλλους μισούς του χρόνου...