0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κανείς να μου πει που μπορώ να βρω τον πίνακα της Ιωάννας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Έκανα μια λεπτομερή εκκαθάριση στον πίνακα αναπληρωτών (σε σχέση με τη δική μου επίσημη θέση: 1194 - τελευταία ενημέρωση):Αφαίρεσα τους 3 30μηνίτες, τους 85 24μηνίτες, τους 136 του 40% και 102 από 204 ΑΣΕΠίτες που βρίσκονται μπροστά μου = 868Από αυτή τη θέση, πρέπει ν' αφαιρεθούν και όσοι διοριστούν απ' τις ειδικές κατηγορίες. Η εγκύκλιος αυτών των κατηγοριών αναφέρεται σε 19 πολύτεκνους, 19 άτομα με αναπηρία και 12μηνο, 7 γονείς παιδιών με αναπηρία και 12μηνο ...Από τη θέση 868 της πρώτης εκκαθάρισης (μετά τους κανονικούς διοριστέους), αφαιρώ 8 πολύτεκνους (οι λοιποί των πρώτων 19 του ειδικού πίνακα Α δε βρίσκονται στον πίνακα αναπληρωτών), 17 άτομα με αναπηρία (από τους 19 του πίνακα
το οποίο το ανοίγουμε με ποιο προγραμμα;;;;;
Έχουμε, έστω και ανεπίσημα αλλά υπεύθυνα, κάποια εικόνα για τον αριθμό των συνταξιοδοτήσεων; Γιατί όσα ακούγονται έχουν δημιουργήσει υπεραισιοδοξία ως προς τον αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών.... Μακάρι να είναι πραγματικότητα τα όσα λέγονταν περί των συνταξιοδοτήσεων...