Σύνολο ψηφοφόρων: 106
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:16:06 pmΠαράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:13:57 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:03:34 pmΠόσοι από σας, αν σας είχαν κάνει πρόταση (όχι από μία, αλλά από αρκετές πλευρές) να πάτε αναπληρωτές πριν από 2-3 χρόνια παρακάμπτοντας τα νόμιμα και χωρίς να το μάθει κανέναςκαι τώρα θα'χατε τον διορισμό στο τσεπάκι, δεν θα το κάνατε; (Το αποτέλεσμα είναι να'μαι αδιόριστη ακόμη.Γιατί εγώ το ΕΚΑΝΑ και μάλιστα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά! Το απέκλεισα αμέσως! Και δεν θα κουραστώ να το λέω!Εκκλησιαστικό;;;Όχι, Πάνο, καθόλου Εκκλησιαστικό αφού το θέτεις έτσι, δεν τα πάω καλά με τους παππάδες...Ναυτικό Λύκειο; Ποιο παράθυρο υπήρχε ακόμη για αναπληρωτές;ΥΓ. Χρειάζομαι στοιχεία για την συγγραφή του επόμενου πονήματός μου: "Αδιοριστία, ευκαιρίες, πάθη και ηθική".
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:13:57 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:03:34 pmΠόσοι από σας, αν σας είχαν κάνει πρόταση (όχι από μία, αλλά από αρκετές πλευρές) να πάτε αναπληρωτές πριν από 2-3 χρόνια παρακάμπτοντας τα νόμιμα και χωρίς να το μάθει κανέναςκαι τώρα θα'χατε τον διορισμό στο τσεπάκι, δεν θα το κάνατε; (Το αποτέλεσμα είναι να'μαι αδιόριστη ακόμη.Γιατί εγώ το ΕΚΑΝΑ και μάλιστα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά! Το απέκλεισα αμέσως! Και δεν θα κουραστώ να το λέω!Εκκλησιαστικό;;;Όχι, Πάνο, καθόλου Εκκλησιαστικό αφού το θέτεις έτσι, δεν τα πάω καλά με τους παππάδες...
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:03:34 pmΠόσοι από σας, αν σας είχαν κάνει πρόταση (όχι από μία, αλλά από αρκετές πλευρές) να πάτε αναπληρωτές πριν από 2-3 χρόνια παρακάμπτοντας τα νόμιμα και χωρίς να το μάθει κανέναςκαι τώρα θα'χατε τον διορισμό στο τσεπάκι, δεν θα το κάνατε; (Το αποτέλεσμα είναι να'μαι αδιόριστη ακόμη.Γιατί εγώ το ΕΚΑΝΑ και μάλιστα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά! Το απέκλεισα αμέσως! Και δεν θα κουραστώ να το λέω!Εκκλησιαστικό;;;
Πόσοι από σας, αν σας είχαν κάνει πρόταση (όχι από μία, αλλά από αρκετές πλευρές) να πάτε αναπληρωτές πριν από 2-3 χρόνια παρακάμπτοντας τα νόμιμα και χωρίς να το μάθει κανέναςκαι τώρα θα'χατε τον διορισμό στο τσεπάκι, δεν θα το κάνατε; (Το αποτέλεσμα είναι να'μαι αδιόριστη ακόμη.Γιατί εγώ το ΕΚΑΝΑ και μάλιστα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά! Το απέκλεισα αμέσως! Και δεν θα κουραστώ να το λέω!
σσσσ...........μας ακούνε....
