0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια σε όλους και με το καλό οι επόμενοι!! Εγώ πάω στη 2η επιλογή μου....Καλή και δημιουργική χρονιά!!!!!
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:05:37 pmΚαλή τοποθέτηση και δημιουργική χρονιά σε όλους ...Άσπονδε Κόζζι ..., πλέον σε αναμένω στην έδρα μου ..., θα περάσεις για Ζάντε ... χμ...ναι...αυριο μαλλον κατεβαινω σιγα σιγα...και δεν ξερω και τα μονοπατια απο τη Γεφυρα και κατω...αλλος για Zαντε ??
Καλή τοποθέτηση και δημιουργική χρονιά σε όλους ...Άσπονδε Κόζζι ..., πλέον σε αναμένω στην έδρα μου ..., θα περάσεις για Ζάντε ...
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:34:37 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:05:37 pmΚαλή τοποθέτηση και δημιουργική χρονιά σε όλους ...Άσπονδε Κόζζι ..., πλέον σε αναμένω στην έδρα μου ..., θα περάσεις για Ζάντε ... χμ...ναι...αυριο μαλλον κατεβαινω σιγα σιγα...και δεν ξερω και τα μονοπατια απο τη Γεφυρα και κατω...αλλος για Zαντε ??Θα περνάς για καφέ απο τη μια πλευρά της γέφυρας ( Α αιτωλοακαρνανίαααααααααααας ) και απέναντι θα σε περιμένει για φαγητό ο Aristos!!!!!!!!!!!!!!!!! ( βλεπεις εμεις οι Δωριεις και οι Αχαιοι εχουμε καλή καρδια........και ας μας τη λες )
Παράθεση από: marsak72 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:59:45 pmτηλεφωνα απο το υπουργειο ;που απευθυνομαι;ευχαριστω ολους οσους κατανοουν το προβλημα μου.παρε στο τμημα αναπληρωτων και υποθετω θα σε καθοδηγησουν. Δεν μπορει να μην δικαιουσαι αδεια λοχειας με μωρο που δεν εχει σαραντισει!!!
τηλεφωνα απο το υπουργειο ;που απευθυνομαι;ευχαριστω ολους οσους κατανοουν το προβλημα μου.
Κι εγώ πρώτη μου επιλογή.Ημαθία.Καλή δύναμη σε όσους περιμένουν και καλή τύχη
Παράθεση από: mohitto στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:15:39 amΚι εγώ πρώτη μου επιλογή.Ημαθία.Καλή δύναμη σε όσους περιμένουν και καλή τύχη τι θα κεράσεις ..., πλην του mohitto ...;
:)Καλημέρα! Συγχαρητήρια στους διοριστέους ....Αρχίζει σιγά σιγά το δικό μας πανηγύρι....(των πάσης φύσεως υποψηφίων αναπληρωτών) Ελάτε να μαζευτούμε....
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:16:37 amΠαράθεση από: mohitto στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:15:39 amΚι εγώ πρώτη μου επιλογή.Ημαθία.Καλή δύναμη σε όσους περιμένουν και καλή τύχη τι θα κεράσεις ..., πλην του mohitto ...;ολοι πρωτη- δευτερη...αντε εβδομη επιλογη...εγω στο φρεαρ ουρησα , γμτ ??ουτε καν στην 20η....επιασα τη γωνια στο κουτακι...σιγα μην κερασω........
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:20:14 amΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:16:37 amΠαράθεση από: mohitto στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:15:39 amΚι εγώ πρώτη μου επιλογή.Ημαθία.Καλή δύναμη σε όσους περιμένουν και καλή τύχη τι θα κεράσεις ..., πλην του mohitto ...;ολοι πρωτη- δευτερη...αντε εβδομη επιλογη...εγω στο φρεαρ ουρησα , γμτ ??ουτε καν στην 20η....επιασα τη γωνια στο κουτακι...σιγα μην κερασω........ δε πας για ύπνο ..., ταξιδεύεις αύριο ..., εκτός και αν διαθέτεις σοφέρρρρ ...!
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 05, 2010, 10:15:30 am :)Καλημέρα! Συγχαρητήρια στους διοριστέους ....Αρχίζει σιγά σιγά το δικό μας πανηγύρι....(των πάσης φύσεως υποψηφίων αναπληρωτών) Ελάτε να μαζευτούμε....Hallo!!Είμαι νέο μέλος εδώ.Συγχαρητήρια σε όσους ήταν τυχεροί!!!Να ρωτήσω, πόσες ελπίδες μπορεί να χει κάποιος που ναι κοντά στο 719(εκκαθαρισμένος από την Α' φάση);Είμαι ΠΕ02...Άδικα dum spiro spero?