0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oι πίνακες του Πέτρου έχουν συνταχθεί και με βάση τα δεδομένα των τριτέκνων? Δηλαδή ένας με σειρά 700 είναι όντως εκεί ή θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο εάν πάρουν 700 επειδή θα τον "πηδήξουν" (κυριολεκτικά και μεταφορικά) οι 140 τρίτεκνοι??
Στο www.sunfiles.org. Δε νομίζω ότι είναι εκκαθαρισμένος από τρίτεκνους..
Παράθεση από: eva7 στις Αυγούστου 06, 2010, 02:18:14 pmΣτο www.sunfiles.org. Δε νομίζω ότι είναι εκκαθαρισμένος από τρίτεκνους.. σε ευχαριστω παρα πολύ.
Παράθεση από: eva7 στις Αυγούστου 05, 2010, 04:50:22 pmOι πίνακες του Πέτρου έχουν συνταχθεί και με βάση τα δεδομένα των τριτέκνων? Δηλαδή ένας με σειρά 700 είναι όντως εκεί ή θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο εάν πάρουν 700 επειδή θα τον "πηδήξουν" (κυριολεκτικά και μεταφορικά) οι 140 τρίτεκνοι??ε, συγνωμη... αυτη η παρενθεση λιγο σα να με αγχωσε....μπορεις να κανεις πιο λιανα τα δυο επιρρηματα σε παρακαλω ;...να αρχισω να ιδρωνω και να πηγαινω τοιχο-τοιχο ;;;;;;;
Παράθεση από: aeee στις Αυγούστου 06, 2010, 02:21:23 pmΠαράθεση από: eva7 στις Αυγούστου 06, 2010, 02:18:14 pmΣτο www.sunfiles.org. Δε νομίζω ότι είναι εκκαθαρισμένος από τρίτεκνους.. σε ευχαριστω παρα πολύ. aeee, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