Ελπίζω να μην ειρωνεύεσαι...Όχι όμως, ούτε Ναυτικά ήταν, ούτε αυτών την ύπαρξη ήξερα μέχρι πρότινος.Δεν ξέρεις τι παράθυρα υπάρχουν; Μα, μια βόλτα στα φόρουμ εδώ, θα σε ενημερώσει πλήρως...Υ.Γ.: Και, μια και το΄φερε η κουβέντα, ...επιτυχών του ΑΣΕΠ είναι αυτός που έγραψε το κείμενο περί κινητοποίησής μας στο Δελτίο Τύπου Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών στην αρχική σελίδα; Αμάν πια, ας του πει κάποιος ότι η γενική στο "η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης" είναι "της Διεθνούς..."!!! Ούτε λεξικό δεν επιτρέπεται ν'ανοίξει ΓΙ'ΑΥΤΟ ένας εκπαιδευτικός! Ή μήπως πρέπει να τελειώσει κανείς ...Φιλολογία, για να ξέρει να κλίνει το "διεθνής";! Ποιος θα μας πάρει στα σοβαρά, που κοντεύω να ξεχάσω κι αυτά που ξέρω μ'αυτά που βλέπω εδώ μέσα; Και πού να τα'βλεπαν κι οι μαθητές!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:29:57 pmΕλπίζω να μην ειρωνεύεσαι...Όχι όμως, ούτε Ναυτικά ήταν, ούτε αυτών την ύπαρξη ήξερα μέχρι πρότινος.Δεν ξέρεις τι παράθυρα υπάρχουν; Μα, μια βόλτα στα φόρουμ εδώ, θα σε ενημερώσει πλήρως...Υ.Γ.: Και, μια και το΄φερε η κουβέντα, ...επιτυχών του ΑΣΕΠ είναι αυτός που έγραψε το κείμενο περί κινητοποίησής μας στο Δελτίο Τύπου Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών στην αρχική σελίδα; Αμάν πια, ας του πει κάποιος ότι η γενική στο "η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης" είναι "της Διεθνούς..."!!! Ούτε λεξικό δεν επιτρέπεται ν'ανοίξει ΓΙ'ΑΥΤΟ ένας εκπαιδευτικός! Ή μήπως πρέπει να τελειώσει κανείς ...Φιλολογία, για να ξέρει να κλίνει το "διεθνής";! Ποιος θα μας πάρει στα σοβαρά, που κοντεύω να ξεχάσω κι αυτά που ξέρω μ'αυτά που βλέπω εδώ μέσα; Και πού να τα'βλεπαν κι οι μαθητές!Δεν ειρωνεύομαι χιούμορ κάνω... (Για να δροσιστούμε!)Πραγματικά με ενδιαφέρει να δω, πως μπορούσε κάποιος να πάει αναπληρωτής , παρακάμπτοντας τον δρόμο της "ταλαιπωρίας".
Παράθεση από: astron στις Αυγούστου 10, 2010, 02:42:10 pmΠαράθεση από: inw στις Αυγούστου 10, 2010, 02:40:39 pmjoanna εγώ έδωσα τρεις ασεπ και πέρασα. Ξέρεις μήπως τι είναι; Ξέρω εγώ! ΘΑΥΜΑ!!!Μμμ... Μην έχεις μετά απαιτήσεις από τον Θεό...Γιατί με την πρώτη ευκαιρία (πράγμα που ειλικρινά δεν σου εύχομαι) Αυτόν θα επικαλεστείς! !
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 10, 2010, 02:40:39 pmjoanna εγώ έδωσα τρεις ασεπ και πέρασα. Ξέρεις μήπως τι είναι; Ξέρω εγώ! ΘΑΥΜΑ!!!
joanna εγώ έδωσα τρεις ασεπ και πέρασα. Ξέρεις μήπως τι είναι;
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:03:34 pmΠαράθεση από: astron στις Αυγούστου 10, 2010, 02:42:10 pmΠαράθεση από: inw στις Αυγούστου 10, 2010, 02:40:39 pmjoanna εγώ έδωσα τρεις ασεπ και πέρασα. Ξέρεις μήπως τι είναι; Ξέρω εγώ! ΘΑΥΜΑ!!!Μμμ... Μην έχεις μετά απαιτήσεις από τον Θεό...Γιατί με την πρώτη ευκαιρία (πράγμα που ειλικρινά δεν σου εύχομαι) Αυτόν θα επικαλεστείς! !Μάλλον ο spiderman περισσότερες πιθανότητες έχει να με βοηθήσει παρά ο θεός σου. Τουλάχιστον αυτός πηγαίνει όταν κινδυνεύει κάποιος, σταματά τρένα τα βάζει στ' αλήθεια με τους κακούς και το κυριότερο, είναι τζάμπα. Ούτε παγκάρια ούτε λαμπάδες.Αυτόν επικαλούμαι αρκουδίτσα μου. Μάλιστα αυτόν τον καιρό σώζει ανθρώπους στο Πακιστάν από τις πλημμύρες και ο αριθμός των νεκρών έχει περιοριστεί στους 1600.
