0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
mathstavros-nero ευχαριστω πολυ,κι εμενα η ενημερωση μου ειναι οτι οι αιτουντες συνταξη ειναι 80 απο καποιον αιρετο νομιζω που ειχε αναρτησει στοιχεια στο διαδικτυο,δεν θυμαμαι το ονομα του.Το επιβεβαιωνει κανεις σας η κανω λαθος;
rozy4Μπραβο αυτο ακριβως εννοουσα,επισης απο φιλη αποσπασμενη στο νομο εμαθα οτι ακομα τιποτα με τις τοποθετησεις τους,τους ειπαν απο βδομαδα.Δεν μπορω να καταλαβω,και περισυ οταν καλεσαν α φαση οι αποσπασμενοι ακομα δεν ειχαν τοποθετηθει φετος τι περιμενουν;Μηπως το ολο θεμα ειναι να γλιτωσουν καμια βδομαδα πληρωμης;
Ναι το ξερω ειχα παρακολουθησει κι εγω τα ΠΕΚ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΑΙ αυτος ο μονος λογος;τελος παντων λογω των δηλωσεων της υπουργου ειχε καλλιεργηθει σε ολους μας η εντυπωση οτι οι προσληψεις θα γινονταν νωριτερα.Ας εχουμε τουλαχιστον καλη τοποθετηση...
Να ρωτησω.. Αθηνα γενικα ειναι ευκολο να παει κανεις αναπληρωτης? Παντα δηλωνα μακρυνα μερη για τα μορια αλλα φετος δεν εχει νοημα. Παιρνει αναπληρωτες η Αττικη?
to kali seira...xmmm....mexri poion arithmo thewreitai pws exei kapoios kali seira dld? egw exw 200 k kati...na perimenw ekei pou dilwsa? leme twra....
Παράθεση από: iam_almost_sofuckinhappy στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 01:33:17 amto kali seira...xmmm....mexri poion arithmo thewreitai pws exei kapoios kali seira dld? egw exw 200 k kati...na perimenw ekei pou dilwsa? leme twra....αν δεν ήταν στη μεση οι αμω θα ελεγα ότι μεχρι 200 είναι καλη σειρα. εγω δηλαδη 2 χρόνια που ήμουν κατω απο 200 πηγαινα στις 2 πρωτες επιλογες.
Παράθεση από: kaitoula στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 01:37:35 amΠαράθεση από: iam_almost_sofuckinhappy στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 01:33:17 amto kali seira...xmmm....mexri poion arithmo thewreitai pws exei kapoios kali seira dld? egw exw 200 k kati...na perimenw ekei pou dilwsa? leme twra....αν δεν ήταν στη μεση οι αμω θα ελεγα ότι μεχρι 200 είναι καλη σειρα. εγω δηλαδη 2 χρόνια που ήμουν κατω απο 200 πηγαινα στις 2 πρωτες επιλογες.κ πρωτες να μην ειναι...δλδ δεν θα παρουν πανω απο 200+ ακω? ..οχι ρε παιδια...πανω που χα ηρεμησει....εχω δηλωσει κ αμω η χαζη..αν κ με τοσο καλη σειρα..πφφφφφφφφ....desparation...