0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ofiki στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 05:13:47 pmρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι θα μου στριψει.........ειναι δυνατον φιλολογος με 6 το πολυ μορια να μπαινει αναπληρωτης στις σπετσες??Καλά τώρα σοβαρολογείς;;;;;;Μας βλέπεις να είμαστε σε θέση να σου απαντήσουμε σοβαρά αυτήν την ώρα;;;;;Ας προσπαθήσω...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι θα μου στριψει.........ειναι δυνατον φιλολογος με 6 το πολυ μορια να μπαινει αναπληρωτης στις σπετσες??
Να ανάψω λίγο τα αίματα? Λέτε να αυξηθεί ο αριθμός.... Λόγω της αργοπορίας...
Παράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 05:15:59 pmΠαράθεση από: ofiki στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 05:13:47 pmρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι θα μου στριψει.........ειναι δυνατον φιλολογος με 6 το πολυ μορια να μπαινει αναπληρωτης στις σπετσες??Καλά τώρα σοβαρολογείς;;;;;;Μας βλέπεις να είμαστε σε θέση να σου απαντήσουμε σοβαρά αυτήν την ώρα;;;;;Ας προσπαθήσω...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!χαχχααχαχαχχααχ!! nice try ! ας παω κι εγω να ενημερωθω εγκυρα και εγκαιρα .... olapaok.gr ...
Παράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 05:18:22 pm Να ανάψω λίγο τα αίματα? Λέτε να αυξηθεί ο αριθμός.... Λόγω της αργοπορίας...Οχι. Απλώς είναι τα ζώα μου αργά στο υπουργείο.
AΦού όλοι υποτίθεται γνωρίζουμε τον αριθμό και σίγουρα κάποιοι δεν είμαστε μέσα, γιατί περιμένουμε??
ρε παιδια θα βγουνε σιγουρα σημερα??θα παθουνε τα ματια μας!!!!!!!!!!!!!παρεμπιπτοντως εγω θελω να διοριστω στην παραμεθορια μυκονος η στο σαντορινη δεν με χαλαει