0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...τι ωραια .... επιτελους το θεμα που ονειρευομουν ν ανοιξω αλλα δεν τολμουσα... μπρρρρρρρρρρ !!!!αργα το πηρα ειδηση βεβαια!...και τι ωραια που ειναι να σας αγναντευω απο τα 1220 μ. υψομετρο στον ολυμπο !!παρακαλουνται θερμως, ψαρια και λοιπα ζωντανα , γεννημενα μετα την 1-1-1970 , να ΜΗΝ απασχολουν το χωρο περιφερομενα ασκοπως..... καλημερα.
αστεια αστεια αν καποιος διοριστει στα 45 του ποσων χρονων θα βγει σε συνταξη?
Συμφωνω μαζι σου απολυτα.ειμαι τεσσερις συνεχομενες φορες επιτυχουσα στον διαγωνισμο του ασεπ και τι εχω καταφερει;καθε χρονο ελπιζω για το καλυτερο και συνεχως ψηφιζονται νεες διαταξεις που τα αναιρουν ολα...την προηγουμενη χρονια με καλεσαν αναπληρωτρια στον Αι Στρατη και αναγκαστηκα να αρνηθω γιατι ο μικρος μου γιος επαθε το καλοκαιρι μια ασθματικη κριση και επρεπε να ειμαστε Αθηνα για παν ενδεχομενο.φετος δεν τολμησα να δηλωσω ναι σε ολα,για να μην αρνηθω για δευτερη φορα.το αποτελεσμα;δεν ξερω καν αν θα εργαστω.και οπως δειχνουν τα πραγματα,θα αναγκαστω να ξαναδωσω για αλλη μια φορα στον επομενο διαγωνισμο...
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι και πρώτα από όλους το υπουργείο ,λιθοβολείτε την προυπηρεσία .Παιδιά η προυπηρεσία του εκπαιδευτικού δεν αποκτιέται εύκολα ,όπως του εφοριακού ή του τραπεζικού ακόμα και του γιατρού ,αν θέλετε. Η κοπέλα πιο πάνω την έστειλαν στον Αη -Στράτη. Εμένα σε μια πόλη της επαρχίας ,μακριά από τα παιδιά μου .Έξοδα ,αδιέξοδα ; Πολλά .Το χειρότερο είναι ότι θα ξαναπάμε αναπληρωτές για δυο χρόνια και μετά πάλι ΑΣΕΠ. Είναι λογική αυτή ;
Ντροπή τους!!! Μεγάλη ξεφτίλα...δεν έχω λόγια! Λυπάμαι τα παιδιά τους!