0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(θα σου απαντησω οπως εκφραζεσαι εις την ελληνικη)....να με συμπαθας μαντμαζελ αλλα εκτος του οτι σχεδον ολες μιλαμε αγγλικα,γνωριζουμε να κανουμε προτζεκτ διαπολιτισμικα και εστιαζουμε στην πολυπολιτισμικοτητα και τις φυλες ....και στο κατω κατω αν αρχισεις να μιλας γαλλικα,γερμανικα ειτε σουαχιλι στην ταξη, για τα παιδια θα ειναι το ιδιο και το αυτο...απλα θα σε κοιτανε με ανοιχτο το στομα! αααα και σταματα το δασκαλιστικο υφακι σου της προστακτικης γιατι τα νευρα μας δεν αντεχουν και πολλα δεν μπορω τις μαλ... (οπως θα ελεγες και εσυ που μιλας και ΕΛΛΗΝΙΚΑ πανεπιστημιου,master και δεν συμμαζευεται) ολοι ειμαστε στρεσαρισμενοι δεν θελουμε αλλους βραχναδες, μας μειωνει το κρατος δε θα το κανεις και εσυ!τωρα που το σκεφτομαι...... Μπας και και εισαι η γνωστη ΑΝΝΟΥΛΑ και μας παιδευεις απο εχθες?συγνωμη συναδελφοι που εγινε καταχρηση του χωρου αλλα......μεχρι εδω φτανεις,καπου πρεπει να αντιδρασεις!
Παράθεση από: libra στις Αυγούστου 31, 2010, 03:18:28 pmannoula83 γενικα εχεις μια επαρση και πρεπει να το προσεξεις, ο γραπτος λογος ειναι πιο σκληρος απο τον προφορικο που βλεπεις και ψυχολογεις τον αλλον...αλλαξε τροπο...παρεξηγησε! οσο για τις γλωσσες που ξερεις βρε καλο μου...τουρκικα και αλβανικα μιλας και σου φανηκαν τοοοοσο χρησιμες στην ταξη? αν ναι εχεις απολυτο δικιο,θα διευκολυνθεις! καλη τυχη...θα σου χρειαστει σιγουρα!Ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση, αλλά πρέπει να σταματήσετε να ζείτε σε συννεφάκι κάποιες από εσάς. Το τονίζω με αγάπη. Καταννοώ τη θέση σας αφού και εγώ μαζί σας είμαι. Όσο για την έπαρση: δεν θέλεις να με δεις με έπαρση.....Αλβανικά δεν μιλώ. Ούτε τούρκικα, αν και θα έπρεπε να μάθω πλάκα πλάκα. Ποτέ δεν ξέρεις..... Οι μητέρες που είχα ήταν αγγλίδες κυρίως. Ξέρεις, τουρίστρια στην Ελλάδα που ερωτεύεται το greek καμάκι και μετά παντρεύονται. Το γενικότερο νόημα με τις ξένες γλώσσες σε ότι αφορά το νηπιαγωγείο είναι ένας (από τους πολλούς τρόπους) να δείξεις στα παιδιά ότι ο άνθρωπος που μιλά ξένη γλώσσα δεν είναι διαφορετικός και κακός σε σχέση με εμάς. Άσε που τα περισσότερα νήπια που έχουν μεγαλύτερα αδελφάκια γνωρίζουν λεξούλες και τις "πετάνε" στο σχολείο. Το εκμεταλλεύεσαι καταλλήλως και μιλάς για την πολυπολιτισμικότητα, τις φυλές κλπ..... κάνεις πολύ ωραίο project.Είδες που όλα χρειάζονται;;;;;Ααααα και ένα τελευταίο: χρειάζονται και για τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προσφέρει δωρεάν ταξίδια ανταλλαγής κλπ..... μέσω προγραμμάτων Erasmus (δυστυχώς πρέπει να είσαι μόνιμος για να λάβεις μέρος, αφού μια χρονιά δεν αρκεί)
annoula83 γενικα εχεις μια επαρση και πρεπει να το προσεξεις, ο γραπτος λογος ειναι πιο σκληρος απο τον προφορικο που βλεπεις και ψυχολογεις τον αλλον...αλλαξε τροπο...παρεξηγησε! οσο για τις γλωσσες που ξερεις βρε καλο μου...τουρκικα και αλβανικα μιλας και σου φανηκαν τοοοοσο χρησιμες στην ταξη? αν ναι εχεις απολυτο δικιο,θα διευκολυνθεις! καλη τυχη...θα σου χρειαστει σιγουρα!
εχεις απολυτο δικιο αλλα ειναι αυτα που μας απασχολουν!!! για να κανουμε ομως και μια τελευταια πλακιτσα μηπως και ευθυμησουμε λιγακι......Ξερετε ποια ανεκδοτα θα ηταν δημοφιλη στη φετινη σχολικη χρονια??? Αυτα με την μικρη-Αννουλα ................ΤΕΛΟΣ.....στην αγωνια μας πισω παλι...
«Δεν θα υπάρξουν τμήματα με 40 μαθητές»: Μια δήλωση-δέσμευση που θυμίζει παρελθόν, του Χρήστου Κυργιάκηhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=8286
Συνάδελφοι, έχω μια απορία. Αύριο ανοίγουν τα σχολεία και σκέφτομαι, τόσα νηπιαγωγεία στην επαρχία που δεν υπάρχει νηπιαγωγός, πώς θα ανοίξουν; Εντάξει, στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις μπορεί να είναι ολοήμερα, πολυθέσια και άλλα και να υπάρχουν νηπιαγωγοί που θα κάνουν τις εγγραφές κανονικά και ό,τι άλλο χρειάζεται. Αυτά όμως που δεν είναι και δεν υπάρχει νηπιαγωγός; Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει αν δεν ανοίξει στην ώρα του. Ακόμα και σε αυτό υποτιμούν τον κλάδο μας.