0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να δουλέψει το σχολείο ,έστω και υποτυπωδώς πρέπει να πάρει τουλάχιστον 1500 ακω-αμω.Θα τους πάρε όμως; ???ι
Την Τρίτη περιμένουμε την α' φάση;;;
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 29, 2010, 06:42:02 pmΓια να δουλέψει το σχολείο ,έστω και υποτυπωδώς πρέπει να πάρει τουλάχιστον 1500 ακω-αμω.Θα τους πάρε όμως; ???ιΗ γνώμη μου, μην αναφέρεστε - αυθαίρετα - σε νούμερα γιατί άλλοι έχουμε εκπαιδευτεί πια να τα προσπερνάμε απνευστί, άλλοι όμως μαραζώνουν ... αδίκως.Οι πιστώσεις που εξασφαλίστηκαν, λογικά, θα εξαντληθούν, ανεξάρτητα των όποιων δηλώσεων της Υφυπουργού, του Τσάρου της Πρωσίας ή του προπονητή του Πουέρτο Ρίκο που, προ ολίγου, ηττήθηκε ... Η κατάσταση σχετικά με τα κενά, στη δική μας ειδικότητα, είναι δραματική, οι ωρομίσθιοι κατ' ελάχιστο μας αφορούν πια και, λόγω πολλών αντικειμένων, διασταυρωμένη βούληση του Υπουργείου είναι, σε μας, να υπερτερήσουν οι ΑΚΩ των ΑΜΩ ...Τελεσίδικο, πάντως, δεν είναι τίποτα ούτε για την Α' φάση, ούτε για το σύνολο ..., αλλά προφανέστατα τα νούμερα σε μας θα είναι και φέτος μεγάλα, παρά την επίσημη αερολογία περί μείωσης κατά 70% που κατέληξε, προσφάτως και χωρίς τα στοιχειώδη προσχήματα, σε σχεδόν 16.000 πιστώσεις αν/τών. Όμορφη εβδομάδα και καλή μας επιτυχία με τους γείτονες, Τρίτη βράδυ ...Δείτε και λίγο μπάσκετ ..., και οι φίλαθλοι (γαλάζιοι πελαργοί) χρήζουν αναπλήρωσης...!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 29, 2010, 09:10:47 pmΠαράθεση από: inw στις Αυγούστου 29, 2010, 06:42:02 pmΓια να δουλέψει το σχολείο ,έστω και υποτυπωδώς πρέπει να πάρει τουλάχιστον 1500 ακω-αμω.Θα τους πάρε όμως; ???ιΗ γνώμη μου, μην αναφέρεστε - αυθαίρετα - σε νούμερα γιατί άλλοι έχουμε εκπαιδευτεί πια να τα προσπερνάμε απνευστί, άλλοι όμως μαραζώνουν ... αδίκως.Οι πιστώσεις που εξασφαλίστηκαν, λογικά, θα εξαντληθούν, ανεξάρτητα των όποιων δηλώσεων της Υφυπουργού, του Τσάρου της Πρωσίας ή του προπονητή του Πουέρτο Ρίκο που, προ ολίγου, ηττήθηκε ... Η κατάσταση σχετικά με τα κενά, στη δική μας ειδικότητα, είναι δραματική, οι ωρομίσθιοι κατ' ελάχιστο μας αφορούν πια και, λόγω πολλών αντικειμένων, διασταυρωμένη βούληση του Υπουργείου είναι, σε μας, να υπερτερήσουν οι ΑΚΩ των ΑΜΩ ...Τελεσίδικο, πάντως, δεν είναι τίποτα ούτε για την Α' φάση, ούτε για το σύνολο ..., αλλά προφανέστατα τα νούμερα σε μας θα είναι και φέτος μεγάλα, παρά την επίσημη αερολογία περί μείωσης κατά 70% που κατέληξε, προσφάτως και χωρίς τα στοιχειώδη προσχήματα, σε σχεδόν 16.000 πιστώσεις αν/τών. Όμορφη εβδομάδα και καλή μας επιτυχία με τους γείτονες, Τρίτη βράδυ ...Δείτε και λίγο μπάσκετ ..., και οι φίλαθλοι (γαλάζιοι πελαργοί) χρήζουν αναπλήρωσης...! Eχεις δίκιο "σεβαστό" μέλος!Μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν που πρέπει να αντιμετωπίζονται ψύχραιμα γιατί το forum από "χώρος" παρέας,ενημέρωσης και συμπαράστασης μεταξύ συναδέλφων θα μετατραπεί σε εμμονή και ψυχαναγκασμό!Η ζωή φεύγει κι εμείς κάνουμε λες και όλη η ευτυχία μας εξαρτάται απ'την αναπλήρωση!Αυτό καταλαβαίνουν κι οι υψηλά ιστάμενοι γι'αυτό πετάνε τα κόκαλα και τρέχουμε...
Κατ'αρχας μακάρι να πάρει 1500!(Εχω σειρά 1420+)Οσο για τους ωρομίσθιους στο Α
Συνάδελφοι,παρακολουθώ πολύ καιρό - να πω χρόνια - το χώρο συζητήσεων του pde. έχω συμπληρώσει δεκαετία αποφοίτησης, κουβαλάω 2 επιτυχείς συμμετοχές στον Ασεπ κ μια εμπειρία ωρομισθίας..η απορία μου, αν και κάπως πρέπει να'χει απαντηθεί σε άλλο σημείο εδώ: μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, αν θα ολοκληρωθεί αρχικά με α', β' ίσως κ τρίτη φάση αναπληρωτών η συμπλήρωση κενών πλήρους ωραρίου και μετά -καλό οκτώβρη δηλαδή..... - θα κληθούν αναπληρωτές για να "βουλώσουν" τρυπούλες μειωμένου ωραρίου, όπως χοντρικά ίσχυε μέχρι πέρυσι με τις ονομασίες αναπληρ - ωρομίσθ;;ή μήπως...θα υπάρχει μια ανάμεικτη κατάσταση,η οποία τελικά θα ευνοήσει όσους είναι ακόμη και λίγο μετά το 1300 (π.χ) στον ενιαίο πίνακα και όχι απαραίτητα τους φέροντες την καλύτερη θέση στον πίνακα;;;;;; με ποιο κριτήριο θα σταλεί κπ σε πλήρες κ όχι μειωμενο, όταν έρθει η σειρά του;;;συγνώμη αν κουρασα, αλλά ας μου τακτοποιήσει κπ τις σκέψεις.....αν είστε στην αγκαλιά του μορφέα,απολαύστε την... περιμένω απάντηση αύριο, ευχαριστώ.....