0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά εχω το εξης προβλημα. Διορίστηκα αναπληρώτρια κανονικού ωραρίου όμως ειμαι στον τέταρτο μήνα μιας προβληματικής εγκυμοσύνης, οπότε θα πάρω άδεια επαπειλούμενης κύησης. Μου είπαν ότι αν κατά την διάρκεια της άδειας μου καλυφθεί η θέση μου στο σχολείο απο κάποιον μόνιμο τότε θα χάσω την θέση μου. Απαντήστε παρακαλώ οτι ξέρετε.
Αναπληρωτες να μετακινησουν;;; Πως ειναι δυνατον να ειναι υπεραριθμοι οι αναπληρωτες; Αφου υποτιθεται οτι τους καλουν γιατι υπαρχουν κενα!!
Αααααααααα.... Μαααλιστα...... Δε μου εχει συμβει να με μετακινησουν απο μια περιοχη σε αλλη και ελπιζω να μην ειναι φετος η πρωτη φορα! (πολλες οι καινοτομιες αλλωστε φετος..) Ειδικα για μετακινηση σε αλλο νομο.. Ε, οχι !! Μηπως να αλλαξουμε και χωρα;;;;; Αν και νομιζω οτι θα μεταναστευσω εκουσιως σε λιγο!! Ζητανε ακομα ανθρακωρυχους;
Συναδελφοι, να κανω μια ερωτηση;;;Με πηραν αναπλωρωτρια στην Ά Αχαϊας και θα μας τοποθετησουν μετα τη Δευτερα, αφου θα εχουν παρουσιαστει ολοι...στο μεταξυ ομως, πρεπει να βρω σπιτι..υπαρχει-αναρωτιεμαι-περιπτωση να τοποθετησουν καποιον αναπληρωτη στη β ή στη γ πχ αχαΐας, ενω ειναι στην Ά;;;Στην Ξάνθη προσλήφθηκαν 2 αναπληρωτές στην Α Ξάνθης και επειδή δεν υπήρχαν κενά μέσα στην Α Ξάνθης(Είχαν πάρει ιστορίες οι Ξενων γλωσσών και κάποιοι ζήτησαν βελτιώσεις εντός Πυσδε),πήραν τις μισές ώρες στην Α ξάνθης και τις μισές σε ένα χωριό της
Παράθεση από: moustard στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:12:04 pmΑααααααααα.... Μαααλιστα...... Δε μου εχει συμβει να με μετακινησουν απο μια περιοχη σε αλλη και ελπιζω να μην ειναι φετος η πρωτη φορα! (πολλες οι καινοτομιες αλλωστε φετος..) Ειδικα για μετακινηση σε αλλο νομο.. Ε, οχι !! Μηπως να αλλαξουμε και χωρα;;;;; Αν και νομιζω οτι θα μεταναστευσω εκουσιως σε λιγο!! Ζητανε ακομα ανθρακωρυχους; Στη Χιλή!!
Παράθεση από: συρμα στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:28:07 pmΣυναδελφοι, να κανω μια ερωτηση;;;Με πηραν αναπλωρωτρια στην Ά Αχαϊας και θα μας τοποθετησουν μετα τη Δευτερα, αφου θα εχουν παρουσιαστει ολοι...στο μεταξυ ομως, πρεπει να βρω σπιτι..υπαρχει-αναρωτιεμαι-περιπτωση να τοποθετησουν καποιον αναπληρωτη στη β ή στη γ πχ αχαΐας, ενω ειναι στην Ά;;;Στην Ξάνθη προσλήφθηκαν 2 αναπληρωτές στην Α Ξάνθης και επειδή δεν υπήρχαν κενά μέσα στην Α Ξάνθης(Είχαν πάρει ιστορίες οι Ξενων γλωσσών και κάποιοι ζήτησαν βελτιώσεις εντός Πυσδε),πήραν τις μισές ώρες στην Α ξάνθης και τις μισές σε ένα χωριό της
ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΠΕΡΙΟΧΕΣ Α ΚΑΙ
100 συναδελφε....(71+29)οχι οτι το κανει καλύτερο...αλλα μη μας πουνε τιποτα οι συανδελφοι μαθηματικοί...