0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απαράδεκτο από Κέρκυρα να σε στέλνουν
Παράθεση από: despoina25 στις Αυγούστου 12, 2010, 07:21:02 pmΠαράθεση από: eva92 στις Αυγούστου 12, 2010, 07:14:19 pmΓ Μεσσηνίας κανείς;;;;; Πάντως οι Ασεπίτες δύσκολα θα μπορούσαμε να έχουμε προβλέψει τις τελικές μας τοποθετήσεις... Eva μου, δε θα βρεθούμε ούτε στη Λήμνο, ούτε στην Εύβοια. Σου εύχομαι πάντως ό,τι καλύτερο. Δες μήπως μπορείς να βρεις πληροφορίες σε παλαιότερα topicsΔέσποινα, ευχαριστώ πολύ. Απλά μου φάνηκε περίεργο γιατί είχα δηλώσει αρκετά νησιά πριν. Καλά έλεγε κάποιος εδώ στο φόρουμ ότι είναι λαχείο η τοποθέτηση. Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά. Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο...
Παράθεση από: eva92 στις Αυγούστου 12, 2010, 07:14:19 pmΓ Μεσσηνίας κανείς;;;;; Πάντως οι Ασεπίτες δύσκολα θα μπορούσαμε να έχουμε προβλέψει τις τελικές μας τοποθετήσεις... Eva μου, δε θα βρεθούμε ούτε στη Λήμνο, ούτε στην Εύβοια. Σου εύχομαι πάντως ό,τι καλύτερο. Δες μήπως μπορείς να βρεις πληροφορίες σε παλαιότερα topics
Γ Μεσσηνίας κανείς;;;;;
Παράθεση από: kalista στις Αυγούστου 12, 2010, 07:31:20 pmΑπαράδεκτο από Κέρκυρα να σε στέλνουν