0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος λοιπόν αρμόδιος μπορεί να μας απαντήσει?Γιατί να μην ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση και να γνωρίζουμε για το τι πρόκειται να γίνει.Πάντως αν δεν προχωρήσει σε επιλαχόντες το χρόνου θα διορίσε (νομίζω τόσοι μένουν)ι μόνο 7+3=10 άτομα από Ασεπ+πίνακα.
Παράθεση από: kani στις Οκτωβρίου 16, 2010, 09:46:01 amΠοιος λοιπόν αρμόδιος μπορεί να μας απαντήσει?Γιατί να μην ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση και να γνωρίζουμε για το τι πρόκειται να γίνει.Πάντως αν δεν προχωρήσει σε επιλαχόντες το χρόνου θα διορίσε (νομίζω τόσοι μένουν)ι μόνο 7+3=10 άτομα από Ασεπ+πίνακα.Θεωρώ πως δεν πιστευεις οτι θα γίνουν 10 διορισμοί (μόνο) μαθηματικών.
Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, σε γενικές γραμμές το υπουργείο δεν άφησε όσους δούλευαν τουλάχιστον σαν αναπληρωτές χωρίς δουλειά σε μια τόσο κακή στιγμή για την οικονομία. Και αυτό παρόλη την καχυποψία είναι ένα δείγμα των προθέσεων.
Παράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 16, 2010, 09:59:43 amΠαράθεση από: kani στις Οκτωβρίου 16, 2010, 09:46:01 amΠοιος λοιπόν αρμόδιος μπορεί να μας απαντήσει?Γιατί να μην ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση και να γνωρίζουμε για το τι πρόκειται να γίνει.Πάντως αν δεν προχωρήσει σε επιλαχόντες το χρόνου θα διορίσε (νομίζω τόσοι μένουν)ι μόνο 7+3=10 άτομα από Ασεπ+πίνακα.Θεωρώ πως δεν πιστευεις οτι θα γίνουν 10 διορισμοί (μόνο) μαθηματικών.Ούτε μόνο 111 θα έλεγα εγώ.