0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, δεν μπορεί να προσδιορίσει χρονικά, πιθανόν μετά τις 3, γιατί τον ρώτησα αν θα βγούν ως τις 3 και ρώτησα για ΑΜΩ και είπε σε αυτή τη φάση κατα πάσα πιθανότητα μόνο ΑΚΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!Ο γλυκός μου, μέσα στα μέλια....αντίο αγάπη μου....θα μου λείψεις......(συγκινήθηκα)Λοιπόν, συντονιστείτε στο ΣΚΑΪ για να πετάξουμε ντομάτες.......
καλημερα κι απο μενα!! εχετε καμια ενημερωση για σημερα??? στην ειδικοτητα μου παντως ακομη κανουν αποσπασεις και στελνουν μονιμους στην αθμια!!ενας πανικος γινεται!προσπαθουν να κοψουν απο παντου θεσεις!!ελπιζω να βγουν και τα δικα μας σημερα να τελειωνουμε!!!!εγω πρεπει να παω να πληρωσω ασφαλεια και το σκεφτομαι!!!!!!οι ασφαλειες κοβονται??
Παράθεση από: @pinky@ στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:19:34 amκαλημερα κι απο μενα!! εχετε καμια ενημερωση για σημερα??? στην ειδικοτητα μου παντως ακομη κανουν αποσπασεις και στελνουν μονιμους στην αθμια!!ενας πανικος γινεται!προσπαθουν να κοψουν απο παντου θεσεις!!ελπιζω να βγουν και τα δικα μας σημερα να τελειωνουμε!!!!εγω πρεπει να παω να πληρωσω ασφαλεια και το σκεφτομαι!!!!!!οι ασφαλειες κοβονται??εσυ την ασφαλεια...τι να πω κι εγω που πρεπει να παω να παρω το παιδι μου και δε λεω να ξεκουνησω απο τον καναπε! εχει κολλησει το δαχτυλο στο refresh!
Μαρακι αστα και παμε για καφεδακι!!!!