0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά και εγώ με καλή σειρά δήλωσα και ΑΜΩ. Δεν χάνουμε κάτι
παιδιά με σειρά 100+ δεν έπρεπε να δηλώσετε ΑΜΩ.εγω με παρόμοια σειρά δεν δήλωσα.άλλωστε για να έχεις αυτή τη σειρα στους αναπληρωτές σημαίνει ότι έχεις καλή θέση για διορισμό του χρόνου.εγώ σκέφτηκα ή ΑΚΩ ή διορισμο του χρόνου.αν είναι να τρεχω για 500 ευρώ παίρνω το επίδομα και είμαι σπίτι μου.πάντως δεν νομίζω ότι με αυτή τη σειρά θα έχετε κάποιο πρόβλημα.καλή επιτυχία σε όλους μας και υπομονή.
Παράθεση από: Γιώτα4 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 06:56:32 pmΠαιδιά και εγώ με καλή σειρά δήλωσα και ΑΜΩ. Δεν χάνουμε κάτιΑν οι περιοχές που έχεις δηλώσει δεν έχουν θέση να σου προσφέρουν και έχει τελικά στην περιοχή που δήλωσες ως ΑΜΩ???ΔΕν χάνεις?
Παράθεση από: mohitto στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 07:04:51 pmΠαράθεση από: Γιώτα4 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 06:56:32 pmΠαιδιά και εγώ με καλή σειρά δήλωσα και ΑΜΩ. Δεν χάνουμε κάτιΑν οι περιοχές που έχεις δηλώσει δεν έχουν θέση να σου προσφέρουν και έχει τελικά στην περιοχή που δήλωσες ως ΑΜΩ???ΔΕν χάνεις?Πολλοί συνάδελφοι δηλώσαμε ΑΜΩ. Γιατί τότε οι προβλέψεις ήταν δυσοίωνες. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι τώρα. Εσείς που υπήρξατε προνοητικότεροι, πράξατε σωστά. Εμείς ίσως την πατήσουμε χοντρά. Και πάλι όμως ό,τι έγινε, έγινε...[/quotΌλα θα πάνε καλά.
Παράθεση από: mohitto στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 07:04:51 pmΠαράθεση από: Γιώτα4 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 06:56:32 pmΠαιδιά και εγώ με καλή σειρά δήλωσα και ΑΜΩ. Δεν χάνουμε κάτιΑν οι περιοχές που έχεις δηλώσει δεν έχουν θέση να σου προσφέρουν και έχει τελικά στην περιοχή που δήλωσες ως ΑΜΩ???ΔΕν χάνεις?Πολλοί συνάδελφοι δηλώσαμε ΑΜΩ. Γιατί τότε οι προβλέψεις ήταν δυσοίωνες. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι τώρα. Εσείς που υπήρξατε προνοητικότεροι, πράξατε σωστά. Εμείς ίσως την πατήσουμε χοντρά. Και πάλι όμως ό,τι έγινε, έγινε...
Nα μην πανικοβάλλεστε.... Πράξατε πολύ καλά που δηλώσατε ΑΜΩ... Ακόμη και αν σας πάρουν ΑΜΩ από την α φάση ή από τη δεύτερη αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε ΑΚΩ στις επόμενες φάσεις.... και άρα μείωση αριθμού για τις επόμενες φάσεις.... Προτεραιότητα έχετε εσείς...