Για όσους υποστηρίζετε τους ακατονόμαστους οαεδίτες: Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες ,σε τούτη δω τη κόχη τη μικρή ,σ' όλη τη γη τη χάλασες; Α ρε παντα επίκαιρος ο Καβάφης. Τον ξέρετε;
Και στο Πακιστάν είναι και εργάζεται με τρόπους που εσύ κι εγώ δεν μπορούμε να φανταστούμε....
Εγώ η ίδια είμαι μάρτυρας σ'αυτό.
όταν σκεφτόμουν πιο καθαρά και ήρεμα, διέκρινα και τις δικές μου ευθύνες σ'όσα τραβούσα και έβλεπα ότι τελικά σ'εκείνη τη στιγμή της δυσκολίας έπαιρνα πολύτιμα μαθήματα, που διαφορετικά δεν επρόκειτο να πάρω.
ΠαράθεσηΚαι στο Πακιστάν είναι και εργάζεται με τρόπους που εσύ κι εγώ δεν μπορούμε να φανταστούμε....Μάλλον τον δικό μου "θεό" εννοείς, τον spiderman. Ο δικός σου δεν σώζει αν δεν παίσει το παραδάκι. Και ιδίως σώζει κυρίως άνδρες μιας και το ωραίο φύλλο του είναι αποκρουστικό και ακάθαρτο. ΠαράθεσηΕγώ η ίδια είμαι μάρτυρας σ'αυτό. Και εγώ τι είμαι νομίζεις;Παράθεσηόταν σκεφτόμουν πιο καθαρά και ήρεμα, διέκρινα και τις δικές μου ευθύνες σ'όσα τραβούσα και έβλεπα ότι τελικά σ'εκείνη τη στιγμή της δυσκολίας έπαιρνα πολύτιμα μαθήματα, που διαφορετικά δεν επρόκειτο να πάρω.Η διαφορά μ ας είναι ότι εγώ σκέφτομαι πάντα καθαρά και ήρεμα μιας και τα μαθήματά μου τα πήρα από νωρίς από τους καλούς δασκάλους μου.
Σου ξαναλέω ότι δεν μιλάς για τον Ένα Θεό, αλλά για διάφορους μικρότερους θεούς... (Και ο ...Spiderman μέσα.)
Και ξεχνάς επίσης ότι ο Θεός (ο Θεός για τον οποίο εγώ μιλάω) είναι Θεός αγάπης, αλλά είναι και Θεός που κρίνει την αμαρτία..
Εξάλλου, μέσα απ'τον πόνο και τη θλίψη αναδύονται πράγματα υπέροχα και ανώτερα από αυτήν τη σφαίρα στην οποία βρισκόμαστε για λίγο..
Εάν ξαναδιαβάσεις πιο προσεκτικά το μήνυμά μου, θα καταλάβεις καλύτερα.
Ο Θεός στον οποίο αναφέρεσαι δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον Ένα και μοναδικό, ο οποίος δεν μισεί τη γυναίκα, αντίθετα τη θέλει τόσο ψηλά, που σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσει...
Πάντα σκέφτεσαι καθαρά και ήρεμα;!Μα τέλος πάντων, ...ποια είσαι;!Γιατί εγώ είμαι μια ...κοινή θνητή!
Και οι ...δάσκαλοι κάνουν λάθη και μάλιστα πολύ συχνά... Δυστυχώς...