0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανήκω και εγώ σε αυτούς που έχουν: το 3 μπροστα στα χρόνια και το 2 στην προϋπηρεσία, εν ολίγοις σε αυτούς του ρημαδιασμένου 24μηνου που πήραν... τα 3! Όταν ανακοινώθηκαν οι διορισμοί, ειλικρινά ένιωσα μια ανακούφιση, γιατί μπήκε επιτέλους και η ... ταφόπλακα για φέτος τουλάχιστον και ησύχασα. Αποφάσισα, λοιπόν, να ατενίσω με αισιοδοξία το μέλλον και να αντλήσω χαρά και δύναμη από τα αρκετά ωραία πράγματα που έχω στη ζωή μου.Όμως...Σήμερα, που πέρασε λίγο ο χρόνος και συνειδητοποιώ για μια ακόμη φορά τι έχει συμβεί, αισθάνομαι αυτόν τον κόμπο στο στομάχι, που προέρχεται από ένα συνονθύλευμα οργής, θλίψης, απογοήτευσης και διαόλων που έχω κατεβάσει από το πρωί. Έχω στολίσει την κυρία Διαμ και με τους 5 χαρακτηρισμούς σε... -λα που ξέρω, αλλά και πάλι δεν μπορώ να το χωνέψω. Όπως, επίσης, και το γεγονός ότι μας έχει δέσει χειροπόδαρα αυτή τη στιγμή, δεν εξαρτάται κάτι από μας και δεν μπορούμε να πάμε ούτε μπρος ούτε πίσω. Ειλικρινά, είναι από τις ελάχιστες φορές στη ζωή μου που δεν περνάει κάτι από το χέρι μου και δεν ξέρω τι να κάνω.Και για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα, δε μου αρέσει και η... σόδα!
Παράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 13, 2010, 04:50:43 pmΑνήκω και εγώ σε αυτούς που έχουν: το 3 μπροστα στα χρόνια και το 2 στην προϋπηρεσία, εν ολίγοις σε αυτούς του ρημαδιασμένου 24μηνου που πήραν... τα 3! Όταν ανακοινώθηκαν οι διορισμοί, ειλικρινά ένιωσα μια ανακούφιση, γιατί μπήκε επιτέλους και η ... ταφόπλακα για φέτος τουλάχιστον και ησύχασα. Αποφάσισα, λοιπόν, να ατενίσω με αισιοδοξία το μέλλον και να αντλήσω χαρά και δύναμη από τα αρκετά ωραία πράγματα που έχω στη ζωή μου.Όμως...Σήμερα, που πέρασε λίγο ο χρόνος και συνειδητοποιώ για μια ακόμη φορά τι έχει συμβεί, αισθάνομαι αυτόν τον κόμπο στο στομάχι, που προέρχεται από ένα συνονθύλευμα οργής, θλίψης, απογοήτευσης και διαόλων που έχω κατεβάσει από το πρωί. Έχω στολίσει την κυρία Διαμ και με τους 5 χαρακτηρισμούς σε... -λα που ξέρω, αλλά και πάλι δεν μπορώ να το χωνέψω. Όπως, επίσης, και το γεγονός ότι μας έχει δέσει χειροπόδαρα αυτή τη στιγμή, δεν εξαρτάται κάτι από μας και δεν μπορούμε να πάμε ούτε μπρος ούτε πίσω. Ειλικρινά, είναι από τις ελάχιστες φορές στη ζωή μου που δεν περνάει κάτι από το χέρι μου και δεν ξέρω τι να κάνω.Και για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα, δε μου αρέσει και η... σόδα! Εντάξει. Αν εισαι ΠΕ02, ΠΕ03 ή ΠΕ04, διορίζεσαι του χρόνου στην Ιθάκη για τρία χρόνια... Αν όχι,...
Το θέμα το άνοιξα για να βρούμε λύσεις εμείς οι μεγαλύτεροι και όχι να βρούμε λύσεις για τους νέους! Υπάρχουν κάποιες σκέψεις ή προτάσεις απεγκλωβισμού;ΥΓ. Τι με νοιάζει εμένα; Εγώ τον διορισμό τον έχω στο τσεπάκι. Στα 50μου...
50 λοιπόν. Και 35 για σύνταξη φτάνουμε στα 85! Αν, δε, συνδυαστεί και με ΕΠΑΛ... εκπληκτική προοπτική! Όπως οι ηθοποιοί φεύγουν στο σανίδι, έτσι και εμείς... θα φύγουμε στην τάξη.Μπρρρρ...
Παράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 16, 2010, 01:33:18 am50 λοιπόν. Και 35 για σύνταξη φτάνουμε στα 85! Αν, δε, συνδυαστεί και με ΕΠΑΛ... εκπληκτική προοπτική! Όπως οι ηθοποιοί φεύγουν στο σανίδι, έτσι και εμείς... θα φύγουμε στην τάξη.Μπρρρρ...Σα ΕΠΑΛ μόνο, αν διαγνωστεί ανίατη ασθένεια... Για ευθανασία... Υπάρχουν λύσεις!
...τι ωραια .... επιτελους το θεμα που ονειρευομουν ν ανοιξω αλλα δεν τολμουσα... μπρρρρρρρρρρ !!!!αργα το πηρα ειδηση βεβαια!...και τι ωραια που ειναι να σας αγναντευω απο τα 1220 μ. υψομετρο στον ολυμπο !!παρακαλουνται θερμως, ψαρια και λοιπα ζωντανα , γεννημενα μετα την 1-1-1970 , να ΜΗΝ απασχολουν το χωρο περιφερομενα ασκοπως..... καλημερα.